inşallah hayırlısı olsun. sezeryan deyınce onu ıstıyorsun sandım.Bir sorun olmadıkça normal istiyorum ben
Rabbim yardimcin olsun nasil bi es o ya?Merhaba tek dert ortağım akıl alabildiğim hanımlar. Ben artık bu gidişe bir don vermek istiyorum. Bir buçuk yılı aşkın süredir evliyim ve tam bi salağım her kavgada dayanamayıp özür dileyen asla kus kalamayan asla Trip atamayan biriyim ve eşim bunu çok kullanıyor bıktım herşeyden herşeyin problem olmasından bugüne kadar hiç birşey istemediğim ama sadece doğum da özel hastaneye gitmek istediğimi belirttiğim ama karşısında hayır cevabını aldığım hamile kaldığımdan bu yana üzüldüğüm bir dönem geçiriyorum. Bugün aileler den dolayı bir tartışma sonucu beni istemeden itip yere düşürdü sancıyla kalktığımda bir şeyin gittiğini hissettim ufak bir kanama hastaneye gitmek için bir saat yalvardı çocuğu için vicdan azabı duydu ve götürdü iki gün istirahat verdi çok şükür oğlum iyiyiydi çok korktum birşey olacak diye ben artık eşime karşı mesafe koymak istiyorum ben neysede bugün bebeğim için çok korktum böyle birşey yapacak değil ilk defa yaptı bende üzerine gittim ve sonuç bu oldu ama artık köşeme çekilip bebeğimi sorunsuz doğuma kadar büyütmek istiyorum lanet olsun özel hastanesinede herşeyinede bugüne. Kadar sineye çektim bir çok şeyi bunuda çekerim ama bir beddua ettim eğer para için beni devlete götürüyorsan ben o doğumhaneden sağ çıkmıyım diye çünkü evlendiğimizden beri her borça para bulundu ödendi ben yapmadığım halde bana gelince hep olmaz bakarız dendi ama olmadı ki zaten sezeryan olsa bende Zeynep kamil hastanesine giderim dedim ama normla doğumdan korkuyorum o anda annem ve o yanımda olsun istedim ama o zamana kadar neler değişir kim bilir hastaneden geldik bebeğin iyi olduğunu öğrendi ve içeride rahat rahat tv izliyor çok ağladım bebeğe birşey olacak diye ben bıktım bu ailelerden ben onun ailesinin bir çok şeyini yutuyorum ama o öyle değil artık ona karşı bir tutum sergilemem gerekiyor bu hem bebeğimin hem de benim iyiliğim için çok yüz verdim ben çok destek oldum ama ben çok yanlış kaldım siz sordukça anlatıcam problemleri lütfen yargılamadan bana yardım edin yeteri kadar çokuğum piskolojik olarak
Valla bu yazılanları okuduktan sonra gittim eşimin ayaklarını öptüm benimkine cok gidiyor para devlete gidelim diyorum kesinlikle olmaz sen mutlu olmaya bak maddiyatı düşünmek senin işin degil diyor hamileliligim zor geçiyordiye iştan gelip yemek temizlik ve banyoya sokup yıkıyo beni gece uykumda dönsem uyandırıp bi yerin mi agrıyor der sabaha kadar uyumadığı olmuştur annesi sagolsun o bile kızım sen bişey düşünme biz veririz özele git diyor ki durumları olmadığı halde allah eşine nerhamet duygusu versin bence biraz umursamaz davran kayınvalidenle de mesafeli ol.eşinede ben özelde istiyorum kabul etmiyorsan işe girer çalışırım kendi paramla özelw giderim doğururum de ama kararlı bi şekilde yap bunu bence eşin e kaybetme korkusu yaşatman gerekiyor allah yardımcın olsun
Valla haklısın yerden göğe kadar. Ama evlendiğimiz zaman böyle değildi ki. Herkese de anlatırdı eşim şöyle iyi böyle iyi. Bir arkadaşımız biri ile evlendiği kızla evlendi bizden hemen önce bir gittim bizimki nin gözler ağlamaklı. Diyorki o şimdi hazır alınmış borçsuz eve gelin gidecek kendi evi ben sana böyle hayat veremiycem. Sen onun kat kat fazlasını hakediyorsun. Dedim saçmalama ne evi ne barkı sen benimle ol beni hep böyle sev ben bir ömür kirada borç ödeyerek yaşarım. Nitekim ben hala öyle yaşıyorum ama o yapması gereken hiçbirşeyi yapmıyor. Beni boşanma mak içşn hala ne tutuyor bende anlamıyorum. Bazen diyorum tek çocuklu boşanan senmi olacaksın ama çevremde boşanmış ailelerin çocuklarını analiz ediyorum çocuğuma bakıyorum o babası ile olmaktan mutlu. Sadece bir gece babası eve gelmedi diye üzülen bir çocuk. Gittiğimiz yere babamda gelecekmi diyen bir çocuk. Yolda ikimizin aynı anda elini tutmak isteyen bir çocuk o bunları yaparken hep gözlerim doluyor vazgeçiyorum. İleri dönük bir plan yapamıyorum.Canım kk da bunu belki 50.anlatışım ama beni ben yapan bir hikaye olduğu için yeri geldi gene anlatıcam
Bekarım o zamanlar, arkadaşıma gittim, çene ders eğlence derken akşam yemegine de kaldım,neyse sofrada konu nerden açıldı ise annesi dedi ki kızlar tutumlu olun şöyle olun böyle olun elle kara kaşınıza gözümüze bakmaz bakın ben bu buzdolabını 20 senedir kullanıyorum gözüm gibi baktım, babası ne dedi peki, "buzdolabına baktığın kadar keske azda kendine baksaydın"
Saçını süpürge etme balyaj attır özetle, ilişkide erkekleşme
Valla ben artık karı koca ortamlarına girmekten nefret eder oldum. Kıskanç bir insan olmadım hiç ama artık herkesi kıskanır oldum. Sonra tabi kendi kendime kızıp diyorum çikom saçmalama nazar ın falan değer allah dahada mutlu etsin diyorum.Kendime çok benzettim seni bende hep aman para gitmesin aman o işinden olmasın diye diye hep bu durumdayım
Yooo korkuyorum sezeryandaninşallah hayırlısı olsun. sezeryan deyınce onu ıstıyorsun sandım.
Takıntındeğil bu bende normalde özele gitmem ama doğum için istedim sadeceValla eşinizin davranışından ziyade sizin bedduanız hiç olmamış, günahsız bir bebeği annesiz bırakmak için dua etmişsiniz ve eşinizin parası olup olmadığını eşi olarak siz bilmelisiniz. Devlet hastahanesi sizin oralarda nasıl bilmiyorum ama izmirde buca doğum şahane bir yer. Sıra beklenmemesi için randevu sistemi var ve 5 dakika bile geçmiyor dakikasını. Doğuma girdiğin andan itibaren hep bir güler yüz, doktorlar özellere göre daha deneyimli ve acil müdehale aletleri özel hastanelere göre daha fazla ve gelişmiş. Benim eşim özeli teklif etti ama ben ısrarla devlette yaptım doğumumu. 4 ay sonra ikinci doğumu yine orada yapmayı planlıyorum. O kadar takıntı yapmayın bence ve dualarınızda ikinizin sağlığı yönünde olsun. Hayırlı doğumlar.
Bende normalde imrenmem kimseye ama hamilelik surecinde bu oluştu eşim sağolsun yemeği yapar evle ilgilenir ben çok kotu zamanlardan geçtim çünkü ama beni bir kenara itip bebek için nere iyiyse ora diyip bahane üretmesi canımı sıkan bebekde problem olsa doktordan iyimi bileceksin napılacağını sankiValla ben artık karı koca ortamlarına girmekten nefret eder oldum. Kıskanç bir insan olmadım hiç ama artık herkesi kıskanır oldum. Sonra tabi kendi kendime kızıp diyorum çikom saçmalama nazar ın falan değer allah dahada mutlu etsin diyorum.
Bedduayi kendinize etmissiniz! Siz o dogum haneden sag cikamayinca ne olacak? Bebeginiz annesiz kalacak
Kocaniz olacak adamda bilmem ne kadar tutar yasinizi
Insallah sag salim yavrunuza kavusur, beraber mutlu bir hayat surersiniz.
O beddua bir anda çıktım ağzımdan yani o anda o tepkiyi ölçmek için yapılmış bir cahillik çok tobe ettimSenin yargılanacağın tek nokta kendi kendine beddua etmen inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın allah yardimcin olsun
İnan artık dillendirmek istemiyorum o ki her borcu kendi ustlenip evlendiğimizden beri borç ödüyor ben sea çıkarmıyorum ama bu hakkımdı diye düşünüyorum ama o bunu utanmadan söylüyorsa ben utanarak ısrar etmeyi bıraktım gider yaparım devlette ama sonramız nolur bilmiyorum benim kırgınlıklarım yığıldıkça yığılıyoben de başta senin gibiydim. zor geçiniyoruz diye eşimden harçlık bile almazdım. harçlık alsam bile kısıtlı alırdım ki o sıkıntıya girmesin. birgün market alışverişi yaptım ve param yetmedi, aldıklarımın bir kısmını geri bırakmak öyle kırdı ki beni, kendi kendime üzüldüm, eşime de anlattım. o da üzüldü ama ancak yetiyor dedi, öyle öyle zaman geçtikçe baktım ki harçlık azalıyor. nasıl olsa ses etmiyorum diye başka şeylerden de kısmaya başladı. hop dedim noluyor, kemer falan sıkmıyorum, sen daha fazla kazanmak için uğraş bundan sonra dedim ve bu kararımdan dönmedim. eşim ek iş yapmaya başladı, zamanla kazancı arttı. sonra gebelikte özel mi devlet mi derken ben ona internetten devlette doğum yapmakla ilgili ne kadar kötü örnek varsa gösterdim, o da rahat doğum yapan kızkardeşini örnek gösterdi. ben ona benzemem, riskli olabilir diye diye ikna ettim. medikal park ın bir şubesinde iki kızımı da 600 TL ödeyerek sezaryenle dünyaya getirdim.
ev borcumuzdan dolayı durumumuz bazen sıkışık ama olsun, biz kıstıkça erkekler bizi boğmak istiyor. bebekler için en adi bezi alalım diyen adam bugün primadan şaşmıyor, şaşamaz, aklını alırım. önceden 20 TL yi lütfederek veren eş, şimdi en az 200 Tl vermezse pişman ediyorum. acıyınca bizi acınacak duruma düşürüyor bu erkek milleti.
yok öyle eski vicdanlı eş.
işte o kırgınlıkları biriktirirseniz sonunuz olur. biriktirmeyin, o anda çözmeye çalışın gerek tartışarak gerek konuşarak ama itmeden küfretmeden saygıyı yitirmeden.İnan artık dillendirmek istemiyorum o ki her borcu kendi ustlenip evlendiğimizden beri borç ödüyor ben sea çıkarmıyorum ama bu hakkımdı diye düşünüyorum ama o bunu utanmadan söylüyorsa ben utanarak ısrar etmeyi bıraktım gider yaparım devlette ama sonramız nolur bilmiyorum benim kırgınlıklarım yığıldıkça yığılıyo
Biz bugüne kadar hiç bir problemi halledemeden üzerini örttük biz konuşamıyoruz iletişim kopukluğu var arada ben kendimi ifade edemediğim için yanaşmıyorum konuşmaya oda konuşmaz zaten sonumuz hayırlı olsun kimse istemez kotu sonlu bir evlilik eşimi çok seviyorum çünkü biraz kendimi geri çekmeyi başarsam belkide ilk adım atılacak düzelme yolundaişte o kırgınlıkları biriktirirseniz sonunuz olur. biriktirmeyin, o anda çözmeye çalışın gerek tartışarak gerek konuşarak ama itmeden küfretmeden saygıyı yitirmeden.
zaten bir anda değişmiyor insanlar maalesef. hem kendimiz için hem karşımızdaki için zaman ve iyi niyet lazım.Biz bugüne kadar hiç bir problemi halledemeden üzerini örttük biz konuşamıyoruz iletişim kopukluğu var arada ben kendimi ifade edemediğim için yanaşmıyorum konuşmaya oda konuşmaz zaten sonumuz hayırlı olsun kimse istemez kotu sonlu bir evlilik eşimi çok seviyorum çünkü biraz kendimi geri çekmeyi başarsam belkide ilk adım atılacak düzelme yolunda
Biraz kanamam olmuştu dr progestan verdi suan ço şükür risk kalmadı. Ama hamileliğim zor geçiyor bulantı kusma halsizlik çok yaşıyorum kafamı kaldıramıyorum tansiyonum hep 9 5 ama çok şükür enazından kızım iyiymişRiskli mi gebeliğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?