Hamilelik çalışmaları başlasın! :) sizde buyurun lütfen :) bebeklerimiz göbişlerimizi doldursun :)

bende bende bat 6 ekim listenin sonundayım yavvv daha varmış farkettimde

kızlar merhabala ben de yeni üye oldum benide ekleyin BAT 22 Eylül bende heyecanlıyım elimde değil
bir umutla beklyrm

merhaba. bende çalışmalara başladım benim tarihte 1 ekim beni de ekler misiniz?

bu arada ilişki sonrası sağ tarafınıza yatarsanız erkek çocuk olan diyenler var :). Allah çocuk versin de cinsiyet hiç önemli değil

Bu ay caliscaz bakalim cnm yumrtlama
Zamanim yaklasti insallah bus wfer tutar

Canım sen ne zaman çektirdin rahim filmini, gelecek inşallah bebeklerimiz
canım nisan ayında çektirdim doktor ilk 3 ay da hamile kalma ihtimalin fazla dedi ama benim üzerinden 6 ay geçti ve hala yok yarın adet olacağım ya da pazar günü büyük ihtimal çünkü tüm belirtileri var gerçekten artık bunaldım

Yaaa Rabbim herkese banada nasip etsin bat 15-17 eylül

Kizlarr bni de ekleyebilirsiniz listeye bat 29 eylul

Günaydın kızlar adet oldum sabah akintimda kırmızılik gördüm ve oturdum agliyorum konuşacak kimsem yok herkes kafaya takma stresten diyor allah aşkına 10 aydir stresten mi olmuyor inanmıyorum artık.en son gittiğim doktor klomen verdi yumurtam oluşuyor hep ama 1 tane Şansıni arttiram dedi ama catlama iğnesi falan vermedi 3 ay kullan dedi bu ay inşallah ona gerek kalmaz dedim ama kaldi cok bunaliyorum insanlardan uzaklasmak istiyorum

Canim bn de 3 aydir deniyorm ve olmuo die cook sabirsizlaniyirum zaman cok uzunmus gibi gelio isteyince. Ama kontrol icn gttgm doktr bn daha hcbsey demedn bir yil denemen gerek cocuk icn ole ha deyince olmaz dedi. Sabret sn de tbiki kntrollerni ol, esin de olsn ama sikma canini. Daha vakit var onumzde

Bak sknti yapma kendini baskilama catlatma ignesi niye vermedi sansa birakiyoki doktor bnde bi ay kullandim bu ilaci doktor bnada vermedi igne caglamamis diger ay gel dedi anam gec catladi agridan anladim simdi hamileyim nasip dua et kndini kapama bnde ayni sryleri yasadim hatta daha beterini18 hftada bebegimi kaybettim evlat acisi yasadim

Kızlarrrr kızlar!
Neden bu kadar stres!...
Ya ne olur bu ay hiç takmayın başka uğraşlar bulun kendinize kızlar... Elinizde imkan varsa elinizde tatile çıkın.. Böyle olmaz ki ya...

güzel başlık olmuş... yazdıklarımı umarım okuyan birileri olur. kızlar bende 2 hafta önce hamilelik öncesi kontrol falan diye doktora gittim. kist falan var mıdır diye yokmuş. her şey normal dedi. sadece 35 günde bir adet oluyorum diye doktor

''''sizin gibi uzun süre aralıklarında adet olan bayanlar genelde tedavi ile hamile kalıyor fakat en az bir yıl korunmasız ilişkiye girmeniz gerek 1 yıl geçmeden bir şey söyleyemeyiz''''

dedi. ancak forumda okuduklarıma bakılırsa bazıları 8. ayda 5. ayda hatta 3. ayda bile hemen doktor tedavisine başlamış. acaba benim doktor mu yanlış yönlendirdi yoksa çok mu aceleciyiz. anlayamadım (

canım bu konudan bende muzdaribim kimi doktor hemen başlıyor kimi bekletiyor benim gittiğim 5 doktorun 5 i de 1 yıl bekle hatta bir 1.5 yıl geçsin diyor sebep görünürde bir şey olmaması.bende 10 aydır bekliyorum ocaktan sonra doktordan kendim isteyeceğim artık bezı şeyleri

Bende 2yıl beklenmeli diye biliyordum bekledikte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…