Teşekkür ederimde şuan ne yapm senceDüzensizse ovulasyon testiyle yumurtlamayi takip edip, yumurtlamadan da 14 gün sonra da test yaparsan gereksiz stres yapmamış olursun.
Hcg testin negatifse bekleTeşekkür ederimde şuan ne yapm sence
Yapmadım kiHcg testin negatifse bekle
Hepsi hüsran deyince bu ay da yaptın sandım. Yapmadıysan yap.Yapmadım ki
Şuanda beklemek gerek sadece şimdi test yapsan bile negatif cikabilir. Biliyorum beklemek çok zor ama bir kaç gün daha gecikmeyi bekle inşallah rabbim bekleyislerimizin karşılığını verirMerhaba hanımlar ben martın 14 de regl oldum bugün son adetimin 33. Günündeyim çok akıntım var sol kasığımda çok ağrı var arada her ikisinede ağrı giriyo
Başım çok ağrıyo uyku deseniz her dakika gecikmemin 2. Günündeyim. Bayaıdr çoçcuk sahibi olmak istiyoruz deniyoruz ama olmuyo sizce ne yapim adetlerim düzensiz her seferinde böyle oluyo test yapıyorum hepsi hüsranfikirleriniz alabilirmiyim.☹
Benimde beş gün gecikmem olacak test yaptım negatifMerhaba hanımlar ben martın 14 de regl oldum bugün son adetimin 33. Günündeyim çok akıntım var sol kasığımda çok ağrı var arada her ikisinede ağrı giriyo
Başım çok ağrıyo uyku deseniz her dakika gecikmemin 2. Günündeyim. Bayaıdr çoçcuk sahibi olmak istiyoruz deniyoruz ama olmuyo sizce ne yapim adetlerim düzensiz her seferinde böyle oluyo test yapıyorum hepsi hüsranfikirleriniz alabilirmiyim.☹
Ay inşallah kuzum bu ay o kadar çok rüyama girdiki anlatamamŞuanda beklemek gerek sadece şimdi test yapsan bile negatif cikabilir. Biliyorum beklemek çok zor ama bir kaç gün daha gecikmeyi bekle inşallah rabbim bekleyislerimizin karşılığını verir
Ay bende öyleyim bu ay ovulasyon testi kullandım gerçekten muhteşem birşey ama olmadı bu ayda hattta iki gün erken adet oldum aşırı kanamam oldu ve erken bitti. Sana tavsiyem kesinlikle ovulasyon testi kullan ve kafanı rahatlat ben beceremedigimdem bu ay gebelik düşünmüyorum denemicem kendime zaman ayırıp kilo vermeye calisicamAy inşallah kuzum bu ay o kadar çok rüyama girdiki anlatamam
Benimde beş gün gecikmem olacak test yaptım negatif
[/QUO
Hadi hayırlı haberlerle inşallah
Geç döllenme olmuştur belki Hadi hayırlı haberlerle insallahBenimde beş gün gecikmem olacak test yaptım negatif
Yaaaa yerm seni hayırlı olsun güzel günleern olsunBenimde beş gün gecikmem olacak test yaptım negatif
Bilmiyorum ki yani tamamen negatif silik bile değilGeç döllenme olmuştur belki Hadi hayırlı haberlerle insallah
Yaaaa yerm seni hayırlı olsun güzel günleern olsunBakalım bneim 2.günüm
Eğer bu seferde olmazsa ovulasyon deniycem inşallah hepimizin dilekleri kabul olurAy bende öyleyim bu ay ovulasyon testi kullandım gerçekten muhteşem birşey ama olmadı bu ayda hattta iki gün erken adet oldum aşırı kanamam oldu ve erken bitti. Sana tavsiyem kesinlikle ovulasyon testi kullan ve kafanı rahatlat ben beceremedigimdem bu ay gebelik düşünmüyorum denemicem kendime zaman ayırıp kilo vermeye calisicam
Ay inşallah kuzum bekliyorum işteGeç döllenme olmuştur belki Hadi hayırlı haberlerle insallah
Neden acaba geç döllenmemiBenimde beş gün gecikmem olacak test yaptım negatif
Olabilir çünkü yumurtlama 22 .gün yada 23.gündü öyle hatırlıyorumNeden acaba geç döllenmemi
Dün bişey okumuştım en son yumurtlama gününüzün üstüne 14 gün koyun adet gününüz belli olur demişti sende öyle yap biOlabilir çünkü yumurtlama 22 .gün yada 23.gündü öyle hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?