Dodine Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2017 2.810 3.140 133 33 4 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Dodine #21 dg_ct .!.: yaptın mı test nedir durumun.inşallah hamilesindir Genişletmek için tıkla... Malesef canım regli oldum 2 gün gecikmeli ve tuhaf bir regliydi ama oldu bitti rabbim daha fazla aratmasın bekletmesin isteyen hiçkimseyi inşallah...
dg_ct .!.: yaptın mı test nedir durumun.inşallah hamilesindir Genişletmek için tıkla... Malesef canım regli oldum 2 gün gecikmeli ve tuhaf bir regliydi ama oldu bitti rabbim daha fazla aratmasın bekletmesin isteyen hiçkimseyi inşallah...
dg_ct Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2017 215 152 103 37 4 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Dodine #22 Dodine .!.: Malesef canım regli oldum 2 gün gecikmeli ve tuhaf bir regliydi ama oldu bitti rabbim daha fazla aratmasın bekletmesin isteyen hiçkimseyi inşallah... Genişletmek için tıkla... zaten geçikince rengi bi değişik oluyor ilk geldiğinde.hayırlısı olsun hepimiz için..
Dodine .!.: Malesef canım regli oldum 2 gün gecikmeli ve tuhaf bir regliydi ama oldu bitti rabbim daha fazla aratmasın bekletmesin isteyen hiçkimseyi inşallah... Genişletmek için tıkla... zaten geçikince rengi bi değişik oluyor ilk geldiğinde.hayırlısı olsun hepimiz için..