Hamilelik belirtisi yasayanlar buraya :))

Ya negatif tir diye yapmak istemiyorum çünkü adet olunca çok üzüldüm ama sanki yeniden adet oldum olucam gibi yani heran yeniden adet olucakmisim gibi ağrım var bide belim de de var
Bence neden olmasın test yapın kesinlikle arastirsaniz adet ağrısı gibi ağrı çekip hamile olduğunu öğrenenler var hayırlısı inşallah

Bence neden olmasın test yapın kesinlikle arastirsaniz adet ağrısı gibi ağrı çekip hamile olduğunu öğrenenler var hayırlısı inşallah
Ya bide nasıl olsa adet oldum hamile değilim filan diye ben ağrı kesici içtim ayin 8 inde migrenim tutmuştu mazejik içtim bişey olur mu

Arkadaslar merhaba benımde bugun adet günüm hamıle kalmak cok ıstıyorum sırtım belım cok agrıyor sabkı adet omacakmısım gıbı hıssedıyorum sankı cok az da kahve rengı lekem var adet sancısı mı hamılelık mı anlayamadım

Arkadaşlar merhaabaa benim bugun adet olmam lazım adet günüm sırtım cok agrıyır sankı cok az da lekelenme var hamılemıyım adet mı olacagım bılemedım cok stres yaptım

Be hala bırsey yok bıgun de bıtsın test mı alsam yapsam Ay cok heyecanlandım olmusmusdur acaba bu sefer

Canim lekelenmenin devamı geldi mi
Kızlar sırt agrım da arttı benım bugun adet olmam lazımdı ama olmadım daaa acaba adetım mı gecıkıyır hamılemıyım sok gogsumde sızı var kasık agrım da var her an adet olacakmısım gıbı sureklı kontroldeyım Sabah olmayacak bana bugun , yarın test alsam mı ? Yoksa bekleyım mı daha erken mi ?

Kızlar daha oncede kayıplarım oldu, her defasında sivilcelenme oldu adet geciktiği günlerde, göğüslerim sertleşti ama yumuşamadı tekrar, hafif bel Ağrı'sı ve adet olacakmış gibi kasık Ağrı'sı. Hiç birinde bulantım olmadı, sadece cok susadım. Ve uyku hali oluyor sürekli.

İyi bayramlar kızlaaaaaaarrrrr
Ben de hala giden gelen yok kırmızılarla inatlaşıyoruz. Ne onlar geliyor ne de ben test yapıyorum. Takkvim uygulamasına göre 5 gün geçti. Bugün de midem fena durumda resmen ne yesem taş gibi oturuyor ve ekşiyor. Göğüslerim patlamak üzere.

Kizlar belirtti cok fazla olmuyor aslinda ve kisiden kisiye de degisiyor. Bizim ilk denemeydi cok beklemiyordum ama hissetmistim acikcasi bir gun namaz kilarken birden icime doğmuştu. Sonra adete yakin degisik kasik agrilarim olmuştu, canimi acitan. Bir de bi kere beyaz akinti geldi baya beyaz ve kivamliydi ona sasirmistim. Adet gunumden onceki gun bacaklarim cok ağrıdi. Ablamda da aynısı olmustu bi test yapayim dedim silik ikinci cizgi cikti:) bir de ayaklarim cok üsümüstü. birkac gun çorabin icinde bile usuyordu. Rabbim hayirlisiyla herkese nasip etsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…