- 11 Mayıs 2022
- 238
- 178
- 18
- 30
- Konu Sahibi thepinklawyer
Merhaba arkadaşlar. Ocak ayında 10 haftalık gebeyken bebekte kalp atışı oluşmadığından kürtaj olmak zorunda kaldım. Plansız bir gebelikti. Ancak gebeliği tadınca da anne olma isteği insanın içine düşüyor. Kürtajdan sonra 3 adet dönemi beklemek sağlıklıymış diye bekledik ve bu ay yumurtlama dönemimde eşimle korunmadık. Son 3 gündür aşırı yorgunluk, gaz problemi, midemde üşütmüş gibi bir rahatsızlık hissediyorum. Kasıklarımda hafif bi ağrı var.Özellikte sağ yumurtalığım ağrıyor. İşyerinde öyle yorgunluk basıyo ki gözlerim kendiğinden kapanıyor iki gündür. Bulduğum yerde uyuyorum. Bugün de bacaklarım içten hafif hafif ağrıyor sanki. Hamile olabilir miyim? Adetime 6 gün var. Eşimle yumurtlama günümden 1 gün önce (10 gün önce) ve yumurtlama günümden 1 gün sonra (8 gün önce) ilişki yaşadık. Olabildiğince dinlenmeye çalıştım hemen ayağa kalkmadım. Erken gebelik belirtileri yaşıyor olabilir miyim yoksa hasta mı olacağım acaba? İçgüdüsel olarak bir fark hissediyorum sanki. Kendimi hamile gibi hissediyorum. Ya da böyle mi hissetmek istiyorum acaba psikolojik mi? Benimle benzer durumu yaşayan tecrübeli arkadaşlarım yardımcı olabilir mi? Teşekkürler
Son düzenleme: