- 24 Nisan 2012
- 966
- 341
Ben dün hastanelik oldum canım 4 tane serum takıldı bagırsak iltahabı olmusum allaha şükür şimdi iyiyim ama çok zordu.Ben bugün keseyi gördüm bu arada :)Iyi saýılır :) Valla baş dönmelerim devam :)) Dr yapcak bişe yok bol bol dinlen dedi. BulantılarIm ara ara devam ediyor ama yok gibi :) senden ne var ne yok :)
Kuzuuum çok geçmiş olsun nerden kaptın ki acaba dinlen bol bol yorma kendini kese içinde tebrikler :) miniğe bir adım daha yaklaştın :)Ben dün hastanelik oldum canım 4 tane serum takıldı bagırsak iltahabı olmusum allaha şükür şimdi iyiyim ama çok zordu.Ben bugün keseyi gördüm bu arada :)
Canım tatile gitmiştik orda çeşme suyu içiliyo dediler sanırım sudan oldu doktor öyle söyledi seninde aklında olsun başka yerin suyu havası dokunabiliyo,teşekkür ederim bu arada darısı kalp sesini duymaya olsun :)Kuzuuum çok geçmiş olsun nerden kaptın ki acaba dinlen bol bol yorma kendini kese içinde tebrikler :) miniğe bir adım daha yaklaştın :)
Ben cuma günü duydum tatlım inşallah sende duyarsın hayırlısıyla bende 3 eylülde gideceğim rutin tahliller istedi onları yaptrp gideceğim :)Benim randevum 1 eylülde kalbini duymayı istiyorum ben de. Siz ne zaman gideceksiniz kalp atimina?
Duymuştum ben magazinde esra erol da kapmış tatildeCanım tatile gitmiştik orda çeşme suyu içiliyo dediler sanırım sudan oldu doktor öyle söyledi seninde aklında olsun başka yerin suyu havası dokunabiliyo,teşekkür ederim bu arada darısı kalp sesini duymaya olsun :)
Hangi tahliller acaba. Gozun aydın bu aradaBen cuma günü duydum tatlım inşallah sende duyarsın hayırlısıyla bende 3 eylülde gideceğim rutin tahliller istedi onları yaptrp gideceğim :)
Canım dikkat et bencede doktor ilk 3 ay fazla seyahat önermedi bugün bana ,2 hafta sonra en geç çağırdı kalp atısı içinDuymuştum ben magazinde esra erol da kapmış tatildeeşim Erzurumlu benimde o tarafa gitcek tık biletler hazırdı ben vazgeçtim oranın havası acayip çarpıyo beni ayrıca ne zamana gün verdi dr kalp atım için merak ettim :)
Saol canım ya rutin bakılması gerekenler B12 tsh demir demir baģlama tam kan tam idrar hbs ağ anti HIV HCV falanHangi tahliller acaba. Gozun aydın bu arada
Eşim yalnız gidecek zaten bende bu boşlukta annemde kalıp kuzenlerimle takılacağîm :))) biraz aileye de zaman ayırmak en güzeli :))Canım dikkat et bencede doktor ilk 3 ay fazla seyahat önermedi bugün bana ,2 hafta sonra en geç çağırdı kalp atısı için
Amiiin inşallah Rabbim sanada kolaylık versin hayatım seninki Belliki ağır geçiyor Ben ette doğruyorum mutfakta yemekte yapiorum o derece bir bulantı sorunum yok tek sorunum tereyağ kokusu pilav falan yaparken zor oluyo :))Şuan bende 9.haftanın içindeyim ve her yediğimi geri çıkarıyorum. Deterjan sabun kolonya parfüm yemek kokuları aşırı derecede midemi bulandırıyor. Artık kusmaktan kendini toparlayamıyorum. Özellikle dişlerimi fırçalarken diş macunundan çok fazla modem bulanıyor. Çok zor ama rabbim hepimize yavrularımızı sağlıklı hayırlı şekilde kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin
Bu bebişte hayırlısıyla gelir inşallah gebelik şekeri sıkıntı tansiyon daha sıkıntı Allh yardmcn olsun canmIkinci bebeğime hamileyim oğlum 1,5 Yaşında olduğundan çok erken oldu.üstelik 33 haftalık doğum yaptım diyabet tansiyon herşey vardı gebeliğimde.ben de şu anda 74 kiloyum 1.71 boyundayım.kilo almamam gerekiyor diyabet açısından.diğer gebeliğimde de üstelik altı yedi kilo almıştım sadece.aşırı meyve yemiştim.artık dikkat ediyorum
Amin amin amin çok çok sağolun ya :)) gerçekten çok ağır geliyor artık yediklerimi geri çıkarmaktan halsiz düştüm, sana sonu güzel olacak Allahın izniyle :)) eve hiçbir şey yapamaz hale geldim ama mecbur yapıyorum bulaşık makinesinin içi tertemiz ama onu açınca bile midem bulanıyor çok değişik bir hamilelik yapıyorum duanızı eksik etmeyin canlar :))Amiiin inşallah Rabbim sanada kolaylık versin hayatım seninki Belliki ağır geçiyor Ben ette doğruyorum mutfakta yemekte yapiorum o derece bir bulantı sorunum yok tek sorunum tereyağ kokusu pilav falan yaparkaçınca oluyo :))
Valla o Bulaşk makinesi derdi bende de varAmin amin amin çok çok sağolun ya :)) gerçekten çok ağır geliyor artık yediklerimi geri çıkarmaktan halsiz düştüm, sana sonu güzel olacak Allahın izniyle :)) eve hiçbir şey yapamaz hale geldim ama mecbur yapıyorum bulaşık makinesinin içi tertemiz ama onu açınca bile midem bulanıyor çok değişik bir hamilelik yapıyorum duanızı eksik etmeyin canlar :))
Ne değişiğiz biz yaaaValla o Bulaşk makinesi derdi bende de varRabbim kolaylık versin hayatım boşuna ayaklarımıza cenneti döşememış yüce Allah herşey evlatlar ićin :)
Benimki o kadar ağır geçmiyo ama şikayet edince annem arandın sen diyo 4 aylık evliyim hemn çocuk yaptım yaNe değişiğiz biz yaaaanneme anlatıyorum çok zor anne diyorum, yok yok çok güzel diyor yani torun geliyor ya güzel olur ama haklısın rabbimin mükafatı çok büyük, bebekleri sağlıklı hayırlı şekilde kucağımıza alıp büyütünce bunların hepsini unuturuz :))
Olsun ya çabucak bebek sahibi olmak bence çok daha iyi etmişsin çoooook :)) aramışsın belki annenin dediği gibi ama çok iyi olmuş :)) ay rabbim o güzel duygu tüm isteyenlere ve bize en hayırlı şekilde yaşatsın :) hem ufacık korku var içimde bu korku neden var bilmiyorum belki ilk gebelik düşükle sonlandı ondan bu korkum, hemde çok güzel bir sevinç ve heyecan var :)) bu bambaşka birşeymiş :)Benimki o kadar ağır geçmiyo ama şikayet edince annem arandın sen diyo 4 aylık evliyim hemn çocuk yaptım yaNe zaman unutuyosun biliyomusun bebek çıkıyo kucağına veriyorlar kokluyosun ve unutuyorsun kadın doğum hemşireliği yaptm girdiğim bütün doğumlarda buna şait oldum mucize resmen :)