Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelik belirtsi ve sol over de kist
- Konu Sahibi Livagul
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilelik 2020 hamilelik 2021 vajinalakıntı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? En iyi cevap
Kist zorlaştırır evet ama %100 engellemez daha varmış regle biraz daha bekle bakalım inşallah vardırSadece akintim var göğüs agrisi var ama adet belirtsi gibi 5gun var daha reglime ama kist var diye olunmuyor biliyorum
- 11 Nisan 2018
- 1.993
- 1
- 1.861
- 133
Sadece akintim var göğüs agrisi var ama adet belirtsi gibi 5gun var daha reglime ama kist var diye olunmuyor biliyorumKist ile hamile kalınıyor canım engel değil ki başka belirtin var mı adete kaç gün kaldı
- 11 Nisan 2018
- 1.993
- 1
- 1.861
- 133
Kist zorlaştırır evet ama %100 engellemez daha varmış regle biraz daha bekle bakalım inşallah vardırSadece akintim var göğüs agrisi var ama adet belirtsi gibi 5gun var daha reglime ama kist var diye olunmuyor biliyorum
En iyi cevap
İnsallah canim kismet bakalim arttik allah ta senin gonlune gore versin cok sagol canimKist zorlaştırır evet ama %100 engellemez daha varmış regle biraz daha bekle bakalım inşallah vardır
oncelıkle cok gecmiş olsun benımde sag overde cıkolata kisti var ve suanda 3 aylık hamileyım engel degıl gebelıge bu arada sizi umıtlendırmek ıstemem ama bendende oyle bır akıntı gelmıstı ve adet olackmısım gıbıydım oyuzden hıc beklemıyordum tesaduf eserı ogrendım hamıle oldugumu,umarım sızde hayrlı haberler verırsınızSadece akintim var göğüs agrisi var ama adet belirtsi gibi 5gun var daha reglime ama kist var diye olunmuyor biliyorum
Malesef bende olmaz reglime daha var ama esimde de saglik sorunu cikti sen hamilesin bana dua edebilir misin hayirli bi evlat icin hamilelerin duasi kabul olur adim gulistanoncelıkle cok gecmiş olsun benımde sag overde cıkolata kisti var ve suanda 3 aylık hamileyım engel degıl gebelıge bu arada sizi umıtlendırmek ıstemem ama bendende oyle bır akıntı gelmıstı ve adet olackmısım gıbıydım oyuzden hıc beklemıyordum tesaduf eserı ogrendım hamıle oldugumu,umarım sızde hayrlı haberler verırsınız
- 12 Aralık 2020
- 3.410
- 12.040
- 138
- 26
İnşallah kucağınıza almayı nasip etsin Allahım sağlıkla beyaz süt kesiği gibi akıntınız var mıydı acabaoncelıkle cok gecmiş olsun benımde sag overde cıkolata kisti var ve suanda 3 aylık hamileyım engel degıl gebelıge bu arada sizi umıtlendırmek ıstemem ama bendende oyle bır akıntı gelmıstı ve adet olackmısım gıbıydım oyuzden hıc beklemıyordum tesaduf eserı ogrendım hamıle oldugumu,umarım sızde hayrlı haberler verırsınız
Tabiki ederim.her duamla tüm isteyenlere ediyorum ama senin için özel.isminle ederim.insaallah ben duaya çok inanıyorum banada dualar sayesinde rabbim nasip etti diye inanıyorum.ben hergun 1kere Meryem suresi okuddum ve Hz zekiryanin duasını okudum sizede tavsiye ederim 2.aymda halime olduğumu öğrendim.insaallah en kısa zamanda rabbim sizede nasip eylerMalesef bende olmaz reglime daha var ama esimde de saglik sorunu cikti sen hamilesin bana dua edebilir misin hayirli bi evlat icin hamilelerin duasi kabul olur adim gulistan
Amin insallah cok sagolun allah razi olsun senden insallah bende onu yapicam hergun meryem suresi ve hz zekeriyanin duasini edicem allah nasip ederseTabiki ederim.her duamla tüm isteyenlere ediyorum ama senin için özel.isminle ederim.insaallah ben duaya çok inanıyorum banada dualar sayesinde rabbim nasip etti diye inanıyorum.ben hergun 1kere Meryem suresi okuddum ve Hz zekiryanin duasını okudum sizede tavsiye ederim 2.aymda halime olduğumu öğrendim.insaallah en kısa zamanda rabbim sizede nasip eyler
Bizim her ikimizde var buna da sukur ne diyelim nasipİnşaallah nasip olur hayrlisiyla sizdende razı olsun.tabi tedavinizi etsik etmeyin ben ilaç tadavisidr gördüm benim eşimde sorun yoktu ama bende vardı.
- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.242
- 158