- 3 Eylül 2014
- 353
- 85
- 38
- 42
dualarrımız senınle canım allah gonlumuze gıre verır ınsallahbende bebek çok istiyorum 2 yıl bitti üç düşüğüm oldu bebek çok istiyorum ama kanımda pıhtılaşma var yeni tespit edildi,şimdi de hamile kalamıyorum.Dualarınızı eksik etmeyin hayırlı sağlıklı bir evlat özlemi içerisindeyiz hele eşim abimin bebeği yanımıza tatile gelecek diye ay önceden seviniyor bir bebek görse deli oluyorr
kızlar ılıskı esnasında hamılelık dusuncesı stres yapıp hamılelıgı engelluyomus bılıyormuydunuzmerak etme ufak bi belirti görsen takarsın kafayı aynı bizim gibi inşallah ilk denemende tutmuştur bari sen kurtar kendini arkadaşım bu psikolojiden
hadi inşallah tatlım güzel haberlerini alırız
kızlar ılıskı esnasında hamılelık dusuncesı stres yapıp hamılelıgı engelluyomus bılıyormuydunuz
anne beyınde fazla ıstek olunca hamılelık olamıya bılıyomus ıste2 senedir istiyorum ne stresmiş geçmedi gitti
aynen oyle bebek olayını aklımızdan cıkartıp sadece o an yasayacaklarımızı dusunmelıyız,neden ozel olsun burası bıze ozel bı kanal :)yani ilişkiye bebek düşüncesiyle değilde sadece zevk amaçlı biraz açık oldu galiba
tabıkı haklısın o an rahat olmak cok onemlı uzmanlar o anda rutın seylerden kacının dıyo sıradısı olun dıyorlarİnşallah hepimizin tez vakitte bebişleri gelir kızlartabi canım madem bukadar yoğun çalışıyorum bari keyifle çalışalım değil mi ama
ya bence en iyisi plansızca yaşanılan gebelik planlı yapınca yani bebek düşünüp onun için ilişkiye girilirse sonra herşey belirtiymiş gibi geliyo olmasa bile çok istenildiği için kendini hamile gibi hissedip sinir stres can sıkıntısı zor oluyoo yaa beklemek daha da zoranne beyınde fazla ıstek olunca hamılelık olamıya bılıyomus ıste
tabıkı haklısın planlı olmamalı,bı arkadadım var ondada aynı sorunlar kadın neler denıyo neler :)ya bence en iyisi plansızca yaşanılan gebelik planlı yapınca yani bebek düşünüp onun için ilişkiye girilirse sonra herşey belirtiymiş gibi geliyo olmasa bile çok istenildiği için kendini hamile gibi hissedip sinir stres can sıkıntısı zor oluyoo yaa beklemek daha da zor
ordamısınız :)
evet burdayımordamısınız :)
bat ? forumda yenıyımde tam olarak buranın lisanını çözemedim :)pervin32 senin bat ne zaman?
bat ın anlamını bır ogrenebılsem yorum yapıcam da :)Bizim tpic için de bi bat listesi oluştursak mı
bat beklenen adet tarihi canımbat ın anlamını bır ogrenebılsem yorum yapıcam da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?