- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
- Konu Sahibi narantikibi
-
Hamilelik ve adet belirtilerinin çoğu aynı kuzum zaten o yüzden test yapmadan anlamak zor bi idrar testi yapıver duruma göre de kan testiyle kesin sonuca varırsınHerkese merhaba ben adetin 19.günü 25 subatta aşılama oldum.Daha sonra müthiş bir göğüs ağrısı hassasiyeti yaşadım bu adet öncesi her zaman bende olan birşey.normal adet tarihim olan 8 9 mart günlerinde göğüs hassasiyetim ağrılarım yok oldu aynı şekilde sivilcelenirim oda oldu geçti. bugün aşılamamın 14.günü test günüm henüz adet olmadım arada rahimde sızı sancı oluyor adet olacak gibi ama gelen giden yok.Bu şekilde hamileliğini öğrenen var mı?
Yok henuz yapmadımTest yaptiniz mi
Ayy yapsaniza ben bile merak ettim :)Yok henuz yapmadım
Daha yapmadım ara ara sızlamalarım oluyor jelde kullandığım için korkuyorm açıkçası test yapmaya bugün son jeli kullandm gecikme yaptı diyen çok oluyor yarında bekleyeyım bakalm gelmezse gidecğim doktoraBen de merak ettim test yaptınız mı?
Evet ama adet öncesi olan göğüs ağrım vesivilce oldu ama geçti şimdi hiç yok bir kaç gün önce yok olduHamilelik ve adet belirtilerinin çoğu aynı kuzum zaten o yüzden test yapmadan anlamak zor bi idrar testi yapıver duruma göre de kan testiyle kesin sonuca varırsın
Testim yok evde malesef kaç aydır olmayınca tövbe ettim idrar testineAyy yapsaniza ben bile merak ettim :)
Dimi öyle gerçekten önceki aylarda göğüs ağrısı bilmem ne şimdi tık yokGeçen ay korunmamıza rağmen şüpheli bir ilişkim oldu. Allaaah adet gününe kadar göğüslerim mi ağrımadı midem mi bulanmadı belim mi ağrımadı kasıklarıma batmalar bıçak saplamalaradet günüm geldi hop saatinde regl oldum. Yani ben açıkçası belirti denen şeye çok inanmıyorum :))
Merhaba bende de aynı durum progestan 200 mg hap kullandım adetim 8 9 gün gecikti ama geçikme yapıyor muş diye test yapmadım boşuna umutlanmiyim diyeTestim yok evde malesef kaç aydır olmayınca tövbe ettim idrar testineprogestan jel kullanıyorm gecikme yapar diyorlar bugün sonuncuyu kullandım yarında olmazsa çarsamba bakacaz artık
Hakkımızda hayırlısı olsun yaa inşallah vardır bebiş acabalar tüketiyor insanı çokEvet ama adet öncesi olan göğüs ağrım vesivilce oldu ama geçti şimdi hiç yok bir kaç gün önce yok oldu
Ben vajınal jel kullandım crinone %8 lik 90 mg ben bir kaç gün bekleyip doktoruma gideceğim normalde gecikme olur muyduMerhaba bende de aynı durum progestan 200 mg hap kullandım adetim 8 9 gün gecikti ama geçikme yapıyor muş diye test yapmadım boşuna umutlanmiyim diye
Ayy inşallah hepimiz bebişlenirizHakkımızda hayırlısı olsun yaa inşallah vardır bebiş acabalar tüketiyor insanı çokbende bugün kan verdim yarın öbürgün sonucu alıcam inşallah
Hayır olmazdı ama bu progestan gecikme yapıyor muş dimi canım bunu tam bilmiyorumBen vajınal jel kullandım crinone %8 lik 90 mg ben bir kaç gün bekleyip doktoruma gideceğim normalde gecikme olur muydu
Şöyle ki burda okuduğum gecikme yaptı diyende var erken oldum diyende bir de başka bir yerde şunu okudum progestan adet olamayanlarda da kullanılıyormuş bırakınca 3 4 güne söküyormuş tabı bunun bizimle alakası yokHayır olmazdı ama bu progestan gecikme yapıyor muş dimi canım bunu tam bilmiyorum
Inşallah canım herkes tüm isteyenlere Allah nasip eder evlad benim progestan 5 marta bitti 6 gün oldu bitteli ama içimde bi şhüpe var gecikmiş olabilir diye korkuyorum test yapmayaŞöyle ki burda okuduğum gecikme yaptı diyende var erken oldum diyende bir de başka bir yerde şunu okudum progestan adet olamayanlarda da kullanılıyormuş bırakınca 3 4 güne söküyormuş tabı bunun bizimle alakası yokbir yanım yapmaz yaa dese de yapıyor diyenler olunca hevesim kursağımda kalmasın dıye frenliyorum kendimi belki gecikti diyenlerin başka bir sorunu da olabilir bilemiyorum ama senın baya gecikmiş bir test gerekir guzel sonuclar olsun inşallah
Inşallah canım herkes tüm isteyenlere Allah nasip eder evlad benim progestan 5 marta bitti 6 gün oldu bitteli ama içimde bi şhüpe var progestan dan gecikmiş olabilir diye korkuyorum test yapmayaŞöyle ki burda okuduğum gecikme yaptı diyende var erken oldum diyende bir de başka bir yerde şunu okudum progestan adet olamayanlarda da kullanılıyormuş bırakınca 3 4 güne söküyormuş tabı bunun bizimle alakası yokbir yanım yapmaz yaa dese de yapıyor diyenler olunca hevesim kursağımda kalmasın dıye frenliyorum kendimi belki gecikti diyenlerin başka bir sorunu da olabilir bilemiyorum ama senın baya gecikmiş bir test gerekir guzel sonuclar olsun inşallah
Senin olman gerekir ki 6 gün olmuş doktoruna gıtmelisinInşallah canım herkes tüm isteyenlere Allah nasip eder evlad benim progestan 5 marta bitti 6 gün oldu bitteli ama içimde bi şhüpe var gecikmiş olabilir diye korkuyorum test yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?