aa ne güzel aynı yaştayız bizimde bu ayın 3o unda 1 yıl dolucak canım insallah bebişin tutunmuştur sana beklemek insanı yoruyor gercekten benim psikolji alt üst oldu hamile görmek istemiyorum kıskandımdan değil kendimi berbat istiyorum rabbim en kısa zamanda kavustursun bebişlerimize
Ne karıştı ben anlamadım bi yandan işle ilgileniyorumpardon hatlar karıstı galibaaa
sen korunmuyomusun canım
of off bekletmeden gelseler keşke 15 gün nasıl geccek bende bilmiyorum vala ha bide hamileyim bu ay tamam diyosun bakıyosun ki kırmızılar gelmiş tekrar başa dönAmin şekerim inşallah en kısa zamanda Meleğim ize kavusuruz.. cok zor zaman geçmiyor ya pazara az kaldı ama gel bana sor
evet canım güvenilir bi korunma yöntemi deil ama olursada sürpriz olur sana ne güzel bizim gibi beklemeden kavuşmuş olursun :)Ne karıştı ben anlamadım bi yandan işle ilgileniyorumhayr sadece eşim geri çekilme uyguluyor ama güvenmiyorum
bakaLımm ne zaman gelecek benm bebiş..önce hayrlısıyla isteyenlerin oLsundaa..evet canım güvenilir bi korunma yöntemi deil ama olursada sürpriz olur sana ne güzel bizim gibi beklemeden kavuşmuş olursun :)
of off bekletmeden gelseler keşke 15 gün nasıl geccek bende bilmiyorum vala ha bide hamileyim bu ay tamam diyosun bakıyosun ki kırmızılar gelmiş tekrar başa dön
sanki sende istiyosun gibi geldi bana ama daha yeni evli oldugun icin tam oturtamamış olabilirsiniz canım normal bunlar herseyin hayırlısı dielimbakaLımm ne zaman gelecek benm bebiş..önce hayrlısıyla isteyenlerin oLsundaa..
ay cok güzel dedin benim kocada bıktı benden bebek bebek diyip duruyorum senin gibi aglıyorum hüngür hüngür eşimde istiyo biliyorum ve hamiş kalamamk beni daha cok üzüyorHer ay hüsran kocamin omzunda regl oldum diye ağlamaktan bıktım.. Rabbim bu ay umutsuzluk gözyaşlari değilde mutluluk gözyaşıyla ağlamayi nasip etsin :)
sankiii işte..sanki sende istiyosun gibi geldi bana ama daha yeni evli oldugun icin tam oturtamamış olabilirsiniz canım normal bunlar herseyin hayırlısı dielim
ay cok güzel dedin benim kocada bıktı benden bebek bebek diyip duruyorum senin gibi aglıyorum hüngür hüngür eşimde istiyo biliyorum ve hamiş kalamamk beni daha cok üzüyorrabbim biliyo zamanını ama işte biz sabırsızız
canım eger istiyosan bi kendin emin ol hazırmısın diye kendini hazır hissediyorsan eger eşinlede paylaş eşinde olumlu bakarsa başlayın çalışmalara belki bebişin fazla bekletmez belki bizim gibi bekletir bunu allah bilir canım gelen bebiş rızkıyla gelir tatlımm kadınız anne olmayı kim istemezkiisankiii işte..
haberlerini bekliyorum canım insallah hamilesindir :) hic bi belirtin falan varmı tatlımmInşallah bu ay hamile kaliriz ben 4 gün sonra test yapıcam ama 4 gün geçmiyor ya :/
haberlerini bekliyorum canım insallah hamilesindir :) hic bi belirtin falan varmı tatlımm
Valla şekerim akıntım var su gibi atesim var kasikta hafif batma göğüs ucu sertliği ve hassasiyeti bakalım[/QUO
Ben kararsızım maleseff :s eşimde istemiyorr bisüreecanım eger istiyosan bi kendin emin ol hazırmısın diye kendini hazır hissediyorsan eger eşinlede paylaş eşinde olumlu bakarsa başlayın çalışmalara belki bebişin fazla bekletmez belki bizim gibi bekletir bunu allah bilir canım gelen bebiş rızkıyla gelir tatlımm kadınız anne olmayı kim istemezkii
ozaman sizz bilirsinizz :) :)Ben kararsızım maleseff :s eşimde istemiyorr bisüree
hamilelik belirtilerine cok benziyo canım bence sen hamilesin insallah öylesindirr :))) ya benim adete 15 gün var ama benim göğüslerim acıyor bide vajınam ıslak hissediyorum benim pskolojık olabilir çükü bu kadar erken olamaz ama bu ay erken yumurtlaadıysam ve tuttuysa eger 1 hafta oldu ama cıkk benimki pskolojikk off offf(((
ama işte ı yumurtlama akıntısı bi hafta önce geldi sadece vajına ıslaklıgı yaşıyorum fakat koyu kıvamlı sıvı yok adetim bittikten sonra gün aşırı ilişkiye basladık eşimle tutarsa tutar artık nasibimde varsa olurInşallah şekerim dediğin gibidir hamisizdir
Regl 15 gün var diyorsun sen yumurtluyorsun sanırım suan
ama işte ı yumurtlama akıntısı bi hafta önce geldi sadece vajına ıslaklıgı yaşıyorum fakat koyu kıvamlı sıvı yok adetim bittikten sonra gün aşırı ilişkiye basladık eşimle tutarsa tutar artık nasibimde varsa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?