- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
Bende üzerine gittim bugun susarım normalde susmadım zoruma giden bir.iki lafı oldu susamadım sonuç bu oldu
Hakettim diceksin diye korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende üzerine gittim bugun susarım normalde susmadım zoruma giden bir.iki lafı oldu susamadım sonuç bu oldu
Aslaa demek istediğim ben susardım ve o söylenir konu kapanırdı ben hiç susmadım o sustu ilk defa yoksa yaptığının bir açıklaması yok zatenHakettim diceksin diye korkuyorum
Seruma gidiyorum hafta bir filan bir kere hadi devlete gidelim dedim gittik beş kişi bir odada ve eşim çok sinirlendi o dediği hastanede sancını yanlız çekeceksin doğurca normlasen yanına refakatci almayacaklar ziyaret edip gideceklerDevlet özel gibi olmaz o işi geçiniz, ha bazı devlet hastanelerinde özel oda falan oluyormuş nasıldır bilmem ama gerisi en az 2 kişilik odalar mahremiyet yok saygı yok
Korkuyorum ben o anda yanlız olmak istemiyorum en büyük sebebim bu aslında ve doğum bildiğim kadarı ile 600-650 arası ben zaten sezaryende devlette olabileceğimi söyledim onamemnunıyet kişilere göre degısen bir şeydir. ablası yapmıs olabilir, belkı sen hiç memnun kalmayacaksın ne malum yani?
Seruma gidiyorum hafta bir filan bir kere hadi devlete gidelim dedim gittik beş kişi bir odada ve eşim çok sinirlendi o dediği hastanede sancını yanlız çekeceksin doğurca normlasen yanına refakatci almayacaklar ziyaret edip gidecekler
Bir kere emzirmeyi gösterip gidiyorlarmış hemşireler sen ilgileneceksin sora ora öyleymiş ya kaldı ki beni sinir eden kv senin aaaaa ora çok eski çok iyi bir hastane neyden korkuyorsun tanıdıkda var eşimin yanında böyle diyorRefakatçi olmayıpta kim bakacak bebeğe, ağrın sızın olacak
devlet sezeryanı zorunlu olmadıkça yapmıyorKorkuyorum ben o anda yanlız olmak istemiyorum en büyük sebebim bu aslında ve doğum bildiğim kadarı ile 600-650 arası ben zaten sezaryende devlette olabileceğimi söyledim ona
Bir kere emzirmeyi gösterip gidiyorlarmış hemşireler sen ilgileneceksin sora ora öyleymiş ya kaldı ki beni sinir eden kv senin aaaaa ora çok eski çok iyi bir hastane neyden korkuyorsun tanıdıkda var eşimin yanında böyle diyor
devlet sezeryanı zorunlu olmadıkça yapmıyor
devlette seçme şansın yok eger sezeryan düşünüyorsan
normale mi?Eltim 16 10 tansiyon ile doğuma alındı 34 haftalikken düşün
normale mi?
işte devlet öyle maalesef.. sezeryana alınmak için çok kötü durumun da durumunda olman gerekEvet, dengesiz tansiyonla girdi doğuma, ilk doğum yaşı da küçük inan küs olmasak parayı biz verelim özele alın dicektim ama eşim haşlardı
Bir sorun olmadıkça normal istiyorum bendevlet sezeryanı zorunlu olmadıkça yapmıyor
devlette seçme şansın yok eger sezeryan düşünüyorsan
Kendime çok benzettim seni bende hep aman para gitmesin aman o işinden olmasın diye diye hep bu durumdayımAh Be Kardeşim ben o 50 liralık kuaför parasını da almam. Aman sigortam var özele niye para vereyim diyip son ayıma ladar minibüsten in trene bin 8 aylık ağustos sıcağı Samatya ya kadar yürü. Aman ne gereği var eşim niye gelsin zaten çalışıyor ben güçlü kadınım ya bu yolu tek başıma gidip geldim. Kanuni de doğum umu yaptım 18 saat sancı doğum olmayınca sezeryan. Üstelik ben normal değil sezeryan dan korkan biriyim. Sezeryan olacağımı öğrendim hüngür hüngür ağladım yanımda kimseler yok malum devlet hastanesi öyle. Dopumumu yaptım geldim anasının laf sokmalarına katlandım. 3 günlük ten itibaren sezeryanlıyken çocuğuma tek baktım büyüttüm. Çok mu kıymet bildi sanki. Bigün arkadaşı demiş eşin dopum nerde yaptı memnun mu diye. Oda kanuni demiş. Sen demiş yat kalk dua et bizimki ucuz hastane beğenmedi bide. Eşim nedense senin eşinin yaşı büyük. Aramızda hepi topu 8. 9 yaş var kadınla. Kaldıki yanımda dopum yapan 45 yaşında kadın vardı. Yani orda bile sağolsun diyemem emiş. Şimdi bazen lafı oluyor şu izin aldı bu izin aldı karısı nı muayeneye götürmek için. İnsan olan bir durur düşünür ya bu kadın bir kere beni götür demedi. Saatlerce şeker testi için bekledim onca yol. Bir sorsaydı bari sonucunu. Evet maddi durumumuz çok iyi değil ben istesem özelde de doğum yapmama izin verirdi. Ama ben istemedim para gitmesin diye. Kıymet bilen bilir bilmeyen de gözünün üstünde kaşın var der. Böyle adamlar içşn çok üzmemek gerek kendini. Ben sadece durup durup ağlıyorum yıllarca beraber olduğum insanı ben nasıl tanımadım nasıl bir aptalmışım. O kabına sığmaz ben geçim olsun diye nasıl böyle pısırık hale gelmişim. Nasıl
susmadin diye sana bunu mu yapmasi gerekirdi..nerdeyse hakliydi diceksinBende üzerine gittim bugun susarım normalde susmadım zoruma giden bir.iki lafı oldu susamadım sonuç bu oldu
Ah Be Kardeşim ben o 50 liralık kuaför parasını da almam. Aman sigortam var özele niye para vereyim diyip son ayıma ladar minibüsten in trene bin 8 aylık ağustos sıcağı Samatya ya kadar yürü. Aman ne gereği var eşim niye gelsin zaten çalışıyor ben güçlü kadınım ya bu yolu tek başıma gidip geldim. Kanuni de doğum umu yaptım 18 saat sancı doğum olmayınca sezeryan. Üstelik ben normal değil sezeryan dan korkan biriyim. Sezeryan olacağımı öğrendim hüngür hüngür ağladım yanımda kimseler yok malum devlet hastanesi öyle. Dopumumu yaptım geldim anasının laf sokmalarına katlandım. 3 günlük ten itibaren sezeryanlıyken çocuğuma tek baktım büyüttüm. Çok mu kıymet bildi sanki. Bigün arkadaşı demiş eşin dopum nerde yaptı memnun mu diye. Oda kanuni demiş. Sen demiş yat kalk dua et bizimki ucuz hastane beğenmedi bide. Eşim nedense senin eşinin yaşı büyük. Aramızda hepi topu 8. 9 yaş var kadınla. Kaldıki yanımda dopum yapan 45 yaşında kadın vardı. Yani orda bile sağolsun diyemem emiş. Şimdi bazen lafı oluyor şu izin aldı bu izin aldı karısı nı muayeneye götürmek için. İnsan olan bir durur düşünür ya bu kadın bir kere beni götür demedi. Saatlerce şeker testi için bekledim onca yol. Bir sorsaydı bari sonucunu. Evet maddi durumumuz çok iyi değil ben istesem özelde de doğum yapmama izin verirdi. Ama ben istemedim para gitmesin diye. Kıymet bilen bilir bilmeyen de gözünün üstünde kaşın var der. Böyle adamlar içşn çok üzmemek gerek kendini. Ben sadece durup durup ağlıyorum yıllarca beraber olduğum insanı ben nasıl tanımadım nasıl bir aptalmışım. O kabına sığmaz ben geçim olsun diye nasıl böyle pısırık hale gelmişim. Nasıl