• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik giyim

-EarthLing-

ben Can nedir şimdi bildim...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2018
5.735
13.828
248
Merhaba arkadaslar,

Ben henuz 9 haftalik gebeyim ama pantolon ve sutyenlerim beni sikmaya basladi. Gun icinde cok rahatsiz hissediyorum. Sanirim gaz problemi yasiyorum. 9. Haftada karnim buyumemistir diye dusunuyorum :)

Simdi benim acilen beni bir iki ay idare edecek kiyafete ihtiyacim var. Simdi alacagim kiyafetler karnim gercekten buyudugunde dar gelir ve de mevsim de degismis olur. O yuzden minik bir alisveris yapmak istiyorum. Calistigim icin tayt giyemem. Sizce nasil alisveris yapmaliyim? Cok fazla sey almak istemiyorum. Sadece bir iki ay idare etsin yeter. Bir de nasil sutyen almaliyim? Iki tane farkli renk yeterli mi? Hangi markalari onerirsiniz? Simdiden tesekkurler.

Hayatım markasını filan bilmiyorum ama benim gebe kaldığım ilk gündem itibaren göğüslerim hızla büyümeye başladı , direkt emzirme sütyeni aldım o kadar rahat ettim ki anlatamam ...
Onun dışında beli lastikli hamile kotları var. Ben onlardan kullanıyorum çok rahatım :)
Keyifli gebelikler

Back