hamilelik belirtisi olup kanda hamilelik çıkmayanlar

mavusbebek

annesinin bali
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
2.101
106
163
selam kızlar ben 3senelik evliyim tam tedaviyiye başlıcamız zaman hamile olduğumu öğrendim ve dış gebelikmiş malesef kürtaj oldum kürtajdan sonra bu 2. ayımız ve benim miğdem bulanıyor ağzım kuruyor kasıklarımda hafif ağrı var ama tüm bu belirtilere rağmen hamile değilim adetime 6 gün kala yani dün dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç 0.21 malesef evet kızlar sizdede böyle belirtisi olan varmı yazarsanız sevinirim

Canım belki psikolojik olabilir ama inşallah hamilelik belirtisidir kanda çıkmamiştır yada geç döllenmedir hakkında hayırlısı olsun

canım bilmiyorum belki psikolojik olabilir doğrudur ama 3 sene boyunca hiç böyle belirtilerim olmadı o kadar kafama taktığım halde dış gebeliktede böyle belirtiler olmuştu hamile olduğumu öğrenmeden önce ama bilmiyorum aslında doğru olsa kanda çıkardı demi

10 gün önce 2 tane test yapdim 2side silik cikti tamam dedim hamileyim hatta burda paylasdim sordum hamilesindir dendi. gittim kan testi yapdirdim negativ cikti. ama 7 gün gectı adetim hayatta migdem bulanmaz benim ama simdi her sabah uyandigimda ve her gece yattimda igrenc bi migde bulantisi var gögüslerim sismesdi benim simdi bi şişlik var gögsümde ve cok halsizim.. ne yapicami ben bile sasirdim test alayim diyorum güvenemeıorum, kan testi yaptirayim diyorum tekrar negativ cikacak diye korkuyorum şaşdim kaldim :S

Canım valla ben kan testine olan güvenimide kaybettim kan testi yüzünden bebeğimi kaybedebilirdim...Bebek istemiyorduk ben kaçak olunca o ertesi gün haplarından kullandım hayatımda ilk defa..Sonrasında adet günüm geldi adet olmadım sanırım hamileyim dedim çünkü benim adetim hiç şaşmadı bugüne kadar sonrasında test yaptım çıkmadı adet olmuyorum diye doktora gittim ne olur ne olmaz denerek kan testi yapıldı ve negatif çıktı bana Duphanston diye bir adet söktürücü verildi ilacı 10 gün kullandım yine adet olmadım içime şüphe düştü kendim test yaptım ve hamileyim!!! Düşünebiliyormusun kanda çıkmadı idrarda çıktı halbuki kanda 1 gün bile olsa çıktığı söyleniyor.Doktora sordum milyonda bir olacak bir durum dedi..Az daha bebeğim alınacaktı adet söktürücü kullandığım için .. bence hem kan hem idrar testi yap böyle şeyler olabiliyor..Sakın bir ilaç falanda kullanma..Ayrıca yapılan kan testinde hcg hormonu değeri yazması gerekiyor benimkinde sadece negatif yazıyordu buna da dikkat et..Hayırlı olan neyse o olur inşallah..

allah korumus.. bebegini iyi günlerde büyüt insallah.. yapicam tekrar benimde icimde kuşkular var.. insallah cikar artik ya cok zor bi durummus ya.. banada yazmişdi ilaci ama bilakis güvenip kullanamadim iykide kullanmamişim ozaman.. cok tsk ederim yardimci oldugun için :)

Canım ne demek tecrübelerimizi paylaşıcazki birbirimize yardımcı olabilelim..Dediğim gibi sakın ilaç kullanma ...ve her iki testide mutlaka yap..İnşallah hamilesindir..

aynı durumu bende yaşadım. Kan testinde dahi bazen geç çıkabiliyor 1 hafta sonra mutlaka tekrar kan testi yaptır bence. bende 2 defa idrarda silik çıktı. kanda da 1 er hafta ararla çıkmadı. Son artık doktora adet söktürücü almaya gıttım ne olur ne olmaz bıkere daha yapalım dedı ve ben 5 haftalık hamıle cıktım. ben bıle ınanamadım. bazen olabılıyormus. ozellıkle de doktorum kucuk polıklınıklerde boyle sasırtmacalar olabılıyor dedı. bence kapsamlı bı hastaneye gıt benım gıbı.

Kızlar merhaba şimdi bende olan belirtileri tek tek sıralayım 1-miğde bulantısı eşliğinde kusma 2-baş dönmesi(sabah uyanınca ve yattığımda özellikle)3-göğüs uçlarımın genişleyip kenarlarında sivilcemsi bişiylerin çıkması ve büyüme beraberinde acı 4-kasıkta şişkinlik gözle görünür bir şekilde 5-aşırı iştah artması ve aklıma olur olmaz bişiylerin gelip rüyalarıma kadar girmesi :)) 6-sabahları özellikle idrarım koyu renk akşama doğru tortu miktarı artması 7-kasıkta seğirmeler arada 8-ateşimin normalde 35.5 olması gerekirken 36.5-37 arasında değişmesi 9-su fazla sevmeme rağmen hep susuyor olmam 10-artık gazoz gibi asitli içecekleri gördüğümde bende tiksinti oluşması....ve bu belirtilerin üstüne tam 5 kez idrar testinin 4 ünün pozitif değerde cıkması (ikinci çizgi hep pembe) şimdi konuya girersek aralık 1 inde gittiğimde yumurtlamam olduğunu öğrenmiştim ve çalışmalara başladık.aralığın 1 inden sonraki 12 sine kadar belirtileri yaşayınca bugün ultasona girdim bişiy çıkmadı kanda da 0.1 çıktı şoktayım kızlarr yanlışlık mı var sizce? Erkenmi yaptırdım acaba testi sizce nekadar daha beklemeliyim???enim durumumu yaşayanlar oldumu???

ben pek tecrübeli değilim canım bu konuda ama aynı durum benimde başımda bu ara 6gün oldu adetim gelmedi
Bence sende bende kan testlerimizi çok erken yaptırmışız biraz daha bekle sonra yine yap ..

ben pek tecrübeli değilim canım bu konuda ama aynı durum benimde başımda bu ara 6gün oldu adetim gelmedi
bence sende bende kan testlerimizi çok erken yaptırmışız biraz daha bekle sonra yine yap ..

bekliycem canım artık acele etmicem..nasipte varsa anne olmak onu tüm kalbimle sabırla bekliycem:2:: Yoksada adet olmak istiyorum:44:

aynı durumla benim yengem karşılaştı. 2,5 aya kadar hiçbir testte çıkmamıştı hamileliği, adet söktürücüyü de baya kullanmıştı.. çocuğa zarar vermiştir diye ödümüz kopmuştu ama Allah' tan hiçbir şey olmadı..

bence emin olana kadar bu tarz ilaçları kullanmakta acele etmemekte fayda var.

inş. hamilesindir cnm varmı bi değişiklik sonuç??? çok merak ediyorum paylaşırmısın...

merhaba arkadaşlar bilgilerinize ihtiyacım var.

ben geçen ay(ocak)18inda hastalandım bugun 28(şubat)daha hastalanmadım doktora gıttım acaba bırseymı var dıe kan testı yaptı nejatıf ultrasonla baktı herhangı bır sağlık problemım yok ama nıe hastalanmadağımı soylemedı bana acaba gec dollenme olabılırmı esımle 16subatta bırlıkte olduk .ogun benım hastalanmam gerekıyordu.sol kasıklarımda agrı var arada basım doner gıbı oluyor.hastalancakmısım gıbı kasıklarımda agrı oluyo ama bı bakıyorum hıc bırsey yok yardımcı olabılırmısınız acaba gec dollenme olabılırmı

Ben ben ben... iki ay kanda idrarda hatta ultrasonda cikmadi..iki ay sonra cikti...hep 0,100 du kan sonucum adette oldum iki ay boyunca

Daha iyi dusunsene adet olunca umudun kesiliyor olmamak daha iyi umarim rabbim bana gosterdigi mucizesini sanada gosterir..

Amin cnim ins ya cok istyrm benim ama 0.5cikio sende hamilelikle ilgli belirtiler warmidi

Kasiktan bobrege uzanan ince sancilar akinti vardi.idrar yollarimi usuttum saniyordum hatta.. bide usurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…