Kızlar adetime 9-10 gün vae ama bir haftadır sağ ve sol kasıklarıma ağrı giriyor bazen düz yattığımda da oluyor ve arada kasık üstünde oluyor sağ sol alt karında da ve yumurtlama dönemidir dedim başlarda ama o dönemide geçtim reglimede var daha yani sizce bebek yerleşmiş olduğu için olabilir mi ha bir de çpk nadir de olsa sağdan belimede hafif sızılar giriyor ama çok nadir oluyor bu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelik belirtisimidir
- Konu Sahibi hesapbir
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Kasım 2024
- 284
- 109
- 18
- 23
Ben de sizin gibi oldum şuan gecikmenin 5. Günündeyim sabırsızlıkla doktor randevumu bekliyorum benim de tam olarak bahsettiğiniz gibiydi. Ki bence belirtilir bunlarda. Umarım hamilesindir. Kaç gün var adetine?
Kızlar adetime 9-10 gün vae ama bir haftadır sağ ve sol kasıklarıma ağrı giriyor bazen düz yattığımda da oluyor ve arada kasık üstünde oluyor sağ sol alt karında da ve yumurtlama dönemidir dedim başlarda ama o dönemide geçtim reglimede var daha yani sizce bebek yerleşmiş olduğu için olabilir mi ha bir de çpk nadir de olsa sağdan belimede hafif sızılar giriyor ama çok nadir oluyor bu
Kuzum 9-10 gün var inşallah öyleyizdir sen test yaptın mı yada başka başka belirtin bar mıydı canımBen de sizin gibi oldum şuan gecikmenin 5. Günündeyim sabırsızlıkla doktor randevumu bekliyorum benim de tam olarak bahsettiğiniz gibiydi. Ki bence belirtilir bunlarda. Umarım hamilesindir. Kaç gün var adetine?
- 23 Kasım 2024
- 284
- 109
- 18
- 23
Olmaz mı ara sıra alt karnıma gelip giden batma ve adet sancısı gibi hafif ağrılar, başım ağrıyor, belim ağrıyor ve göğüslerim hassaslaştı ama bunlar batma hariç hep adet öncesi belirtiler olduğu için bir şey diyemiyorum. Sabah da test yaptık negatif çıktı morallerim yerlerde doktora görünücem yarın onu bekliyorum. inşallah vardır ne diyeyim.
Y
Yaa benim sadece kasık ve karın ağrım var kuzum bu saydıkların yok inşallah öyleyizdir yaOlmaz mı ara sıra alt karnıma gelip giden batma ve adet sancısı gibi hafif ağrılar, başım ağrıyor, belim ağrıyor ve göğüslerim hassaslaştı ama bunlar batma hariç hep adet öncesi belirtiler olduğu için bir şey diyemiyorum. Sabah da test yaptık negatif çıktı morallerim yerlerde doktora görünücem yarın onu bekliyorum. inşallah vardır ne diyeyim.
- 23 Kasım 2024
- 284
- 109
- 18
- 23
Hastaneye ne zaman gideceksin???Y
Yaa benim sadece kasık ve karın ağrım var kuzum bu saydıkların yok inşallah öyleyizdir ya
- 23 Kasım 2024
- 284
- 109
- 18
- 23
İnşallahhhh vardırrrY
Yaa benim sadece kasık ve karın ağrım var kuzum bu saydıkların yok inşallah öyleyizdir ya
Canım gitmicem ben adete yakın yada adet günleri test alıp yaparım diye düşündümHastaneye ne zaman gideceksin???
- 23 Kasım 2024
- 284
- 109
- 18
- 23
Tamam canım rabbim hayırlı haberler duyursun
Canım gitmicem ben adete yakın yada adet günleri test alıp yaparım diye düşündüm
Ay yarın bana mutlaka haber ver inşallah vardır ben bile senin yerine merak ettim kuzumİnşallahhhh vardırrr
- 23 Kasım 2024
- 284
- 109
- 18
- 23
Amiinnn haber ederim tabii Allah razı olsunnnAy yarın bana mutlaka haber ver inşallah vardır ben bile senin yerine merak ettim kuzum
Ayy resmen aynı benimde 9 gün var bakalım ne olacak ama bu kadar ağrıması garip geliyor bana inşallah hamileliktir kuzumAynı durum bende de var on gündür falan bu agrilari çekiyorum. Reglime de dokuz gün var. İnşallah hamilelik belirtisidir. Hepimiz için
Benim de adetime 8-9 gün kala başladı regl sancısı gibi aynı. Bir de akıntı var. Şu an adete 5 gün kaldı hala regl olacakmış gibi sancım var batma falan yok.Kızlar adetime 9-10 gün vae ama bir haftadır sağ ve sol kasıklarıma ağrı giriyor bazen düz yattığımda da oluyor ve arada kasık üstünde oluyor sağ sol alt karında da ve yumurtlama dönemidir dedim başlarda ama o dönemide geçtim reglimede var daha yani sizce bebek yerleşmiş olduğu için olabilir mi ha bir de çpk nadir de olsa sağdan belimede hafif sızılar giriyor ama çok nadir oluyor bu
Test yap istersen yarın canımBenim de adetime 8-9 gün kala başladı regl sancısı gibi aynı. Bir de akıntı var. Şu an adete 5 gün kaldı hala regl olacakmış gibi sancım var batma falan yok.
Bende de aynı şekilde oldu hatta yumurtlama dönemim bittikten sonra vajinama bi anda kramp girdi ve beyaz yoğun bir akıntı geldi sonra o akıntı kesildi ama ağrılar devam etti salı günü test yapmayı düşünüyorum 5 gün kalmış oluyor o zaman batıma inşallah çıkarKızlar adetime 9-10 gün vae ama bir haftadır sağ ve sol kasıklarıma ağrı giriyor bazen düz yattığımda da oluyor ve arada kasık üstünde oluyor sağ sol alt karında da ve yumurtlama dönemidir dedim başlarda ama o dönemide geçtim reglimede var daha yani sizce bebek yerleşmiş olduğu için olabilir mi ha bir de çpk nadir de olsa sağdan belimede hafif sızılar giriyor ama çok nadir oluyor bu
Ay inşallah hamileyizdir kuzum haber ver mutlaka banada bende cuma günü test yapıcam inşallah öyleyizdir yaBende de aynı şekilde oldu hatta yumurtlama dönemim bittikten sonra vajinama bi anda kramp girdi ve beyaz yoğun bir akıntı geldi sonra o akıntı kesildi ama ağrılar devam etti salı günü test yapmayı düşünüyorum 5 gün kalmış oluyor o zaman batıma inşallah çıkar
- 25 Aralık 2024
- 111
- 24
- 13
- 28
Ay erken gebelik testi mi yapacaksın. Günlerimiz aynı. Ben de Regli geçsin yapayım diyordum 6-7 ocak gibi. Çok üzülmek istemiyorum sanırım ondanAy inşallah hamileyizdir kuzum haber ver mutlaka banada bende cuma günü test yapıcam inşallah öyleyizdir ya
Canımm ne yaptın merak ettimAmiinnn haber ederim tabii Allah razı olsunnn