- 17 Ocak 2020
- 606
- 615
- 23
aaa süperPazartesi pozitifti benim canım yarın iki katına çıkmış mı diye kan vercem
Su tüketimini fazla yapıyor musun peki? Cok tükettiğin halde mi koyu ?Ben hiç hissetmedim. Oğlumda da hiseetmemiştim. Yalnız şuradan şüpheye düşüyorum hep, afedersin idrarımın rengi inanılmaz koyulaşıyor
Evet cok tükettiğim halde koyu oluyor. İki gebeliğimde de böyle anladım.Su tüketimini fazla yapıyor musun peki? Cok tükettiğin halde mi koyu ?
Benim de 26 ocak ovülasyon günüm bat 10 ocak gösteriyor . Ben hiçbir şey hissetmiyorum kasık ağrısı falan ama var mı acaba diye kendimi dinledikçe göğüs ağrısı yaşamaya başladım o yüzden psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü aylarca kasık bel ağrısı baş dönmesi yaşayıp kırmızı kart yemiş insanımMerhaba ☺ Bende ilk gebeliğimde hiç bir belirti yaşamadım. Nasipse şimdi 2. İçin planlama yaptık ve 26 Ocak benim yumurtlama günümdü. Ovülasyon testi ile öğrendim. Adet tarihim 9 Şubat fakat psikolojik mi bilmiyorum ama göğüslerimde hafif ağrı akıntı ve arada kasıklarımda batma oluyor 5-6 gündür falan. Dünden beride bel ağrım var. İlkinde hiçbir belirti yaşamayınca acaba psikolojik mi diye düşünüyorum. Bakalım hayırlısı
Evet her şey psikolojikmiş gibi. Yanağımdaki kızarıklığı bile buna yormuş bi insanımBenim de 26 ocak ovülasyon günüm bat 10 ocak gösteriyor . Ben hiçbir şey hissetmiyorum kasık ağrısı falan ama var mı acaba diye kendimi dinledikçe göğüs ağrısı yaşamaya başladım o yüzden psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü aylarca kasık bel ağrısı baş dönmesi yaşayıp kırmızı kart yemiş insanımpsikolojime çok güvenemiyorum. Siz ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz? Kendimi söz verdim pazara kadar bekleyeceğim diye ama ne kadar sözümü tutabilirim bilmiyorum
Anladım, bunu birkaç arkadaşımdan da duymuştum. Sabah akşam idrar kontrolündeyimEvet cok tükettiğim halde koyu oluyor. İki gebeliğimde de böyle anladım.
Amin inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsinEvet her şey psikolojikmiş gibi. Yanağımdaki kızarıklığı bile buna yormuş bi insanımama umuyorum bu Ona buna yormalar sonunda bizi mutluluğa kavusturacaktır Ben erken gebelik testi sipariş ettim, geldiğinde yarın veya yarından sonra yapmayı düşünüyorum. Ama bir o kadar da olumsuz bir sonuç varsa bunu erkenden öğrenmekten de cok çekiniyorum. O yüzden cesaretim biraz kırık çokça duam, hep duam adet gelmesin ve göreceğim iki küçük çizgicik olsun diye ☺
İşte tüm bebek sahibi olmak isteyenlerin hayali, yumurtlama günlerini değerlendirip adetin gecikmesiMerhaba arkadaşlar ben de size birşey danışacağım ya inş cevap verirsiniz. Benim sat 28 Aralık. Bat 31 ocak. Ama olmadım tam bugün 6. Günün içerisindeyim gecikmenin sizce hamile iyim. Yumurtlama günlerinde beraber olduk.
Ewet canım doğru salı gününe doktor randevum var. Birde cuma günü tam 42. Gün oluyor eğer varsa buda 6 haftalık oluyor diye cumartesi günü yaparım diye düşündüm ve varsa eşime belli etmiyeceğim 14 şubatta sürpriz olsun diye düşünüyorum.İşte tüm bebek sahibi olmak isteyenlerin hayali, yumurtlama günlerini değerlendirip adetin gecikmesiSende Hamile olabilirsin canım bi idrarda gebelik testi al bak derim. Eğer negatif çıkarsa da bir doktora başvurabilirsin. Ultrason veya yapıcak olduğu kan testleriyle daha net sonuçlara varabilirsin diye düşünüyorum. Hadi insallah gebesindir
Ben normalde dün erken gebelik testi yaptım canım negatif maalesef. Belirtilerin psikolojik olacağını düşünüyorum bende. Pazar günü olmazsam regl eğer nasipse pazartesi testi tekrarlamayı düşünüyorumBenim de 26 ocak ovülasyon günüm bat 10 ocak gösteriyor . Ben hiçbir şey hissetmiyorum kasık ağrısı falan ama var mı acaba diye kendimi dinledikçe göğüs ağrısı yaşamaya başladım o yüzden psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü aylarca kasık bel ağrısı baş dönmesi yaşayıp kırmızı kart yemiş insanımpsikolojime çok güvenemiyorum. Siz ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz? Kendimi söz verdim pazara kadar bekleyeceğim diye ama ne kadar sözümü tutabilirim bilmiyorum
Amin canım inşallah bu ay hepimize müjdeler getirsin inşallahBen normalde dün erken gebelik testi yaptım canım negatif maalesef. Belirtilerin psikolojik olacağını düşünüyorum bende. Pazar günü olmazsam regl eğer nasipse pazartesi testi tekrarlamayı düşünüyorumhakkımızda hayırlısı olsun diyelim
Ah iste benim de planladığım tam olarak buEwet canım doğru salı gününe doktor randevum var. Birde cuma günü tam 42. Gün oluyor eğer varsa buda 6 haftalık oluyor diye cumartesi günü yaparım diye düşündüm ve varsa eşime belli etmiyeceğim 14 şubatta sürpriz olsun diye düşünüyorum.
Amin inşallah canımAmin canım inşallah bu ay hepimize müjdeler getirsin inşallah
Amin inşAh iste benim de planladığım tam olarak buGerekirse adetim geldi diye biraz üzgün numarasıyla tatlı bi yalan söylemeyi düşünüyorum. Sonra da Unutulmaz bir sevgililer günü yaşatmayı , daha cok sevgiyle, minik bir sevgiliyle. Allahım cok amin
Bende daha tık yok bugün tam 8. Günün içindeyim ama bugün çok sarı akıntım geldi ilk defa 4yada 5 defa sulu şeklindeMaalesef regl oldum. Gün bile sekmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?