Yaşadığınız bu belirtiler regl ve hamilelik belirtileri ama hangisi ? Bunu bilebilmeniz için de test yapmalisiniz .Merhaba ben en son 20 mayısta adet gördüm. Doktora yumurta takibi için gitmeye başladım. 3 haziranda yani adetimin 15. Günü 20 mm yumurtam vardı fakat sol yumurtalığımdaydı. Tek tüplü olduğum için soldakinin döllenmesinin ihtimalinin az olduğunu çatlatma iğnesine gerek olmadığını söyledi doktorum ama gün aşırı ilişki önerdi. Bu gün 27. Günüm bacaklarımda ağrı belimde ağrı var beyazımsı sarımsı iç çamaşırımda akıntı görüyorum. Göğüs uçlarım ağrıyor yanlarda ince damarlar var. Ve aşırı karnım sert şişkin. Daha önce 3 gebelik yaşadım hepsi düştü 2 tanesi tüp bebekti 1 i doğaldı. O yüzden anlayamıyorum tüpte belirti ararken daha farklı oluyor.
Göğüs uçlarımda çok kaşıntı var çenemde sivilce xe çıktı sanırım adet olacağımYaşadığınız bu belirtiler regl ve hamilelik belirtileri ama hangisi ? Bunu bilebilmeniz için de test yapmalisiniz .
Dusuklerinizin nedenini öğrenmeniz lazım , inşallah hayırlı ve sağlıklı bir hamileligiiniz olurGöğüs uçlarımda çok kaşıntı var çenemde sivilce xe çıktı sanırım adet olacağım4 senedir o kadar kötü şeyler yaşadım ki test yapasım bile gelmiyor gebe olduğunu öğrensem bile kalp atışından sonra git eyeceğim doktora tarama testlerine kadar çok düşük yapıyorum
Sebebi bulunamıyor canım genetik testlere kadar bakıldı tüp bile yaptırdık düştüDusuklerinizin nedenini öğrenmeniz lazım , inşallah hayırlı ve sağlıklı bir hamileligiiniz olur
Benim adetim gecikti ama her an gelicek gibi sızılar var 2 gündürBu erken gebelik belirtileri her zaman için beni hep yanılttı adet ile erken gebelik belirtileri aynı hiç fark yok malesef tek çözüm adet gecikmesi
Benim adetim gecikti ama her an gelicek gibi sızılar var 2 gündür
Merhaba kızlar son adet tarihim 29mayıs. Bata 10 gün var. bir haftadır sulu akıntım var. Git gide su oranı artıyor. aralıklı beyazlar var kesik kesik. kasık ağrım da var yumurtalarım patlıcak gibi. Bir gün falan da bel ağrım oldu ama şuan yok. Sizce hamile miyim ümitlenmeli miyim
Evet kirpik karışması değil de kirpikler çok belirginlesiyor şuan bende de öyle etrafta herkes fark etti zaten hamileyim de bu doğru yaniBir yerde okumuştum saçma gelmişti gebelikte kirpik karışırmış ne alaka dedim ama gerçekten kendimde de farkettiğim bi belirtiydi başka gebelik belirtim de yok zaten ara ara gelen adet ağrısına benzer ağrı dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?