Hamilelik belirtisinde göğüsler

karmell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2018
38
18
38
34
Merhaba kizlar. Okudugum sayfalarda,gebelik belirtisinde gogusler adet gecikmesinden sonra şisme, dolgunlasma gibi ozelliklere kavusuyormus fakat kişi yorumlarinda adetten cok once basladigi belirtiliyor. Hamile oldugunu ogrendikten sonra bu belirtiyi yasayan var mi? Herkesin once mi şismeye basliyor

Benim yumurtlamadan sonra başladi sızlama falan oluyor ve şişiyorlar

yumurtlamadan 2 gün sonra hassaslaştı şişti çamaşırıma sığmaz hale geldi yani 15 gün önceden

Yani bilgi sitelerindekiler hikaye ,gercekler onceden belli ediyor kendini diyorsunuz Ne yapalim saglik olsun :)

Adet belirtisi ile benzediği için
En net kan testinde belli olur

Adet belirtisi ile benzediği için
En net kan testinde belli olur
Kasik agrilari beni cok düşündürdü ama göğüste herhangi bir reaksiyon yok sanirim iltihap gibi bir durum. 4 aydir bebek dusundugum icin her detayi oraya yoruyorum malesef

Kasik agrilari beni cok düşündürdü ama göğüste herhangi bir reaksiyon yok sanirim iltihap gibi bir durum. 4 aydir bebek dusundugum icin her detayi oraya yoruyorum malesef

Ben 1 aylık olana kadar hiç belirtim yoktu
Değişiyor kişiye göre sabiti

Adetin geçtiyse doktora git cnm
Kan testi bhcg yaptır

Ben 1 aylık olana kadar hiç belirtim yoktu
Değişiyor kişiye göre sabiti

Adetin geçtiyse doktora git cnm
Kan testi bhcg yaptır

Malesef henuz 1 haftam var. Merakla bekliyorum ama o yönde pek hissim yok. Sadece olabilir mi diyorum. Umarim hislerim yaniltir beni Ama cevabin beni umutlandirdi ne yalan söyleyeyim :)

Malesef henuz 1 haftam var. Merakla bekliyorum ama o yönde pek hissim yok. Sadece olabilir mi diyorum. Umarim hislerim yaniltir beni Ama cevabin beni umutlandirdi ne yalan söyleyeyim :)

Rabbim isteyen herkese ve bize de nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…