Hamilelik Belirtisi Yaşayanlar

Miraaa88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2019
24
3
1
40
adetime 1 hafta kala test aldım negatif çıktı adetimi beklicem eğer hamişsek ilişki esnasında kasılma zorlanma batma gibi belirtileriniz oldu mu ve ilişki esnasında değil de gecesi ve sabahı akıntınız oldu mu çamaşırım a beyaz süt kıvamında akıntı geliyor son 15 20 gündür kesintisiz gebelik belirtisimi

Valla bende cok belırtı yasıyorum ama gebelıkmı ılaclarmı ayırt edemıyorum ınsallah bebeklerımıze kavuşuruz

Hamile olduğunuz evde yaptığımız testlerle adete 2-3 gün kala sanırım tespit edilebilir, 1 hafta öncesi çok erken olabilir. Benim de hamilelik belirtim adete 1 hafta kala başlayan süt beyaz kokusuz ama yoğun bir akıntıydı ve havalar sıcak olmasına rağmen çok ayaklarım üşüyordu

1 hafta kala erken bende yapmıştım negatif çıkmıştı
3 4 gün kala yaptım silik çizgi çıkmıştı
En son ilişkiye girdiğimizde ağrım olmuştu acımıştı sanki içinde bişey var gibi
Ertesi gün kanda öğrenmiştim arefe günü normalde adetime 3 gün filan vardı

Her BAT dönemine yaklaşırken yaşadığım her şey hamilelik belirtileriyle aynı. Artık ayırt etmekten yoruldum. Acaba hamilelik mi yoksa regl yüzünden mi demek çok sıkıcı olmaya başladı. O yüzden vücudumu dinlemiyorum artık. Size de öneririm

Ayy ne güzel inşallah bende hamişimdir dediğin belirtiler mevcut akıntım da geçmiyor adetim e iki gün olmasına rağmen ve kokusuz süt beyazı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…