Hamilelik Günlüğüm

Merhaba bende 6 haftalık hamileyim. Bizde dekan uuyuşmazlığı var 5. Haftada uyuşmazlık testi yaptırdım negatif çıktı. Siz iğne olduğumuzdan bahsetmisdiniz? Kanamanın olduktan sonra mi iğne oldunuz? Ben de yaptıracak miyim acaba ama bnm kanamanın olmadı. 5+3 ken kesemi de gordum. :)

Merhaba bende 6 haftalık hamileyim. Bizde dekan uuyuşmazlığı var 5. Haftada uyuşmazlık testi yaptırdım negatif çıktı. Siz iğne olduğumuzdan bahsetmisdiniz? Kanamanın olduktan sonra mi iğne oldunuz? Ben de yaptıracak miyim acaba ama bnm kanamanın olmadı. 5+3 ken kesemi de gordum. :)
Benim kanamam olduğu ićin vurdular canım nolur nolmaz diye tebrik ederim bizde bu gün kalp atışını duyduk :) 7+3 olaraktan :) zaten negatif bile çıksa 7. Ayda bir doz yapiolar bide anne ve bebeğin kanları farklıysa bebek doğduktan sora 72 saat ićin de anneye 2. Doz yapiolar :)

Benim kanamam olduğu ićin vurdular canım nolur nolmaz diye tebrik ederim bizde bu gün kalp atışını duyduk :) 7+3 olaraktan :) zaten negatif bile çıksa 7. Ayda bir doz yapiolar bide anne ve bebeğin kanları farklıysa bebek doğduktan sora 72 saat ićin de anneye 2. Doz yapiolar :)
Tesekkurler. İnsallah ben de kalp atisi duymayı bekliyorum ve 10 kilo fazlası olan biri olarak gebe kaldım 162boy 74 kg olarak. İlk gebeliğin bu konu başlığını takip edeceğim.

Tesekkurler. İnsallah ben de kalp atisi duymayı bekliyorum ve 10 kilo fazlası olan biri olarak gebe kaldım 162boy 74 kg olarak. İlk gebeliğin bu konu başlığını takip edeceğim.
Bende kilolu başladım ama emzirme döneminde kilo vermek kolay oluyomuş o dönemde diyetisyene gitmeyi planlıyorum :) bebişim sağlıklı olsunda derdimiz kilo olsun gelen gider :))

[QUOTEöyle yy21, post: 42171643, member: 674771"]Bende kilolu başladım ama emzirme döneminde kilo vermek kolay oluyomuş o dönemde diyetisyene gitmeyi planlıyorum :) bebişim sağlıklı olsunda derdimiz kilo olsun gelen gider :))[/QUOTE]
Aynen oyle. Kilolar benimde umrunda değil. Sağlıklı bir gebelik olsun da insaallah

Canım valla şuan 4 haftalık oldu yarın doktora gidicem ama muhtemelen keseyi göremem daha erken sanki
Bende dun ogrendim gebeligimi son adet tarihime gore 4 haftalik beta hcg 102 cikti su an karinda gerilme harici bir belirtim yok pztesi de jinekologa gidecegim bakalim mercimek ne durumda...

Bende dun ogrendim gebeligimi son adet tarihime gore 4 haftalik beta hcg 102 cikti su an karinda gerilme harici bir belirtim yok pztesi de jinekologa gidecegim bakalim mercimek ne durumda...
Tebrik ederim canım :) ama Dr gitmek için bence erken en azından keseyi görmek için bi 10 gün bekle bence senin mercimek o zaman gözükebilir :)

Ben susam diyorum şuan ona :) son adet tarihin ne zaman canım senin keseyi gördün mü

Tebrik ederim canım :) ama Dr gitmek için bence erken en azından keseyi görmek için bi 10 gün bekle bence senin mercimek o zaman gözükebilir :)
Kontrol amacli gidecegim cunku ben kan testini aile hekiminde yaptirdim, onlar pozitif dedi kaydimi aldilar ...Tahlilimi yeniletip degerlerimin gidisatina baktirmak istiyorum :KK66:

Canım konun çok güzel ben de mi açsam acaba diye düşünüyorum.
takipteyim. ben daha dün öğrendim hcg de 185 çıktı sat 18 temmuz.
inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebekleri. benimki daha çok küçük hiçbişeyi görünmedi daha:KK43:

Canım konun çok güzel ben de mi açsam acaba diye düşünüyorum.
takipteyim. ben daha dün öğrendim hcg de 185 çıktı sat 18 temmuz.
inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebekleri. benimki daha çok küçük hiçbişeyi görünmedi daha:KK43:
Görünür tatlım görünür Daha minnacık azcık bi zaman geçsin bak annesine nasıl ben burdayım diyecek :) bende burdan kendimizdeki deişimleri yapılacak testleri yada aldığımız kiloları paylaşırız diye açtım :) fikir alışverişi bir nevi :)

Görünür tatlım görünür Daha minnacık azcık bi zaman geçsin bak annesine nasıl ben burdayım diyecek :) bende burdan kendimizdeki deişimleri yapılacak testleri yada aldığımız kiloları paylaşırız diye açtım :) fikir alışverişi bir nevi :)
1,60 boy 92 kg ile hamile kaldım. bir rahatsızlığımdan dolayı 10 kg almıştım şükür iyileştim ama daha aldığım 10 kilodan 3ünü yeni vermişken geldi kerata:) inşallah çok kilo almadan sağlıklı bir hamilelik geçiririz canım. ben de hem okurum hem yazarım topiğine. bi de iki gündür herşeye ağlıyorum normal mi bu ?

X