Merhaba arkadaşlar. 5 aylık evliyim ve eşimle ilk olarak Ocak ayı için çocuk planlaması yaptık. 9 Ocak son adet tarihimin ilk günü. Yumurtlamam da 15inci gün oldu yani 23 Ocakta ovulasyon testi yaptım ve pozitif çıktı (fotoda gözüküyor) Biz bu günü ve öncesi sonrasında ki günleri gün aşırı olacak şekilde değerlendirdik. Adetime 4-5 gün kaldı ama gebe olmamla alakalı bu günlerde hic bilinen belirtileri hissetmiyorum. Daha Cok erken zamanda olduğumdan test de yapamıyorum. Var mı aranızda gebe kalmış olup da öncesinde hic belirti hissetmeyen ?Eki Görüntüle 2584238
Ayy inşallah vardır ,şimdiden hayırlı olsun.İsteyen herkese tez zamanda bebiş nasip et yarabbimSon adet tarihimiz aynıbu ovülasyon testini bugün mü yaptın? Benim erken gebelik testinde silik çıktı bugün kan verdim sende versen varsa çıkar aslında
Ayy inşallah vardır ,şimdiden hayırlı olsun.İsteyen herkese tez zamanda bebiş nasip et yarabbimAmin
Teşekkür ederimm aminsende test yapsana..
Test pozitifse dellenmeyim şimdi adet olmazsam yaparım ,erken üzülmeyim
Ay negatifse yazacsktım,allah mı söyletti neSen bilirsin tabi
, vücuden de olsa sıkıntı çekmeyi göze almak gibiBen varım canım gebelik testim aynen senin attığın test kadar koyuydu. Hastaneye gittiğimde 5 haftalıktı ama burda yazılan hiç bir belirtiyi yaşamadım
işte çok istemek, vücuden ruhen de olsa her türlü sıkıntıyı göze almak gibi bisey. Hani bebeğim olsun sağlığına bisey olmasın da mide bulantısına, baş dönmesine, kasık ağrısına, lekelenmesine de varım demek. Bunlar da olmayınca acaba diyorsun Orda mı degil mi!?Ben varım canım gebelik testim aynen senin attığın test kadar koyuydu. Hastaneye gittiğimde 5 haftalıktı ama burda yazılan hiç bir belirtiyi yaşamadım
Bugün degil. Ovulasyon testimi 23 ocak günü yaptım böyle çıktı. O günlerde hamile kaldıysam Allah’ın izniyle, bugün erken gebelik testi alsam idrarımda çıkar mı gerçekten? Adet günüm daha gelmedi bileSon adet tarihimiz aynıbu ovülasyon testini bugün mü yaptın? Benim erken gebelik testinde silik çıktı bugün kan verdim sende versen varsa çıkar aslında
MaşallaaahhBende hiç belirti hissetmedim diyebilirim hala bile bebeğin hareketleri dışında ekstrem birşey yok
İşte tek korkum buTest pozitifse dellenmeyim şimdi adet olmazsam yaparım ,erken üzülmeyim
Bugün degil. Ovulasyon testimi 23 ocak günü yaptım böyle çıktı. O günlerde hamile kaldıysam Allah’ın izniyle, bugün erken gebelik testi alsam idrarımda çıkar mı gerçekten? Adet günüm daha gelmedi bile
Önerebileceğiniz bir test markası var mıdır ?Ben 11 gün geçtikten sonra erken gebelik testinde öğrendim
Hep dua ediyorum, çok dua ediyorum. İşte Allah’ın izniyle gelip geçecek olan 5 gün bile insanı tahammülsüzlestiriyor. Bakalım hayırlısı inşallahkızım 12 yaşında ve bugun gibi hatırlıyorum hiçbir belirtim olmadı kusmadım bile ,
gebelık için adetin geçmesini bekle ve dua et
Çok teşekkür ediyorum, şimdi hemen bi tane sipariş edicemPredictor var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?