hamılelık bılgısı

SEV SAHIN

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
164
28
13
31
merhaba ben polıkıstık over oldugumu ogrendım. dr bana klomen dıye bır ılac verdı onu ıctım sonra gıttım yumrytalıklarım catlamamıs ama bız ılıksıye gırmeye devam ettık arasından 1 hafta gectı suan mıde bulantım bas donmem ve halsızlıgım var polıkıstık overde dogal yollarla hamıle kalmam zor dıye bılıyorum ondan test yaotıurmadım sızde pskolojıkmıdır. ????

Dogal yollarla hamile kalmak zor degil ben kalmistim.Olabilirde olmayabilirde test yapmadan bilemeyiz

İliskinizin mi arasından 1 hafta geçti, adetinizin mi? Mide bulantısı, baş dönmesi hemen etki etmiyor diye biliyorum. Geçen ay benimde olmuştu tamamen psikolojikti

ben de pcosum ama 1 doğal yollla 1 kere klomenle hamile kaldım başarısız sonuçlansa da

merhaba ben polıkıstık over oldugumu ogrendım. dr bana klomen dıye bır ılac verdı onu ıctım sonra gıttım yumrytalıklarım catlamamıs ama bız ılıksıye gırmeye devam ettık arasından 1 hafta gectı suan mıde bulantım bas donmem ve halsızlıgım var polıkıstık overde dogal yollarla hamıle kalmam zor dıye bılıyorum ondan test yaotıurmadım sızde pskolojıkmıdır. ????
Canim bende klomen kullaniyorum bugun son hapimida ictim doktor bana ilaci bitirdikten sonra 1 hafta surekli iliskiye gir drdi bakalim nolcak

Cnm bende pkoluyum klomenle 5 sefer denedik olmadi ben inofolicle hamile kaldim hic olmuyo degil yani sadece zaman aliyo

Back
X