Hamilelik belirtisi olmadan hamile kalmak😀

Her ay adetin habercisi olan bütün belirtileri de gebeligin habercisi olan bütün belirtileride yasayan ben hamile kaldığım ay hicbir belirtim olmamıştı. Ne ağrı, ne göğüs hassasiyeti ne bir üşüme ne başka birşey. Sadece karnimda kazan kaynıyordu sanki sürekli fokur fokurdu dedim üşüttüm herhalde motor bozulacak
Sonra öğrendim ki miniğim içimde kendine yer yapıyormuş
Darısı başınıza kızlar ama şu da var ki ne zaman belirti aramıyorsunuz aklinizdan çıkıyor o zaman oluyor. Ben umudumu kestigim ayda öğrendim cok şükür.

Ne güzeelll hayırlı olsun amiin darısı isteyen bizlere işte benimde adetime yakın adette olan bütün belirtilerim varken bir günde kayboldu hepsi crinone jel kullandığım için süphedeyim geciktiriyor diye. adet olacağım zaman karnım hep gurul gurul gaz olurdu bu ay oda yok hıc bırsey yok sadece aşılamadan 11 12 gün sonra biraz adet agrısına benzer agrım oldu o gun bugün hiiçç ne hassasiyet ne adet ağrısı sadece rahimde sızı var biraz biraz.

Peki su an asilamadan sonra kacinci günün canim test zamanin ne zaman?

Yapmadin mi peki testi varsa çıkar mutlaka.
1 seneyi geçti çocuk isteğimiz ne zaman test yapsam peşine aynı gün adet oldum korkuyorum yapmaya valla cesaret edemiyorum perşembe sabaha randevu aldm bakalm o zamana kadar olmazsa hem test hem muayene olacak

1 seneyi geçti çocuk isteğimiz ne zaman test yapsam peşine aynı gün adet oldum korkuyorum yapmaya valla cesaret edemiyorum perşembe sabaha randevu aldm bakalm o zamana kadar olmazsa hem test hem muayene olacak
Stresini anlıyorum canım bende 5sene bitecek her ay negatif gore gore icim çıkıyordu tam umudu kestigim anda nasip oldu.
Ben sabirsizim biraz bekleyemem valla sen yine iyi bekliyorsun
Hayirli haberini okumak nasip olsun tez vakitte insallah.

Ayy bende sabırlı değilim aylarca adet günüm gelmeden gidip giidip kan testi yaptırırdm sonra tövbe ettim idrarda görmeden gitmeyeceğim diye bu sefer evde yap yap kaç ayda oyle sonra onada tövbe eve kaç aydır bır tane bıle idrar testi almadım ekim ayında adetim 3 gün gecikti dedim heh tamam oldu 4.günü gittim test verdim eve geldim sonuç çıktı 1 2 saat ıcınde hasta oldum stresten ve o jeldense gecikme diye insan frenliyor kendini bakalm Rabbim hayırlısını versin napalım

Hayırlısı olsun inşallah canım umarim bekleyisin bebeginle taçlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…