Hamilelik belirtisi olarak adet ağrısı yaşayanlar

5 gün uzun bı sure yumurtlama lekenlenmesi hiç yaşamadım doktora gozukun bence

Ayyy maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim
Çok teşekkür ederim canım bugün öğrendim ben de adet günüm bugün 138 çıktı değerim ama aşırı ağrım var belim kopacak sanki rahmime sızı saplanıyor umarım sorun yoktur

Çok teşekkür ederim canım bugün öğrendim ben de adet günüm bugün 138 çıktı değerim ama aşırı ağrım var belim kopacak sanki rahmime sızı saplanıyor umarım sorun yoktur
Bol bol dinlen o bende de oldu uzan sıcak su falan koyma beline sıcak suyla duş alma ben düşük yaptım maalesef ama doğal yolla hamile kalabildiğimi öğrendim en azindan

Ayyy hayırlı olsun tekrar :)) Aynılarını yaşıyorum şu an. Tek fark 7 gündür lekelenme ve ağrım var. Siz testinizi tam olarak ne zaman yaptınız? Yumurtlama üstünden 1 gün geçince mi yoksa regl sonrası mı?

Merhaba yumurtalama üzerinden tam 14 gün sonra yaptım testi yani adet olmam gereken günde yaptım inşallah sizde hamilesinizdir

Sonuç nedir acaba ?

Allahım analı babalı büyütsün inşallah Rabbim güzel kaderler yazsın peki belirtileriniz tam olarak neydi regliden önce mi geciktikten sonra mı ve ne kadar sürede öğrendiniz?
Amin inşallah Allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin sağlıklı şekilde rabbim ben regl günümden 2 gün önce öğrendim beta hcg 138 çıktı. Belirti olarak çok yoğun bir ağrım vardı adet ağrısından bile fazla oldu diyebilirim onun için çok ihtimal vermedim adet olcam sanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…