• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik çalışmaları başlasın! :) sizde buyurun lütfen :) bebeklerimiz göbişlerimizi doldursun :)

hos geldın aramıza,bayanlar bısı sorucam haftada kac kere denıyorsunuz ozel degılse

o da zor oluyo yaa hergun hergun kımı zaman ne yalan solım haz bıle alamıyorum..

aynen öyle canım.ben de bu ay basladım tatlım. aynı gebelik testi gibi idrardan belli oluyo. iki çizgi de aynı koyulukta cıkarsa yakın zamanda yumurtlıcan demek sonra günasırı ilişki ve 2.czgi geri siliklesince yumurtan catlamıs demek oluyo.
ben bumu hiç bilmiyordum ne kadar acemiyim ya:KK57:

ogrenecek cok seyımız var yaa,bız turk bayanları bekarken hıc bısey bılmıyoruz kııı sonrada sorun yasıyoruz

benım jınekolog arkadasım bır kac tavsıye verdı ama burada yazabılırmıyım onu dusunuyorum

arkadasım derkı o stresten kurtulun,fantazı gelıstırın gerekırse oyunlar oynayın ve kesınlıkle hamılelık ıcın uygun pozısyonlar vaarmıs oyle ılıskı kurun dıyo

Yaz ya bir şey olmaz bence :)
arkadasım derkı o stresten kurtulun,fantazı gelıstırın gerekırse oyunlar oynayın ve kesınlıkle hamılelık ıcın uygun pozısyonlar vaarmıs oyle ılıskı kurun dıyo

Back