Dün akşam yarım kadeh şarap içtim. Sonra kendimi çok kötü hissettim. Kusana kadar ağladım. Anneme dönüşmüşüm gibi hissettimBende 32 haftalik hamileyim. Ben isteyerek hamile kaldim ama ilk iki uc ay ayni senin gibi hissetim. Annelige hazir degilmis gibi hayatim elimden alinmis gibi. Hele bide bulanti kusmalar olunca isyan derecesine gelmistim. Ama su an karnimda hareketlerini hissettikce ben bundan daha guzel bir duygu tatmadigimi anladim. İnan bana gecicek ve ileriki aylarda annelik ic gudusu yukleniyor sahipleniyosun benimsiyosun hatta konusup seviyosun onu :))
Esinde sende calisiyosun maddi olarak yetebilcegini dusunuyorum.
Bu forumda bakarsan nice kadin hamile kalmak icin ugrasip duruyor. Cunku milyonda bir ihtimal var ve o mucize su an gerceklesmis sana tutunmus kanindan canindan biri olmus. Eminim kalp sesini duydugunda fikirlerin degisicek.
Gerçekten hamile kalmak kolay degil insanlar bunun icin servet oduyor o melek sana tutunmus bence bundan sonrasini dusun. Ona iyi bir anne olmak en guzel sekilde yetistirmek olsun gayen. Annen sana kotu bir ornek olmus olabilir ama sen bunu gorup yavruna nasil iyi olabilirsin bunu bilirsin
İyilik de kotulukte senin elinde canimDün akşam yarım kadeh şarap içtim. Sonra kendimi çok kötü hissettim. Kusana kadar ağladım. Anneme dönüşmüşüm gibi hissettim
Normalde zaten alkol bağımlılığım yok. Sigara kullanmam. Çok az içerim. Ama hamileliği öğrendiğimden beri alkole meylim arttıİyilik de kotulukte senin elinde canim
Ne olursa olsun icinde bi canli var atan bi kalp var sana emanet edilmis sigara alkol uzak dur zarar verme o masuma ☹
Benden nefret ederse ya? Hatta şimdiden ediyorsa?Bebeğine bunu yapmaya hakkın yok.
Alkol için söylüyorum.
Diğer konuda da yaşadığın ebeveyn olmamak senin elinde.
Kendin diyorsun aile hayatın çok iyi, eşinin iyi baba olacağına eminsin.
İnan sende çok iyi bir anne olacaksın.
Yaşadıkların seni iyi bir anne yapacak.
Bak bende güzel bir çocukluk geçirmedim.
Ve bende hep öyle olmaktan korktum.
Sonra oğlum oldu.
Ve ben 2 senedir oğlumu büyüttükçe, onu sevdikçe değer verdikçe o içimdeki yaralı çocuk gün gün iyileşiyor.
Çünkü bi çocuğa ne yapılır ne yapılmaz çok iyi biliyorum.
Çok şükür çevremde hep çok iyi bir anne olduğumu söyler.
Hamd olsun oğlumda çok mutlu bir bebek.
Kucağına aldığında herşeyin sıfırlanacak.
Bambaşka bir sen olacaksın.
Ve kokladığın zaman ağzından çıkan tek cümle iyi ki geldin, keşke daha önce gelseydin olacak.
O bi tebessüm edecek sen aşktan çıldıracaksın.
Bu nasıl bir nimetmiş diyeceksin.
Buna emin ol
Benden nefret ederse ya? Hatta şimdiden ediyorsa?
Bugün ona piyano çaldım, bir nevi özür dilemek içinÖyle bişey olabilir mi?
Lütfen at kafandan bunları.
Hatta sana tavsiyem psikolojik destek al.
Hamilelik bi kadının yaşayacağı en güzel dönemlerden.
Çok özleyeceksin.
O yüzden zehir etme kendine tadını çıkar.
Konuş onunla güzel güzel.
Ne kadar seveceğini, iyi bi anne olacağını anlat.
Oda büyüdüğünde sana tekmelerle cevap verecek zaten
Bugün ona piyano çaldım, bir nevi özür dilemek için
Çalıştığım üniversiteden bir öğrencim bebek patikleri yollamış. Şimdi komodinin üzerinde duruyor. Ah ayakları o kadar küçük mü olacakİçinde bir canlı olması muhteşem birşey.
Biraz daha geçince anlayacaksın.
Bak ne yap internetten bebek eşyalarına kıyafetlerine bak.
İnsan bakmayla bile pozitif doluyor
Sevdiğimi biliyorum ama çok zorlanıyorumBence annen gibi olmak yerine senden alinan anne ve baba sevgisini en güzel şekilde bebeğine vermeye calis yanlis seyler yapmak yerine bebegine iyu bir anne olmak icin iyice saril derim ve bebegim 6 aylik yeri geliyor bende kiziyorum cunku insaniz bizlerde sinirlenebbiliyoruz ama beni o kadar cok seviyorki kizdigimda onu sevdigimi saniyor ve bana guluyor iste o an dunyanin en guzel ani sende bunlari yaşayacaksın o yuzden bence bebegin sana gelecek en buyuk mucize o yuzden ona kötülük yapip alkol almak yerine onu guzel bir sekilde koru ilk dogdugunda anlamayacaksin zaten biraz gecince seni taniyinca sana ilk gülünce onu cok seveceksin
Kabul edersen zorlanmazsin ben hamilelgimde hic hamile degilmisim gibiydi 1 kere bile kusmadım cunku bunlari hic dusunmedim dusunme bunlqrda gececek ilk onu hissettiginde gececek zaten cocuk zor evet cok zor ama cok guzel birsey uyurken bile fotoğraflarına bakiyorsun o yuzden bunlari düşünme birak akışına zaten bereketiyle geliyor biraz bebek gelişimi oku hafta takibi yap bunlari oku emin ol sana cok iyi gecelecejk canimSevdiğimi biliyorum ama çok zorlanıyorum
Çalıştığım üniversiteden bir öğrencim bebek patikleri yollamış. Şimdi komodinin üzerinde duruyor. Ah ayakları o kadar küçük mü olacak
Ya şu sıralar daha çok müzik yapmaya ve kitap okumaya başladım. Bana iyi geliyor. Bir de ona çello çalmayı öğreteceğim günleri hayal ediyorum. O da güzel.Kabul edersen zorlanmazsin ben hamilelgimde hic hamile degilmisim gibiydi 1 kere bile kusmadım cunku bunlari hic dusunmedim dusunme bunlqrda gececek ilk onu hissettiginde gececek zaten cocuk zor evet cok zor ama cok guzel birsey uyurken bile fotoğraflarına bakiyorsun o yuzden bunlari düşünme birak akışına zaten bereketiyle geliyor biraz bebek gelişimi oku hafta takibi yap bunlari oku emin ol sana cok iyi gecelecejk canim
Ne guzel boyle hayalleriniz var bence cok iyi bir anne olacaksinizYa şu sıralar daha çok müzik yapmaya ve kitap okumaya başladım. Bana iyi geliyor. Bir de ona çello çalmayı öğreteceğim günleri hayal ediyorum. O da güzel.
Ay oyuncak gibi. Minik kelebek. Nasıl gülecek, nasıl kokacak ve nasıl şarkı söyleyecek? Belki gözleri benimkiler gibi mavi olur. Bir yıl sonra bugün ne hissedeceğim bunları okursamOnların yarısı oluyor ilk doğduklarında
Teşekkür ederimNe guzel boyle hayalleriniz var bence cok iyi bir anne olacaksiniz