• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik çalışmaları başlasın! :) sizde buyurun lütfen :) bebeklerimiz göbişlerimizi doldursun :)

ben artık takmıyorum olması gerek zaman olucaktır ben sadece kendımı ılıskıye hazırlıyorummm elımızden bu gelıyo artık su an bıle bunları konusurken bır an once aksam olsa dedım kendı ıcımden :)

13 aylık evliyim ,8 aydır hamile kalmak istiyorum ama olmuyor ... sizce ne yapmalıyım ?

bende cok çekiniyordum bi arkadsım mutlaka git dedi kendi gittiginde evlilikten sonra kilo almıstı yumurtalıklar yağlanmıs demiş doktor kilo vermeden olmaz demiş 3 ay diyetle kilo verdi 4 aya bebiş geldi şimdi doğdo bile maşşallh

Hiiiiiiiç belli olmaz bu işler :) inşaallah bebeğin seninledir canım :) yap bi testte kurtul bence :)

10ay daha ne ki :) umudu kaybetmek yooool :) elbet vardır zamanı :) yaşın kaç canım?
Macın vs gibi şeyler deniyor musunuz?

Hımmm :):) aynen canım :)

Neymiş o :)

Tabii life gitmelisiniz! Hem sen hem eşin bi tahlil yaptır eşin bi kontrol olsun bakalım zaman kaybediyorsunuz böyle
arkadasım fıkır verdı,mekan degıstırın ılıskı esnasında dıye evin herhangı bır noktası da olabılır ew dısı da kararsızım :)

Kızlar yorumlar ne kdr cabuk ılerlıyor masallahınız var bat listesine lütfen benide alın 11 eylül

BAT LİSTEMİZ
KELEBEK4238....................10 Eylül :nazar:
Mihriaydin..........................11 Eylül :nazar:
samara_.............................14 Eylül :nazar:
24saat.................................17 Eylül :nazar:
pervinn_32........................23 Eylül :nazar:
eylulruzgari.......................25 Eylül :nazar:
nazardegmesin..................26 Eylül :nazar:
yildizdeniz..........................29 Eylül :nazar:
esme121...............................5 Ekim :nazar:

arkadasım fıkır verdı,mekan degıstırın ılıskı esnasında dıye evin herhangı bır noktası da olabılır ew dısı da kararsızım :)
Aaaaa :) kızın hep aynı yerde mi olur bu iş zaten :p sen de her şeyi doktordan öğreniyorsun canım :):) eşine sor onda cin fikirler çoktur :)

BAT LİSTEMİZ
KELEBEK4238....................10 Eylül :nazar:
Mihriaydin..........................11 Eylül :nazar:
samara_.............................14 Eylül :nazar:

24saat.................................17 Eylül :nazar:
pervinn_32........................23 Eylül :nazar:
eylulruzgari.......................25 Eylül :nazar:
nazardegmesin..................26 Eylül :nazar:
yildizdeniz..........................29 Eylül :nazar:
esme121...............................5 Ekim :nazar:
Teşekkürler canım :KK54: İnşallah hayırlı haberler alır,veririz :KK15:

Aaaaa :) kızın hep aynı yerde mi olur bu iş zaten :p sen de her şeyi doktordan öğreniyorsun canım :):) eşine sor onda cin fikirler çoktur :)
onada sordum tabı fıkırı pek bır ılgın c ama bıraz cesaret ıster

Back