- 29 Eylül 2021
- 23
- 2
- 30
- Konu Sahibi psikolojimsi
Öncelikle kimsenin yargılamasını istemiyorum sadece içimi dökmeye ihtiyacım var galiba. Evlilikte 3.yıla gireceğim yaş ise 30 . Bu zamana kadar hep korunmuştum ki belki çocuğum olmaz tedaviler de zaman alır diye düşündüğüm için korunmayı bırakmıştım ve hemen hamile kaldım. Çocuk konusunda hep tereddüt yaşayan biriydim ama ileride pişman olmamak için bu duyguyu tatmak da istiyordum. Lakin öğrendim öğreneli derin bir mutsuzluk içerisindeyim. Havalara uçan yeni hamileler gibi değilim asla. Ailelerden çok uzakta yaşıyoruz ,kimsemiz yok ve çalışmak zorundayım. Memurum. Kayınvaledimin ilgileneceğini düşünmüyorum ki aynı evde zaten olamayız. Annem ise nereye kadar bizimle kalabilir bilmiyorum. Sağ salim kucağıma alırsam eğer ( ki allah isteyen herkese nasip etsin elbette bunu ) beni sanki çok kötü günler bekliyor gibi hissediyorum. Sürekli çocuksuz hayatım güzeldi sanki diye ağlamak istiyorum. Kimseyle konuşmak görüşmek bu haberi paylaşmak gelmiyor içimden. Ne yapacağım neden mutlu değilim ki ve bunları hissettiğim için de çok suçlu hissediyorum. Sanki tüm hamileler çok mutlu ama bir ben böyleyim gibi. Bir sürü kaygıyla kalakaldım allahım affetsin böyle hissettiğim için