- 30 Mayıs 2020
- 13.060
- 49.302
- Konu Sahibi notdefteri2_
Biriyle karıştırdınız sanırım. Üç çocuk isteyen hükümete dair hiçbir yorumum yok bildiğim kadarıyla çünkü. Bakanlar oldu diyen benim ama.Konunun hiçbir yerinde ben kısırlık yapar veya yapmaz diye bir iddiada bulunmadım, bulunmam. Sonuçları tıp dünyası dahil kimse bilmiyor çünkü. Yaşayıp göreceğiz.
siz değil bu platformada hiçbirimiz konu hakkında fikir iddia edebilecek konumda değiliz.
benim sizin cevaplarınızla ilgili tek eleştirdiğim fazla iyi niyetlisiniz. Üç çocuk diyen hükümet o aşıyı ülkeye sokmazdı demeniz veya önce bakanlar oldu demeniz. bakanlar vs hepsi gördüğüm kadarıyla çift doz aşı oldu. Ee çin aşısı tek doz? Kaldı ki çin aşısı ülkeye gelmeden aşı olan ünlüler oldu. Hiç kimse faz üçe denek olduklarına inandıramaz beni.
Faz 3 kısmı için zaten gönüllü denekler oldu diye biliyorum ben öncesinde 20 bin kişi mi ne gönüllü olmuştu zaten.
Gizli olmadı yani o denek işi.
Oradaki sonuçlardan sonra herkese yapılmaya başlandı aşı.
Çin aşısı nasıl tek doz?
Herkes çift doz oluyor çünkü benim bildiğim.
O zaman bu insanlar be aşısı oluyor size göre 2 doz?
Tanıdığım herkes alman aşısı mı oluyor yani en baştan beri?
Son olarak da istediğinize inanmakta tabi ki serbestsiniz.
Ama iddiaada bulurken kanıtları sunarsanız daha iyi olur bana göre.
Sonuçta aşı gibi toplum sağlığı söz konusu olan bir konuda ciddi iddialarda bulunuyorsunuz.
Benin fikrim şu bu da kanıtı gibi makale, haber, video, röportaj ne biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim.
Belki biz yanlış biliyoruzdur.
Aydınlanmış oluruz