• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi

Hayır hep hüsrana uğruyorum canım çok üzülüyorum bir müddet beklemeyi düşünüyorum

Ay bende öyleyim bu ay ovulasyon testi kullandım gerçekten muhteşem birşey ama olmadı bu ayda hattta iki gün erken adet oldum aşırı kanamam oldu ve erken bitti. Sana tavsiyem kesinlikle ovulasyon testi kullan ve kafanı rahatlat ben beceremedigimdem bu ay gebelik düşünmüyorum denemicem kendime zaman ayırıp kilo vermeye calisicam 😒
Kesin bu ay hamile kalırsın 🤭🤭böyle diyip bırakanlar yani umursamayanlar hep hamile kalıyormuş

q
Hayır canım bugün kasıklarımda çok şiddetli bir ağrı var. Kan vermeye korkuyorum yine sonu hüsran olur diye. Sen verdin mi canım
Evet verdim canım yarın öğleden sonra cikacakmis . Bende hala sağ kasık ta hafif batmalar var diğer belirtiler bugün o kadar kalmadı

Evet verdim canım yarın öğleden sonra cikacakmis . Bende hala sağ kasık ta hafif batmalar var diğer belirtiler bugün o kadar kalmadı
İnşallah hamilesindir canım yavrun annesine tutunmuştur allahım yüzünü güldürür inşallah🙏🏼🥰

İnşallah yerleşme kanamasıdır ya güzel haberler verirsiniz inşallah
İnşallah canım. Sabah sadece az lekelenmeden başka birşey yoktu halbuki gece kıvrım kıvrım kivrandim dedim kesin oldum sabah yoktu birşey hayırlısı artık

Back