- 23 Aralık 2015
- 1.050
- 1.282
-
- Konu Sahibi Misk-i amber
Bence neden olmasın test yapın kesinlikle arastirsaniz adet ağrısı gibi ağrı çekip hamile olduğunu öğrenenler var hayırlısı inşallahYa negatif tir diye yapmak istemiyorum çünkü adet olunca çok üzüldüm ama sanki yeniden adet oldum olucam gibi yani heran yeniden adet olucakmisim gibi ağrım var bide belim de de var
Ya bide nasıl olsa adet oldum hamile değilim filan diye ben ağrı kesici içtim ayin 8 inde migrenim tutmuştu mazejik içtim bişey olur muBence neden olmasın test yapın kesinlikle arastirsaniz adet ağrısı gibi ağrı çekip hamile olduğunu öğrenenler var hayırlısı inşallah
Emin olana kadar mümkün olduğu kadar ilaç kullanma canım çok zor durumdaysan parol içYa bide nasıl olsa adet oldum hamile değilim filan diye ben ağrı kesici içtim ayin 8 inde migrenim tutmuştu mazejik içtim bişey olur mu
Biraz araştırdım bi sorum olmuyormuş ama yinede doktor kontrolünde içilmesi daha iyi olurmus. Ya benim bu migrenim beni bezdirdi artık iğneden serumdan ilaçlardan bıktımEmin olana kadar mümkün olduğu kadar ilaç kullanma canım çok zor durumdaysan parol iç
Canım bilirim migreni zordur Allah yardımcın olsunBiraz araştırdım bi sorum olmuyormuş ama yinede doktor kontrolünde içilmesi daha iyi olurmus. Ya benim bu migrenim beni bezdirdi artık iğneden serumdan ilaçlardan bıktım
Değerlendir sen bunu bazen erken veya geç yumurtlama olabiliyor..Bilemedim ki şuan öyle bir ağrı varki kasıklarimla belimde sanki şuan adet olucakmisim gibi bir his yaratıyor bende
Canim sende tüm belirtiler var inşallah hamilesindir ya hadi bakalım hayırlısı buraya güzel haberlerini bekliyoruz
Arkadaslar merhaba benımde bugun adet günüm hamıle kalmak cok ıstıyorum sırtım belım cok agrıyor sabkı adet omacakmısım gıbı hıssedıyorum sankı cok az da kahve rengı lekem var adet sancısı mı hamılelık mı anlayamadımBence neden olmasın test yapın kesinlikle arastirsaniz adet ağrısı gibi ağrı çekip hamile olduğunu öğrenenler var hayırlısı inşallah
Canim lekelenmenin devamı geldi miArkadaşlar merhaabaa benim bugun adet olmam lazım adet günüm sırtım cok agrıyır sankı cok az da lekelenme var hamılemıyım adet mı olacagım bılemedım cok stres yaptım
İnşallah gelmez KırmızılarHayır gelmedııı agrım devam edıyor amaa
Ve hala gelmedı sırtım cok fazla agrıyor benim acaba adet sancısımı hamılelık mı kac gın daha beklemem lazım kı Kızlar bana yardım edınnnİnşallah gelmez Kırmızılarbekliyoruz güzel haberlerini
Kızlar sırt agrım da arttı benım bugun adet olmam lazımdı ama olmadım daaa acaba adetım mı gecıkıyır hamılemıyım sok gogsumde sızı var kasık agrım da var her an adet olacakmısım gıbı sureklı kontroldeyım Sabah olmayacak bana bugun , yarın test alsam mı ? Yoksa bekleyım mı daha erken mi ?Canim lekelenmenin devamı geldi mi
Canim test yaptın miAyy selam kizlar benim de 8 gun gecikti idrar testinde negatif cikiyor ilk bebegimde idrarda cikmamisti bayram sonuna kadar olmazsam kan vericem...bakalim neler olacak
Bu arada regl olcakmisim gibi alt karnimda agri arasira bulanti var