- Konu Sahibi narantikibi
Ayy canım ya umutlandırma benim inşallah Allah ikimizede verir ve tüm isteyenlere nasip etsin aminnnnnSenin olman gerekir ki 6 gün olmuş doktoruna gıtmelisin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy canım ya umutlandırma benim inşallah Allah ikimizede verir ve tüm isteyenlere nasip etsin aminnnnnSenin olman gerekir ki 6 gün olmuş doktoruna gıtmelisin![]()
Amiin aminn hepimize versinAyy canım ya umutlandırma benim inşallah Allah ikimizede verir ve tüm isteyenlere nasip etsin aminnnnn![]()
Tabi canım inşallah hayırlı haberler alırız sende paylaşırsın canım Allah büyük inşallah bizide sevindirirAmiin aminn hepimize versinolurda test yaparsan doktora gıdersen sonuçları paylaşalım burda
![]()
Yok kuzum ya adet gecikmem var idrar testi yaptım çok silik çizgi çıktı çoğu kişi var bebiş dedi kan verdim bakalım bekliyorumAyy inşallah hepimiz bebişlenirizseninde aşılama mı ?
Ay o zmn vardır guzel haberlerini bizede yazYok kuzum ya adet gecikmem var idrar testi yaptım çok silik çizgi çıktı çoğu kişi var bebiş dedi kan verdim bakalım bekliyorumhayırlı haberler alırız inşallah hepimiz
![]()
Ne güzeelll hayırlı olsun amiin darısı isteyen bizlereHer ay adetin habercisi olan bütün belirtileri de gebeligin habercisi olan bütün belirtileride yasayan ben hamile kaldığım ay hicbir belirtim olmamıştı. Ne ağrı, ne göğüs hassasiyeti ne bir üşüme ne başka birşey. Sadece karnimda kazan kaynıyordu sanki sürekli fokur fokurdu dedim üşüttüm herhalde motor bozulacak
Sonra öğrendim ki miniğim içimde kendine yer yapıyormuş
Darısı başınıza kızlar ama şu da var ki ne zaman belirti aramıyorsunuz aklinizdan çıkıyor o zaman oluyor. Ben umudumu kestigim ayda öğrendim cok şükür.
Peki su an asilamadan sonra kacinci günün canim test zamanin ne zaman?Ne güzeelll hayırlı olsun amiin darısı isteyen bizlereişte benimde adetime yakın adette olan bütün belirtilerim varken bir günde kayboldu hepsi crinone jel kullandığım için süphedeyim geciktiriyor diye. adet olacağım zaman karnım hep gurul gurul gaz olurdu bu ay oda yok hıc bırsey yok sadece aşılamadan 11 12 gün sonra biraz adet agrısına benzer agrım oldu o gun bugün hiiçç ne hassasiyet ne adet ağrısı sadece rahimde sızı var biraz biraz.
Aşılama gününü saymazsak 15.günüm test günüm dündü.Peki su an asilamadan sonra kacinci günün canim test zamanin ne zaman?
Öğrenincr hemen yazarım kuzumAy o zmn vardır guzel haberlerini bizede yaz![]()
Yapmadin mi peki testi varsa çıkar mutlaka.Aşılama gününü saymazsak 15.günüm test günüm dündü.
Ahhh inşallah canım yaa perşembe doktor randevum var bakalmÖğrenincr hemen yazarım kuzumsende test yapsana kuzum ya dünmüş test günün hemen yap bence bekleme inşallah miniğin seninledir
![]()
1 seneyi geçti çocuk isteğimiz ne zaman test yapsam peşine aynı gün adet oldum korkuyorum yapmaya valla cesaret edemiyorum perşembe sabaha randevu aldm bakalm o zamana kadar olmazsa hem test hem muayene olacakYapmadin mi peki testi varsa çıkar mutlaka.
Stresini anlıyorum canım bende 5sene bitecek her ay negatif gore gore icim çıkıyordu tam umudu kestigim anda nasip oldu.1 seneyi geçti çocuk isteğimiz ne zaman test yapsam peşine aynı gün adet oldum korkuyorum yapmaya valla cesaret edemiyorum perşembe sabaha randevu aldm bakalm o zamana kadar olmazsa hem test hem muayene olacak
Ayy bende sabırlı değilim aylarca adet günüm gelmeden gidip giidip kan testi yaptırırdm sonra tövbe ettim idrarda görmeden gitmeyeceğim diye bu sefer evde yap yap kaç ayda oyle sonra onada tövbe eve kaç aydır bır tane bıle idrar testi almadım ekim ayında adetim 3 gün gecikti dedim heh tamam oldu 4.günü gittim test verdim eve geldim sonuç çıktı 1 2 saat ıcınde hasta oldum stresten ve o jeldense gecikme diye insan frenliyor kendini bakalm Rabbim hayırlısını versin napalımStresini anlıyorum canım bende 5sene bitecek her ay negatif gore gore icim çıkıyordu tam umudu kestigim anda nasip oldu.
Ben sabirsizim biraz bekleyemem valla sen yine iyi bekliyorsun
Hayirli haberini okumak nasip olsun tez vakitte insallah.
Hayırlısı olsun inşallah canım umarim bekleyisin bebeginle taçlanır.Ayy bende sabırlı değilim aylarca adet günüm gelmeden gidip giidip kan testi yaptırırdm sonra tövbe ettim idrarda görmeden gitmeyeceğim diye bu sefer evde yap yap kaç ayda oyle sonra onada tövbe eve kaç aydır bır tane bıle idrar testi almadım ekim ayında adetim 3 gün gecikti dedim heh tamam oldu 4.günü gittim test verdim eve geldim sonuç çıktı 1 2 saat ıcınde hasta oldum stresten ve o jeldense gecikme diye insan frenliyor kendini bakalm Rabbim hayırlısını versin napalım
Hayırlısı olsun kuzum hakkımızda inşallah kavuşuruz bu ay miniklerimize Allahım hayırlı haberler almamızı nasip eder inşallahAhhh inşallah canım yaa perşembe doktor randevum var bakalm
Hamileymişsin canım çoookkk sevındım Allah kucağına almayıda nasıp etsinAyy canım ya umutlandırma benim inşallah Allah ikimizede verir ve tüm isteyenlere nasip etsin aminnnnn![]()
Sağol canım aminnn inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahHamileymişsin canım çoookkk sevındım Allah kucağına almayıda nasıp etsin![]()