Canım seni üzmek istemem ama bu aynı koyulukta değil ben 6.haftamın içindeyim 4 haftalıkken denedim böyle çıkması lazım ovulasyon testininMerhaba kızlaaar yine ben :)) bu hamilelik belirtileri yaşayıp sonra kırmızıları görmmek çok kötüü stres başımızın belası oldu resmen.. geçen ay hüsrandı ama bu ay gerçekten hic takmadım hatta yumurtlama döneminde ilişkiye girmedim diyebilirim:) ama yumurtlama döneminden bu yana meme hassasiyetim var dokununca ağrıyor ve özellikle koltuk altı onun dışında öncekiler gibi kasık ağrısı falan çekmiyorum sadece meme hassasiyeti reglime 7 gün var ovülasyon testi ile gebelik testi falan yazılar okudum bi yapayım dedim bide ne göreyim aynı koyuluktaAma stres yapmıcam böyle bi durum yaşayan var mı
Bir hafta sonra tekrar yapıyım o zaman şu an gebe olsam 3 haftalık oluyor zatenCanım seni üzmek istemem ama bu aynı koyulukta değil ben 6.haftamın içindeyim 4 haftalıkken denedim böyle çıkması lazım ovulasyon testinin
Sen o zaman da ovulasyon testi ile takip ettin mi yumurtlama zamanlarını benimki gibi gördüysen eğer çatlamıştır. Hakkında hayırlısı olsun inşallahBir hafta sonra tekrar yapıyım o zaman şu an gebe olsam 3 haftalık oluyor zatenya çok tedirgin oldum yumurta çatlamamış falan olabilir mi
5 aydır çocuk düşünüyoruz 4 aydır çok taktım ama bu ay çok saldım yumurtlama günlerini falan hic takip etmedim tamamen Rabbime bıraktım stresten uzak durdum. Derken göğüslerde damar belirginleşmesi ve bu ovülasyon testi böyle çıkınca bi acaba var mı diye stres oluştu nedenseSen o zaman da ovulasyon testi ile takip ettin mi yumurtlama zamanlarını benimki gibi gördüysen eğer çatlamıştır. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Sen o zaman da ovulasyon testi ile takip ettin mi yumurtlama zamanlarını benimki gibi gördüysen eğer çatlamıştır. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Anlıyorum seni bende senin gibi çok stres yapıyordum kafama takıyordum ilişkiye sadece çocuk düşünerek girer olmuştum. Daha sonra baktım böyle bana hiç faydası yok hep hayırlısını istedim oluruna bıraktım Rabbim sonra bir kız evladı nasip etti bana suan 11 aylık5 aydır çocuk düşünüyoruz 4 aydır çok taktım ama bu ay çok saldım yumurtlama günlerini falan hic takip etmedim tamamen Rabbime bıraktım stresten uzak durdum. Derken göğüslerde damar belirginleşmesi ve bu ovülasyon testi böyle çıkınca bi acaba var mı diye stres oluştu nedense
Ya teşekkür ederim inşallahAnlıyorum seni bende senin gibi çok stres yapıyordum kafama takıyordum ilişkiye sadece çocuk düşünerek girer olmuştum. Daha sonra baktım böyle bana hiç faydası yok hep hayırlısını istedim oluruna bıraktım Rabbim sonra bir kız evladı nasip etti bana suan 11 aylıkşimdi de aklımda böyle bir şey yokken henüz istemezken kızım küçük diye, kaza ile suan ki bebeğime hamile kaldım yani gerçekten nasip bu işler stresten kesinlikle uzak durmalısın vakti zamanı gelince istesen de istemesende oluyor Rabbim en kısa zamanda sana da yaşatsın inşallah bu güzel duyguyu
Amin canım Allah razı olsunYa teşekkür ederim inşallahAllah bağışlasınn Hiç tanımadıgın insanlarlardan bu duayı almak bile çok güzel sende bebişini Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Burda öğrendiğinde günün geçmiş miydi?Canım seni üzmek istemem ama bu aynı koyulukta değil ben 6.haftamın içindeyim 4 haftalıkken denedim böyle çıkması lazım ovulasyon testinin
Hayır geçmemiştiBurda öğrendiğinde günün geçmiş miydi?
Canım ovulasyon testini ilk kullanmaya başladığımız zaman da böyle t çizgisi görüyoruz vücutta o hormon hep var sadece yumurtlama döneminde artış olduğu için koyulasiyo kalbini kırmak istemem ama bunlar aynı koyulukta değil ama konunun üzerinden baya geçmiş adet oldunmuMerhaba kızlaaar yine ben :)) bu hamilelik belirtileri yaşayıp sonra kırmızıları görmmek çok kötüü stres başımızın belası oldu resmen.. geçen ay hüsrandı ama bu ay gerçekten hic takmadım hatta yumurtlama döneminde ilişkiye girmedim diyebilirim:) ama yumurtlama döneminden bu yana meme hassasiyetim var dokununca ağrıyor ve özellikle koltuk altı onun dışında öncekiler gibi kasık ağrısı falan çekmiyorum sadece meme hassasiyeti reglime 7 gün var ovülasyon testi ile gebelik testi falan yazılar okudum bi yapayım dedim bide ne göreyim aynı koyuluktaAma stres yapmıcam böyle bi durum yaşayan var mı
Gecikmeniz 5 gün mü yaniKızlar lütfen bana yardımcı olun adet günümün üzerinden 5 gün geçti evde gebelik testi yoktu ovulasyon testiyle hem de sıvı alımına dikkat etmeden test yaptım sonuç bu sizce ne?sonuc saniyeler içinde çıktı
Bence bir gebelik testi alın yapın veya direk kan verinKızlar lütfen bana yardımcı olun adet günümün üzerinden 5 gün geçti evde gebelik testi yoktu ovulasyon testiyle hem de sıvı alımına dikkat etmeden test yaptım sonuç bu sizce ne?sonuc saniyeler içinde çıktı
Bence bir gebelik testi alın yapın veya direk kan verin
Sizi çok iyi anlıyorum ama bazen gerçeklerle yüzleşmek gerekiyor hem belki bu sefer negatif olmazNegatif görmekten o kadar yoruldum ki cok korkuyorum o yüzden bunu da öylesine yapmıştım ama görünce içimde bir Umut oldu
Kızlarrr ben şimdi gebelik testi yaptım dayanamadım ve sonuçSizi çok iyi anlıyorum ama bazen gerçeklerle yüzleşmek gerekiyor hem belki bu sefer negatif olmaz
Ayy çok sevindim hayırlı olsunKızlarrr ben şimdi gebelik testi yaptım dayanamadım ve sonuç
Ayy çok sevindim hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?