Günaydın kızlar
Bende bı aydır folılasıt kullanıyırum,dr.um bana folıdoce önerdi.hiç bir yan etkisini görmedim,herkesın bunyesı tabı farklıdır ama bana iyi geldi bıle dıyebılırımİcerisinde vıtamınde bulunduğu içinmidir nedir,tırnak kenarlarım ellerının hep soyulurdu,kullandıgım gunden ogun bugundur gozle farkedılır sekılde tırnak kenar soyulmalarım geçti folık asıdı bırde sabah almanızı tavsıye ederım,aksam ıcınce bıraz uykusuzluk yapabılıyormuş
Enerjini geceye sakla baby :)
Sabaha güzel haberlerini bekliyoruz :)
günaydın canlar test aldım ama yapmama gerek kalmadıağrılı bir şekilde regl devam ediyor hiç ağrımazdı da. 6 gün geçikti sanırım ondan ağrıyor.
Geçmiş olsun canım... Çok şükür atlatmışşsın :) biraz daha bekle bakalım hafta sonu sede test yaparsın :)
Gunaydin bende evlendigimden bu yana korunmuyorum 15 ay oldu gelen giden yok esimdede bendede sukur sorun yok hormon testlerine gore .. bende folikul kist olusuyor bu ay bal tarcin corek otu yapmistim kist sayisi 3 e ciktibu yuzden dogum kontrol kullaniyorum insallah tez vakitte bebislerimiz gelir
amin canım inşallah kurtulursun sıkıntılarından tez zamanda bebiş olsun
Günaydın canlar gebelik testi aldım ama yapmama gerek kalmadı dünkü lekeden sonra birşey gelmedi az önce ağrı şekilde çok fena regl oldum hiç ağrımazdı bu üzüntünün üstüne bir de karın ağrısı çekiyorumEnerjini geceye sakla baby :)
Sabaha güzel haberlerini bekliyoruz :)
Geçmiş olsun canım... Çok şükür atlatmışşsın :) biraz daha bekle bakalım hafta sonu sede test yaparsın :)
Hepimizn insallah kacirmis olabilirim senin sorunun ne ne zamandir istiyorsunuz canim
Moralini bozma canım,şöyle düşün hakkında hayırlı olan şu an için bu değilmiş.Bende şuan belirsizlik içerisindeyim bıkaç gün önceki sen gibi.Allah dan gelen herşeye razıyım,herşeyin her işin hayırlısını bilen O.Günaydın canlar gebelik testi aldım ama yapmama gerek kalmadı dünkü lekeden sonra birşey gelmedi az önce ağrı şekilde çok fena regl oldum hiç ağrımazdı bu üzüntünün üstüne bir de karın ağrısı çekiyorum
Çok doğru söylüyorsun canım kesinlikle herşey Allah tan ve herşeyin hayırlısı inş hepimizin yüzü en kısa zamanda gülerMoralini bozma canım,şöyle düşün hakkında hayırlı olan şu an için bu değilmiş.Bende şuan belirsizlik içerisindeyim bıkaç gün önceki sen gibi.Allah dan gelen herşeye razıyım,herşeyin her işin hayırlısını bilen O.
Kızlarrr ben tatile çıkıyorum hem de tam en önemli haftadabakalım döndükten sonra 29unda görcez sonuçlarını
bırakırmıyım tatlım hiiiççççohhhh sefan olsun hem gez eğlen ama kocişide boş bırakma
Bn haziranin sonuna dogru evlendm canim, hic kornmadik hala tik yokHormon tahlillerm yumrttlama falan normal cikti kontrollerde. Ama nerde kaldi bu Bilemedim Ya sen tatlim?
İltihap var canımeşinde sıkıntı olabilir diye bi kaygın mı var canım???
Geçmiş olsun canımGunaydin bende evlendigimden bu yana korunmuyorum 15 ay oldu gelen giden yok esimdede bendede sukur sorun yok hormon testlerine gore .. bende folikul kist olusuyor bu ay bal tarcin corek otu yapmistim kist sayisi 3 e ciktibu yuzden dogum kontrol kullaniyorum insallah tez vakitte bebislerimiz gelir
OoooofGünaydın canlar gebelik testi aldım ama yapmama gerek kalmadı dünkü lekeden sonra birşey gelmedi az önce ağrı şekilde çok fena regl oldum hiç ağrımazdı bu üzüntünün üstüne bir de karın ağrısı çekiyorum
malesef yaİltihap var canım
Adet mi oldun
Geçmiş olsun canıminşaallah gelecekler elbet bir günü var
Ooooof
sorun da yokkkk bebek te yokkkkk güzelimiki yılı aştı denemelere devam ediyoz... kısmetse bu ay çokkkk umutluyum hepimiz başarcaz inşallah
Teşekkür ederim canım, artık öyle bir durumdayım çekeceğim tüm sıkıntılar neticesine değecek inşallah diyorum. Çok şükür ki bak tüplerin açık çıkmış en önemlisi o canım, geçmiş olsun, evet canım özelde çektiricem çok şükür, devlette korkuyorum.doktorlarda haklı vucudunu rahat bırakmak istiyolar. yaptıkları her tedavi ilaç veya test sende strese heyecana sıkıntıya yol açıyo.sonuçta bunlar olumsuz şeyler.bedenide dinlendirmek lazım.ama bilinçli şekilde
bende rahim filmi çektirdimrahim filminde çektiğim sıkıntıyı kist ameliyatı oldum onda yaşamadım tatlım...şükür tüplerim yüzdeyüz açıktı.temiz çıktı sonuçlar ama ben çok ağrı çektim.senin sonuçlarda hayırlı çıkar inşallah.özele gitmeni tavsiye ederim
Hiç bozma canım moralini umutlar bu aya olsun hatta bat listesi yapalım:)Günaydın canlar gebelik testi aldım ama yapmama gerek kalmadı dünkü lekeden sonra birşey gelmedi az önce ağrı şekilde çok fena regl oldum hiç ağrımazdı bu üzüntünün üstüne bir de karın ağrısı çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?