amin canım benim inşallah hepimiz o güzel günleri tek tek göreceğizben çok umutluyum arkadaşlarımda aynı ... burası güzel bekleyişlerin olduğu bi topik mutsuzluğa üzüntüye sterse yer yokkk
sende durum ne ???
Ben bekarım daha çok var gibi böyle tatlı bekleyişlere. 21 yaşındayım destek olmak istedim ablalarıma:)
QUOTE="aync, post: 36860232, member: 408598"]Yazılarınızı okudum da ne tatlısınız öyle yaAllah bir an önce yüzünüzü güldürür inşallah dualarım sizinle destek olmak istedim. Doğacak çocuklarınız çok şanslılar bence böyle umutla yollarını gözleyen tatlı anneleri olduğu için. Rabbim yardımcınız olsun
Ay canım iltifat ediyosun yaa Ne yapalım şekerim stres yapınca bebişler gelmiyo bizde taktik değiştiriyoruz çaktırma bu ay böyle pozitif olmaya karar verdim tabi diğer arkadaşlarda öyle olsun inşallah anne oluruz bu ay rabbim herkese nasip etsin valla ahdım var bu ay hamile olduğumU öğrenirsem şeker dağtacam çocuklara
Bnce onlar vardiyali calsmaya bile raziolurlar bu konuda ne mola isticeklerbenim izin günüm bugün :) dün yaptım ben çalışmayı
kocişte nefes alsın birazadamcık yakında atıcak beni odadan
Sagol canim, sen de cok tatlisin:) allah once sevdigin kisiyle evlenmeni mutlu bi yuva kurmani nasip etsin, sonra da bekletmeden bi bebisYazılarınızı okudum da ne tatlısınız öyle yaAllah bir an önce yüzünüzü güldürür inşallah dualarım sizinle destek olmak istedim. Doğacak çocuklarınız çok şanslılar bence böyle umutla yollarını gözleyen tatlı anneleri olduğu için. Rabbim yardımcınız olsun
CanmYa benim adetim bitti hemen çalışmalara başlara başladık geçen ay yumurtlama günümü kaçırdık bu ay tabakaneye bişe yetiştirir gibi çalıştık sırf tutsun diye artık yanaşmıyorum pek yüz vermiyorum :):) adamcaaz da ne yapsın vurup kafayı yatıyo bende kk da sörf yapıyorum:):)
günaydın kızlar, bana da bi el atsanız diyorum, acaba çok mu kafaya takıyorum bilmiyorum ki. Normalde bugün benim adet günüm, ancak hiçbir belirti yok, dünde afedersiniz 1 damla kana benzer akıntı gibi birşey geldi, çok bilgili değilim bu konuda ama yerleşme kanaması denilen kanama hangi dönemde oluyor ki ne yapacağımı şaşırdım, test mi alsam acaba?
benim izin günüm bugün :) dün yaptım ben çalışmayı
kocişte nefes alsın birazadamcık yakında atıcak beni odadan
hahahaha ay canım inan bizim evde de roller değişti, eskiden ben kaçardım şimdi adam kaçıyor ben kovalıyorum. Ay ilk aydan bu durumdaysak eyvahlar olsun
Bnce onlar vardiyali calsmaya bile raziolurlar bu konuda ne mola isticekler
ben gibi 2 yılı devirince nelere şahit olcaksın dahabununda bi sonu olcak tatlım
bebişlerimize kucağımıza alalım sonra gene onlar dolanır paçamızda
günaydın kızlar, bana da bi el atsanız diyorum, acaba çok mu kafaya takıyorum bilmiyorum ki. Normalde bugün benim adet günüm, ancak hiçbir belirti yok, dünde afedersiniz 1 damla kana benzer akıntı gibi birşey geldi, çok bilgili değilim bu konuda ama yerleşme kanaması denilen kanama hangi dönemde oluyor ki ne yapacağımı şaşırdım, test mi alsam acaba?
2 yıl geçti canım bizim evlilik , çalışmalara yeni başladık daha amagez toz eğlen dönemi bitti yaş da 30 a dayanınca bir panik havası esti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?