Evet canım ben de öyle duydum doğum ölüm evlilik zamanı önceden kaderde belliymiş, o yüzden inşallah uzun zaman yoktur gelmelerine:)Insallah insallah canim bebekle ölumun vakti saati dolmadan gerceklesmez insallah daha fazla beklemeyiz
Evet canım ben de öyle duydum doğum ölüm evlilik zamanı önceden kaderde belliymiş, o yüzden inşallah uzun zaman yoktur gelmelerine:)
ne gibi canımkızlar hamılelık ıcın bazı puf noktaları varmıs duydunuzmu sızde ?
ilişki öncesi erkek sert bir kahve içerse spermler daha çok hareketli oluyormuşmesela sabah saatlerınde gırılen ılıskı daha elverıslıymıs,erkeklerın spermlerı sabah saatlerı daha hareketlıymıs,bırde bazı durumlarda daha kolay hamıle kalınıyomus,
mesela sabah saatlerınde gırılen ılıskı daha elverıslıymıs,erkeklerın spermlerı sabah saatlerı daha hareketlıymıs,bırde bazı durumlarda daha kolay hamıle kalınıyomus,
ilişki öncesi erkek sert bir kahve içerse spermler daha çok hareketli oluyormuş
bende onu duydum.bırde ılıskı durumu cok onemlıymıs bazı durumlarda spermler daha hızlı ve saglıklı ılerlıyomusilişki öncesi erkek sert bir kahve içerse spermler daha çok hareketli oluyormuş
ekşın derken :)selamun aleyküm millett ne var ne yok yaa dün ekşın günüydü kimse yoktu var mı bişeyler belirtiler falan hamiş olduğunu öğrenen yok mu şu mübarek cuma günü:)
:)ekşın derken :)
ekşın ekşın ekşın bızımkı oylesıne ekşın :)
herkes henüz çalışma aşamasında heralde, bat yaklaşan yok
aynen oyle calısmak cok onemlıde bırde calısmaları bılınclı yapmalıyız bayanlar :)herkes henüz çalışma aşamasında heralde, bat yaklaşan yok
Valla benim daha bu ilk ay olduğu için çok didklemiyorum. Allah ne verdiyseaynen oyle calısmak cok onemlıde bırde calısmaları bılınclı yapmalıyız bayanlar :)
herkes henüz çalışma aşamasında heralde, bat yaklaşan yok
hadi inşallah tatlım güzel haberlerini alırızbenimki geliyo 8 gün var artık bıraktım çalışmayı izin verdim kendime de eşimede :) tek umudum yumurtlama gününde tutmuştur inşallah bikaç değişiklik hissediyorum ama dur bakalım inşallah mort oldum sonunda :)
benım de aynı durumda ama ınce eleyıp sık dokuyorum :)Valla benim daha bu ilk ay olduğu için çok didklemiyorum. Allah ne verdiyse
merak etme ufak bi belirti görsen takarsın kafayı aynı bizim gibi inşallah ilk denemende tutmuştur bari sen kurtar kendini arkadaşım bu psikolojidenValla benim daha bu ilk ay olduğu için çok didklemiyorum. Allah ne verdiyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?