şimdilik bebek istemiyosan takma o kadar kafana canm nezamnki bebiş istersin calışmalara başladın 3 5 ay olmadı ozaman gider tekrar kontrollerini yaptırırsın eşinede sperm testi yaptıttırsın canm sonrası zaten allah nasip ederse oluryaa bi kaç kez hormon testi yaptırmıştım çok iyi cıkmıstı sırf takıntıdan yaptırmıştım :) reglimde hep düzenli sadece evlendiğinden bu yana 5 gün snrada 10 gün atladı..
aaa evt yaaa bikaç gün ıslaklık oluyor bendede..bu yumurtlama dönemi mi oluyormuşş ?bende 3 ay öncesine kadar bilmiyordum sonra kendimi takip etmeye başladım adetin 1. gününden itibaren 13 14. günlerde kıvamlı yumurta akı kıvamında bi akıntı geliyor ve akıntıdan sonra bigün falan vajina ıslaklıgı devam ediyor bende öle oluyor tatlımm
evt takmamam gerek :) Allah'ım olmayan herkese versin..ben dayanamam ztn giderim hemenşimdilik bebek istemiyosan takma o kadar kafana canm nezamnki bebiş istersin calışmalara başladın 3 5 ay olmadı ozaman gider tekrar kontrollerini yaptırırsın eşinede sperm testi yaptıttırsın canm sonrası zaten allah nasip ederse olur
evet canımm hafif kasıgıklarında tek taraflı bi batışma olur 4 5 saat sonra gecer ıslaklıkta kayboluraaa evt yaaa bikaç gün ıslaklık oluyor bendede..bu yumurtlama dönemi mi oluyormuşş ?
aminn canımm amin bende 1 yıllık evliyim 19 yaşındayım 6 aydır korunmuyorum fakat ben 3 ay kücük kist ve prolaktin hormonuyla uğraştım ilac da kullanmadım cok şükür düzeldi adetimde düzene girdi şimdi deniyoruz sorunsuz 1. ayım inş tutar bu ay cok istiyorum bebişim olsunnevt takmamam gerek :) Allah'ım olmayan herkese versin..ben dayanamam ztn giderim hemen
Aynen bunu hissediyordum canm ama sadece adet belirtisi sanıyordum :) bu süreçlerdeki ilişkilerde bebiş oluyor yani öyle mi?evet canımm hafif kasıgıklarında tek taraflı bi batışma olur 4 5 saat sonra gecer ıslaklıkta kaybolur
hmm Allah daim etsin canm ve çabuk atlatmışsın kisti geçmiş olsunaminn canımm amin bende 1 yıllık evliyim 19 yaşındayım 6 aydır korunmuyorum fakat ben 3 ay kücük kist ve prolaktin hormonuyla uğraştım ilac da kullanmadım cok şükür düzeldi adetimde düzene girdi şimdi deniyoruz sorunsuz 1. ayım inş tutar bu ay cok istiyorum bebişim olsunn
öle biliyorum canım kıvamlı yumurta akı gibi şeffaf akıntın oluyomu oluyorsa o ya yumurtladıgını gösterir yada bikac gune yumurtycagını akıntı dedim akıntı geldiği gün ilişki olsun sonra 1 gün ara verip tekrar ilişki olsunAynen bunu hissediyordum canm ama sadece adet belirtisi sanıyordum :) bu süreçlerdeki ilişkilerde bebiş oluyor yani öyle mi?
öle biliyorum canım kıvamlı yumurta akı gibi şeffaf akıntın oluyomu oluyorsa o ya yumurtladıgını gösterir yada bikac gune yumurtycagını akıntı dedim akıntı geldiği gün ilişki olsun sonra 1 gün ara verip tekrar ilişki olsunAynen bunu hissediyordum canm ama sadece adet belirtisi sanıyordum :) bu süreçlerdeki ilişkilerde bebiş oluyor yani öyle mi?
inşallah canım rabbim gönlümüze göre versinnhmm Allah daim etsin canm ve çabuk atlatmışsın kisti geçmiş olsunbende 22 yaşındayım 3 aylık evliyim ben 1 yıl sonra diyorduk ve o sürece de ihtiyacımız var sonrasında inş.. istediğimizde olur..
Anladım tatlımöle biliyorum canım kıvamlı yumurta akı gibi şeffaf akıntın oluyomu oluyorsa o ya yumurtladıgını gösterir yada bikac gune yumurtycagını akıntı dedim akıntı geldiği gün ilişki olsun sonra 1 gün ara verip tekrar ilişki olsun
aminn..sizede canım hayırlı bi evlat verir inş.inşallah canım rabbim gönlümüze göre versinn
aminn..sizede canım hayırlı bi evlat verir inş.[/QUOTE
saol canım amin inşallah hayrlısıyla kısa sürede gelir bebişim sende insallah istedigin zaman cok beklemeden kavusursun yavruna ....aminn..sizede canım hayırlı bi evlat verir inş.
95 limisin şekerim sen bende 19 yaşındayım yarın 1 sene dolmuş olucak. Bizde 10 aydır deniyorum bu ay doktora gittim yumurta takibi ve çatlama iğnemi oldum beklemedeyim pazar sabah test yapacam ♡aminn canımm amin bende 1 yıllık evliyim 19 yaşındayım 6 aydır korunmuyorum fakat ben 3 ay kücük kist ve prolaktin hormonuyla uğraştım ilac da kullanmadım cok şükür düzeldi adetimde düzene girdi şimdi deniyoruz sorunsuz 1. ayım inş tutar bu ay cok istiyorum bebişim olsunn
92 liyim canım..hmm hadii hayırlısı olsun..qüzel sonuclarını iletirsin banada95 limisin şekerim sen bende 19 yaşındayım yarın 1 sene dolmuş olucak. Bizde 10 aydır deniyorum bu ay doktora gittim yumurta takibi ve çatlama iğnemi oldum beklemedeyim pazar sabah test yapacam ♡
aa ne güzel aynı yaştayız bizimde bu ayın 3o unda 1 yıl dolucak canım insallah bebişin tutunmuştur sana beklemek insanı yoruyor gercekten benim psikolji alt üst oldu hamile görmek istemiyorum kıskandımdan değil kendimi berbat istiyorum rabbim en kısa zamanda kavustursun bebişlerimize95 limisin şekerim sen bende 19 yaşındayım yarın 1 sene dolmuş olucak. Bizde 10 aydır deniyorum bu ay doktora gittim yumurta takibi ve çatlama iğnemi oldum beklemedeyim pazar sabah test yapacam ♡
buralarda olursan hamiş olursam sölerim canımm :) :) daha adetime 15 gün var bakalım beklemedeyimm :)92 liyim canım..hmm hadii hayırlısı olsun..qüzel sonuclarını iletirsin banada
Hadi hayırlısı..benmde bugün yarın olmam gerek..buralarda olursan hamiş olursam sölerim canımm :) :) daha adetime 15 gün var bakalım beklemedeyimm :)
sen korunmuyomusun canımHadi hayırlısı..benmde bugün yarın olmam gerek..
92 liyim canım..hmm hadii hayırlısı olsun..qüzel sonuclarını iletirsin banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?