BAT LİSTEMİZ
KELEBEK4238....................10 Eylül
Mihriaydin..........................11 Eylül
samara_.............................14 Eylül
24saat.................................17 Eylül
cimcimesevilay...................20 Eylül
pervinn_32........................23 Eylül
eylulruzgari.......................25 Eylül
nazardegmesin..................26 Eylül
yildizdeniz..........................29 Eylül
esme121...............................5 Ekim
Bu ay caliscaz bakalim cnm yumrtlamacanım senin fazla olmamış ben de mayıs 31 de evlendim ve ilgünden başayıp korunmadık daha doğrusu pek hesap kitap yapmadık haziran öyle karambole gitti yani düşmedik üstüne temmuz da ara verdik korunduk geri çekilmeyle agustos 3 de adetim başladı 10 da bitti bittiği günden itibaren her gün çalıştık şansa bırakmak istemedim. tavsiye ederim yorucu ama
canım nisan ayında çektirdim doktor ilk 3 ay da hamile kalma ihtimalin fazla dedi ama benim üzerinden 6 ay geçti ve hala yok yarın adet olacağım ya da pazar günü büyük ihtimal çünkü tüm belirtileri var gerçekten artık bunaldımCanım sen ne zaman çektirdin rahim filmini, gelecek inşallah bebeklerimiz
inşallah
maleseff...Bu ay tutmadı çok üzgünümsende belirtiler var mı hiç caanım
Aayyyymaleseff...Bu ay tutmadı çok üzgünüm
Gunaydn canmmAayyyyinşaallah önümüzdeki ay canım... Siz tedavi oluyor muydunuz?
Günaydın kızlar :)
Canim bn de 3 aydir deniyorm ve olmuo die cook sabirsizlaniyirum zaman cok uzunmus gibi gelio isteyince. Ama kontrol icn gttgm doktr bn daha hcbsey demedn bir yil denemen gerek cocuk icn ole ha deyince olmaz dedi. Sabret sn de tbiki kntrollerni ol, esin de olsn ama sikma canini. Daha vakit var onumzdeGünaydın kızlar adet oldum sabah akintimda kırmızılik gördüm ve oturdum agliyorum konuşacak kimsem yok herkes kafaya takma stresten diyor allah aşkına 10 aydir stresten mi olmuyor inanmıyorum artık.en son gittiğim doktor klomen verdi yumurtam oluşuyor hep ama 1 tane Şansıni arttiram dedi ama catlama iğnesi falan vermedi 3 ay kullan dedi bu ay inşallah ona gerek kalmaz dedim ama kaldi cok bunaliyorum insanlardan uzaklasmak istiyorum
Bak sknti yapma kendini baskilama catlatma ignesi niye vermedi sansa birakiyoki doktor bnde bi ay kullandim bu ilaci doktor bnada vermedi igne caglamamis diger ay gel dedi anam gec catladi agridan anladim simdi hamileyim nasip dua et kndini kapama bnde ayni sryleri yasadim hatta daha beterini18 hftada bebegimi kaybettim evlat acisi yasadimGünaydın kızlar adet oldum sabah akintimda kırmızılik gördüm ve oturdum agliyorum konuşacak kimsem yok herkes kafaya takma stresten diyor allah aşkına 10 aydir stresten mi olmuyor inanmıyorum artık.en son gittiğim doktor klomen verdi yumurtam oluşuyor hep ama 1 tane Şansıni arttiram dedi ama catlama iğnesi falan vermedi 3 ay kullan dedi bu ay inşallah ona gerek kalmaz dedim ama kaldi cok bunaliyorum insanlardan uzaklasmak istiyorum
tunaydın herkeze :)Aayyyyinşaallah önümüzdeki ay canım... Siz tedavi oluyor muydunuz?
Günaydın kızlar :)
canım bu konudan bende muzdaribim kimi doktor hemen başlıyor kimi bekletiyor benim gittiğim 5 doktorun 5 i de 1 yıl bekle hatta bir 1.5 yıl geçsin diyor sebep görünürde bir şey olmaması.bende 10 aydır bekliyorum ocaktan sonra doktordan kendim isteyeceğim artık bezı şeylerigüzel başlık olmuş... yazdıklarımı umarım okuyan birileri olur. kızlar bende 2 hafta önce hamilelik öncesi kontrol falan diye doktora gittim. kist falan var mıdır diye yokmuş. her şey normal dedi. sadece 35 günde bir adet oluyorum diye doktor
''''sizin gibi uzun süre aralıklarında adet olan bayanlar genelde tedavi ile hamile kalıyor fakat en az bir yıl korunmasız ilişkiye girmeniz gerek 1 yıl geçmeden bir şey söyleyemeyiz''''
dedi. ancak forumda okuduklarıma bakılırsa bazıları 8. ayda 5. ayda hatta 3. ayda bile hemen doktor tedavisine başlamış. acaba benim doktor mu yanlış yönlendirdi yoksa çok mu aceleciyiz. anlayamadım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?