merhaba canım.bende aynı şeyleri yaşadım.maddi nedenden dolayı değil ama zorunluluktan.hamileliğim boyunca özel hastaneye gittim doğum günü gelince doktorumuzu aradık ama anastezi doktoru şehir dışında olduğu için bebeği ve anneyi riske atamam dedi bizi kadın doğum hastanesine yönlendirdi.hiç bir sorun yaşamadım sormadılar bile neden buraya geldin diye.normal doğum yaptım doktor bile girmedi doğuma.ebeler yaptırdı.allahtan tanıdık bir ebe vardı hiç zorluk çekmedim.ilk başta çok canım sıkılmıştı ama kadın doğuma 20 tl vererek çıkış yaptım özele vereceğim 500 tl oda normal doğum parasıydı bize kaldı çookta iyi oldu.biraz uzun oldu ama umarım yardımcı olur sana.
Merhaba arkadaşlar benim merak ettiğim şu,
Ben şuanda İzmit Özel konak hastahanesinde gülçin hanıma muayene oluyorum. 14+5 haftalık hamileyim . Doğumu parasal sıkıntılar yüzünden kadın doğum hastahanesinde yaptırmayı düşünüyorum. O zamana kadar özelde muayene olduğum için devlet hastahanesi doktoru problem çıkarır mı? Bide durumumu kontrollerimi nerden bilecek nasıl doğurtacak.
Bu şekilde doğum yapan varsa bilgi verirse sevinirm.
Cevaplarınızı bekliyorum.. :44:
Merhaba arkadaşlar benim merak ettiğim şu,
Ben şuanda İzmit Özel konak hastahanesinde gülçin hanıma muayene oluyorum. 14+5 haftalık hamileyim . Doğumu parasal sıkıntılar yüzünden kadın doğum hastahanesinde yaptırmayı düşünüyorum. O zamana kadar özelde muayene olduğum için devlet hastahanesi doktoru problem çıkarır mı? Bide durumumu kontrollerimi nerden bilecek nasıl doğurtacak.
Bu şekilde doğum yapan varsa bilgi verirse sevinirm.
Cevaplarınızı bekliyorum.. :44:
slm hastane doktoru hiç bir problem çıkarmaz yanlız doğum yapmadan önce doğum yapacağın hastaneye gidip kayıt yaptırmak gerekiyor sonrası kolay
şimdiden hayırlı olsun
kendi soruma kendim cvp vereyim. öyle bir kayıt işlemine gerek yokmuş. doktoruma sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?