• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik dışında oluşan kahverengi çizgi (LİNEA NİGRA)

pinkpin

Arkana bakma, oraya doğru gitmiyorsun.
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
4.339
7.742
448
Merhaba arkadaşlar yıllardır kafamı kurcalayan bir konu hakkında bir sorum olacak netten bişey bulamadım bilgisi olan aydınlatırsa çok memnun olurum

Ben hiç hamilelik geçirmemiş olmama rağmen yıllardır göbeğimden aşağıya kadar inen kahverengi koyu bir çizgim var. Bunun hamilelik döneminde oluştuğunu bilmediğim için normal olduğunu sanıyordum ancak araştırmalarım sonucu sadece hamilelik döneminde oluştuğunu ve daha sonra yok olduğunu öğrendim. Ancak benim böyle bir durumum olmamasına rağmen yıllardır bu çizgiyle yaşıyorum. Bunun nedeni ne olabilir sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
bende ve kız kardeşimdede var o çizgi ?

Hamilelige ait degil diye biliyorum ben.
Sadece hamilelikte rengi daha cok koyulasiyor ve belirgin hale geliyor.

Bende şimdi çıktı hamileyken ama çok koyu değil belli belirsiz olsun canım ne zararı var. .valla şuanda göbek deliğimin içi koyulasti en azından öyle birşey yok :)

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Ten rengin esmer mi?? Ondandir belki

Ten rengim açık buğday
Bu konuyu açtığımda bu kadar kişinin bende de var diyeceğini beklemiyodum açıkçası, sanırım ben biraz büyütmüşüm teşekkürler cevaplarınız için

Bende şimdi çıktı hamileyken ama çok koyu değil belli belirsiz olsun canım ne zararı var. .valla şuanda göbek deliğimin içi koyulasti en azından öyle birşey yok :)

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Ya ne bileyim hoş durmuyor göbek bembeyaz ortadan aşağıya inen kahverengi bir çizgi... Sen şanslıymışsın canım demekki hamilelikten sonra geçecek Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah

bende de var hiç öyle düşünmemiştim :26:

Ben de yıllardır normal olduğunu düşünüyodum ama linea nigrayı öğrenince kafam karıştı birden, aklın karışmasın canım normal bişey demekki ben büyütmüşüm

Ben de yıllardır normal olduğunu düşünüyodum ama linea nigrayı öğrenince kafam karıştı birden, aklın karışmasın canım normal bişey demekki ben büyütmüşüm

kilo alıp vermeye bağlıda oluşabiliyor diyor internette olabilir belki :26:

kilo alıp vermeye bağlıda oluşabiliyor diyor internette olabilir belki :26:

Yok ben ömrüm boyunca fazla kilo almadım ya da bi anda zayıflamadım hep istikrarlı gitti ondan olduğunu sanmıyorum genetik olabilir belki ne yapalım böyle kalacak artık

Son düzenleme:
Benimde öyle bir çizgim var hep vardı küçüklükten beri lazer yaptirinca göbeğime biraz daha koyulaştı hatta hep duruyor alıştım artık 😄 annemde ve teyzelerimde de varmış küçüklükten beri

Back