Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtisimi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dodine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
2.810
3.140
133
33
Hanımlar merhaba. Şubatta ilk gebeliğimi öğrendim ve nisanda bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Son regl tarihim 26 haziran ve 32 33 günde bir oluyorum. Bu ay ilk korunmasız ilişkimiz 13 temmuzda oldu ve kullandığım uygulama yumurtlama günü olarak o günü gösteriyor. O günden beri aşırı derecede akıntım var son 1 haftadırda her gün adet olcakmışım gibi sancı çekiyorum ama adet olmuyorum. Uygulamaya göre adet günüme 1. 2 gün kaldı ama daha önce hiç adetime 8 10 gün kala sancı çekmezdim. Çoğu zaman yorulduğumda vs sol kasığımda batmalar rahmimde ağrılar hissediyorum. Şuan hatta sağ kasığımdan bacağıma vuran bir ağrı var adet sancısını andırıyor. Bugün test alıp yaptım ama negatifti. Acaba henüz erken olabilirmi yada geç döllenme vs. Ne bileyçm ilk kez bu şekilde bir durumla karşılaşıyorum. Normalde adet olacağım gün ağrırdı ve peşine kanamam başlardı. Bu durumu yaşayan arkadaşlar varsa öneri veya yaşadığınız tecrübeleri öğrenmek isterim. Şimdiden teşekkürler.

Dodine geçn ay benimde ilk denememdi canım aynı senin gibi adetime 8-9 gün varken adet ağrısı çektim adet olacakmışım gibi daha önce böyle bişeyle karşılaşmadığım için tuhafıma gitti hatta bi konu başlığı açmıştım bununla ilgili malesef tam günümde adet oldum.. inşallah seninki adetle sonuçlanmaz ve hamiş kalırsın

Amin canım az önce test yaptığım kite baktım 2. Çizgi gayet belirgin görünüyor ama aradan 3 4 saatgeçti tabi. Daha önceki aylarda böyle birşeyle karşılaşmadım. Allah ikimizinde gönlüne göre versin inş canım benim.

üzerinden saat geçtikten sonra belirmesi normal mi bilmiyorum canım ama inşallahhh hamişsindir Benim geçen ay aynı olunca belirteyim dedim inşallah bu ay benimde tutar Rabbim isteyen herkese tez zamanda versin inşallah

Canımm tekrar test yaptın mı hamile misin ?

Gebeliğin ilk zamanlarında testin zaman geçtikten sonra iknci çizginin oluşması normaldir.
İlk gebeliğimde öyle öğrenmiştik hamileliğimi. Kan testi yaptırsan belli olur. Hakkında hayırlısı olsun canım.

inşallah canım haber ver mutlaka Rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlısı ile
Ah kuzum negstif çıktı ama hala sol kasıpımda batmalar yaşıyorum. Bugün en geç yarın adet olmam gerek bugün olmadım. Bakalım pazartesiye kadar hastalanmazsam kan testi yaptıracağım. Negatifi görünce yine bütün umutlarım tükendi. Nasıl bi hüsran üzüntü bu böyle

Ebe olan kuzenim test çubuğunu hemen atma sonradan da ikinci çizgiyi görebilirsin demişti bana. Umarım hamilesindir.

Ebe olan kuzenim test çubuğunu hemen atma sonradan da ikinci çizgiyi görebilirsin demişti bana. Umarım hamilesindir.
Son yaptığım testten bi önceki testte dediğiniz gibi olmuştu. Çok silik 2. Çizgi çıkmıştı. Ama son yaptığımda çıkmadı. Bir de bugün regl günümdü ama olmadım kasıklarımda sürekli yüzlerce iğne batıp çıkıyomuş hissi yaşıyorum. Anlamadım gitti.

Bence testi tekrarla canım çünkü akşam belki öok sıvı tüketmişssindir belli olmaz sabah ilk idrarınla yap bence vardır inşallah hayırlı bir evlat gelir

Güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar bende geldim bir haftadır felaket akıntım var 26 temmuz adet tarihimdi hala olmadım kasıklarımda ağrı var ğögüslerim felaket agrıyor sabah gebelik testi yaptım bozuk çıktı sinir oldum bir senedir olmuyor hiç bir sağlık problemi yok

Selamın aleykum anne adaylari .. ne zamandir tekip ediyorum ama mesaj yazmak bu gune nasipmiş.. benim son adet tarihim 26haziramdi hala olmadim tabi bu bir ay icerisinde doktora da gittim ulturasona da girdim bi problem olmadığı soylendi sol kasigim bi gun oyle agridi ki ayaga bile kalkamiyordum .. bi kac gun sonra pembe ve ondan bi kacgun sonra da kahverengi bi akintim geldi ve yaklasim 15 gundur karin alt bolgem cok ağrıyor.. bu sekilde yaşayıp hamile olan var mi ? Testte negatif görmek istemedigim icin yapamiyorum.. cevap bekliyorum Rabbim isteyen gerkese hayirli evlatlar nasip etsin insallah

yaptın mı test nedir durumun.inşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…