Kızlar selam. SAT 25 Şubat. 10 Mart’ta ise günde birkaç damla olacak miktarda kahverengi lekelenme başladı. 5 gündür devam ediyor. Sızı şeklinde günlerdir geçmeyen kasık ve bel ağrım da var. Özellikle ayakta durunca şiddetleniyor. Gebelik planım yok. Dkh ile korunuyorum. Yumurtlama döneminde böyle uzun lekelenme ve ağrı yaşayan var mı?
Çok teşekkür ederim canım bugün öğrendim ben de adet günüm bugün 138 çıktı değerim ama aşırı ağrım var belim kopacak sanki rahmime sızı saplanıyor umarım sorun yoktur
Çok teşekkür ederim canım bugün öğrendim ben de adet günüm bugün 138 çıktı değerim ama aşırı ağrım var belim kopacak sanki rahmime sızı saplanıyor umarım sorun yoktur
Bol bol dinlen o bende de oldu uzan sıcak su falan koyma beline sıcak suyla duş alma ben düşük yaptım maalesef ama doğal yolla hamile kalabildiğimi öğrendim en azindan
Göğüslerim de hassasiyet oldu koltuk altından doğru yayılan bı ağrı adet ağrısı kasıklarda ağrı bı de akıntı
Ben zaten adet öncesi hep bunları yaşadığım için ihtimal vermemiştim açıkçası ama yumurtlama tarihi üzerinden bir gün geçince şüphelenip test yapıp öğrendim daha 4 -5 haftalık sanırım şuan
Ama hâlâ ara ara kasik ağrısı ve adet ağrısı devam ediyor
Ayyy hayırlı olsun tekrar :)) Aynılarını yaşıyorum şu an. Tek fark 7 gündür lekelenme ve ağrım var. Siz testinizi tam olarak ne zaman yaptınız? Yumurtlama üstünden 1 gün geçince mi yoksa regl sonrası mı?
Göğüslerim de hassasiyet oldu koltuk altından doğru yayılan bı ağrı adet ağrısı kasıklarda ağrı bı de akıntı
Ben zaten adet öncesi hep bunları yaşadığım için ihtimal vermemiştim açıkçası ama yumurtlama tarihi üzerinden bir gün geçince şüphelenip test yapıp öğrendim daha 4 -5 haftalık sanırım şuan
Ama hâlâ ara ara kasik ağrısı ve adet ağrısı devam ediyor
Ayyy hayırlı olsun tekrar :)) Aynılarını yaşıyorum şu an. Tek fark 7 gündür lekelenme ve ağrım var. Siz testinizi tam olarak ne zaman yaptınız? Yumurtlama üstünden 1 gün geçince mi yoksa regl sonrası mı?
Teeşekkür ederim cevabınız için benim göğüslerimde çok bi şişkinlik yok hafif ağrı var sadece regl ağrım benim de 1 haftadır var hatta adet oldum sanıp birçok kez tuvalete gittim ped koymak için ama adet değil sadece akıntı oluyor adet günüm yarın inşallah olmam
Allahım analı babalı büyütsün inşallah Rabbim güzel kaderler yazsın peki belirtileriniz tam olarak neydi regliden önce mi geciktikten sonra mı ve ne kadar sürede öğrendiniz?
Allahım analı babalı büyütsün inşallah Rabbim güzel kaderler yazsın peki belirtileriniz tam olarak neydi regliden önce mi geciktikten sonra mı ve ne kadar sürede öğrendiniz?
Amin inşallah Allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin sağlıklı şekilde rabbim ben regl günümden 2 gün önce öğrendim beta hcg 138 çıktı. Belirti olarak çok yoğun bir ağrım vardı adet ağrısından bile fazla oldu diyebilirim onun için çok ihtimal vermedim adet olcam sanıyordum