Hamilelik belirtisi olarak adet ağrısı yaşayanlar

Ay inan ki ben anestezi almadan çektirdim hiç ağrı sızı yasamadim çok korkuyodum ama korktuğum gibi olmadı iki dakika bile sürmeyen adet ağrısı gibi bişey
Cektirdigim yeri doktor önerdi tedavi gördüğüm hastanede cektirmedim doktor burda hem pahalı hem de bu onerdigim yerde tüpler kapalıysa direkt açıyorlar dedi
Oraya gittim o yüzden adet bitiminde hiç canım yanmadi kanama lekelenme falan da olmadı
Tüpleri kapalı olan kişilerde ufak bı ağrı oluyormus sanırım ilaç verilip açıldığı için bilmiyorum ama çok memnun kaldım ben
Neresi orası peki nerede yaşıyorsunuz umarım aynı yerdir ben de oraya giderim

Neyse olsun mutlaka orda da vardır güzel bı yer en kötü ihtimalle anestezili cektirirsiniz ama mutlaka çektirin bence çünkü tüpler kapalıysa boşuna uğraşmış olursunuz
Bir de ovulasyon testiyle takip yapın mutlaka ben önceki aylar artimed ovulasyon testiyle takip ettim pik gördüm ama bikac kez olmadı
İnternetten bir gebenin günlüğü testlerinden sipariş verdim onda pik gördüm bikac gün sonra siliklesti o ay tuttu bence o test çok iyi tavsiye ederim
Bı de ben havuç yedim baya hergun yumurta büyümesi için eşime de keçi boynuzu özü verdim her sabah
İnşallah faydası olur söylediklerimin benimde daha çok yeni kaç haftalık olduğunu bile bilmiyorum beta veriyorum 2 günde bir takip ediliyor o kadar zor süreçler ki inşallah Rabbim isteyen herkese verir

Evet bir hafta hatta bir buçuk hafta öncesinden başlamıştı yanında ekstra belirtilerimde olmuştu ama ağrının bu kadar erken başlaması suphelendirmişti beni doktora gitmiştim hcg 0 yok dedim kesin var inanmadım bir hafta sonra tekrar gittim 33 ile gebe olduğumu öğrenmiştim
Beklenen adet tarihinizden kaç gün sonra gittiniz acaba bende kan vereceğim bugün adet günümdü ilk gebeliğimi daha sonradan öğrenmiştim yarın kan versem çıkar mı sizce

Neyse olsun mutlaka orda da vardır güzel bı yer en kötü ihtimalle anestezili cektirirsiniz ama mutlaka çektirin bence çünkü tüpler kapalıysa boşuna uğraşmış olursunuz
Bir de ovulasyon testiyle takip yapın mutlaka ben önceki aylar artimed ovulasyon testiyle takip ettim pik gördüm ama bikac kez olmadı
İnternetten bir gebenin günlüğü testlerinden sipariş verdim onda pik gördüm bikac gün sonra siliklesti o ay tuttu bence o test çok iyi tavsiye ederim
Bı de ben havuç yedim baya hergun yumurta büyümesi için eşime de keçi boynuzu özü verdim her sabah
İnşallah faydası olur söylediklerimin benimde daha çok yeni kaç haftalık olduğunu bile bilmiyorum beta veriyorum 2 günde bir takip ediliyor o kadar zor süreçler ki inşallah Rabbim isteyen herkese verir
İnşallah canım çok teşekkür ederim ilgin için senin de rabbim sağlıklı şekilde kucağına Almanı nasip etsin inşallah💖💖

Merhaba
Bende alttan muayene oldum hormonlarima bakıldı sorun çıkmadı amh testi yapıldı onda da bişey çıkmadı esime sperm testi yapıldı sadece şekilde ufak bı bozukluk çıktı takviye verdi doktor rahim filmi istedi benden onda da bı sorun çıkmadı en son sadece progesteron hormonu için kan aldılar o da sanırım adetten sonra hesaplanıyor 23. Gün falan olması lazım bı kan aliyolar o ay yumurtlama olmuş mu olmamış mı diye yani amaç yumurta kaliteli evet ama kendi kendine çatlıyor mu diye yapılan bı test hatta bende 0.3 çıktı sonuç doktor bu ay catlamamis yumurtan önemli değil bazen olabiliyor istersen adetin 3. Günü gel yumurta takibi burdan yapalım istersen de ovulasyon testleriyle evde yap dedi
Bende bir gebenin günlüğü testleri vardı doktor onu söyledikten sonraki günler test yaptım pik oldu ve çatladı yumurta
O günleri değerlendirdik ve hamile kaldım takviye vermişti sadece bana ve eşime
Yani yumurtlama geç oldu yakaladım ve tuttu çok şükür
Rahim filminden kaynaklı olabilir (doktor 3 ay şansınız yüksek olur rahim açıldığı için dedi)
Eşimin takviye kullanmasından kaynaklı da olabilir
Yumurtlama gününü yakaladığımız için olabilir ama önceki aylarda ovulasyon testi yaptım tutmadı
O şekilde oldu anlatabildim inşallah biraz karışık oldu ama .
Anladım teşekkür ederim. Ben de gittim doktora da çok detayşı bakmadı işte. Bana 6 ay şansın düşük her gebelik böyle dedi bir sene denemeniz lazım dedi. Ben zaten folik asit ve destekleyici takviyeleri kullanıyorum 1.5 aydır. Eşimde tüm takviyelerini alır. Bu ay ovulasyon testi ile takip ettim test yapamadığım tek gün 7 marttı ondan önce silik çıkmıştı sonra da şu şekilde oldu. Testim bittiği için bakamadım. Üzerinde tarih yazmayanlarda 7 mart öncesi testler. 8-9-10 ard arda değerlendirdim öncesi ve şimdi de iki günde bir devam ediyoruz. Umarım dığru yakalanışımdır piki beni tek düşündüren hala uzayan akıntım geliyor. Döngümün 19. Günü neden oluyor acaba sizde de oldu mu?

Eklentiler

• IMG_0521.webp
    IMG_0521.webp
    77,6 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_0526.webp
    IMG_0526.webp
    181,8 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_0527.webp
    IMG_0527.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 20
  • 70FE3485-EC2B-4E68-91C0-9900448C66F0.webp
    70FE3485-EC2B-4E68-91C0-9900448C66F0.webp
    80,6 KB · Görüntüleme: 17
  • f8bfe913-a804-4373-9f65-6ae94976bc8f.webp
    f8bfe913-a804-4373-9f65-6ae94976bc8f.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 17
  • 5990830a-0c77-4027-a566-cc8922856f39.webp
    5990830a-0c77-4027-a566-cc8922856f39.webp
    77,3 KB · Görüntüleme: 26
Anladım teşekkür ederim. Ben de gittim doktora da çok detayşı bakmadı işte. Bana 6 ay şansın düşük her gebelik böyle dedi bir sene denemeniz lazım dedi. Ben zaten folik asit ve destekleyici takviyeleri kullanıyorum 1.5 aydır. Eşimde tüm takviyelerini alır. Bu ay ovulasyon testi ile takip ettim test yapamadığım tek gün 7 marttı ondan önce silik çıkmıştı sonra da şu şekilde oldu. Testim bittiği için bakamadım. Üzerinde tarih yazmayanlarda 7 mart öncesi testler. 8-9-10 ard arda değerlendirdim öncesi ve şimdi de iki günde bir devam ediyoruz. Umarım dığru yakalanışımdır piki beni tek düşündüren hala uzayan akıntım geliyor. Döngümün 19. Günü neden oluyor acaba sizde de oldu mu?
Evet pik gözüküyor inşallah tutmuştur bende çok fazla akıntı vardı yumurtlamadan sonraki günler gaz sancısı şişkinlik oldu akinti şeffaf uzayan sonra beyaz olmaya başladı adete doğru ama benim hep akıntım olur ondan pek suphelenmemistim
Şuan hamileyim ve sürekli akıntı var hissediyorum hatta gelirken inşallah tutmuştur ovulasyon testlerinizin markası ne bilmiyorum bende bir gebenin günlüğü testlerinden kullandım bu ay orda yakaladım pik önceden artimed kullanmıştım onda tutmadı mesela hatta atayım pik yakaladığım günü

Eklentiler

• IMG20250220221158.webp
    IMG20250220221158.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 43
Evet pik gözüküyor inşallah tutmuştur bende çok fazla akıntı vardı yumurtlamadan sonraki günler gaz sancısı şişkinlik oldu akinti şeffaf uzayan sonra beyaz olmaya başladı adete doğru ama benim hep akıntım olur ondan pek suphelenmemistim
Şuan hamileyim ve sürekli akıntı var hissediyorum hatta gelirken inşallah tutmuştur ovulasyon testlerinizin markası ne bilmiyorum bende bir gebenin günlüğü testlerinden kullandım bu ay orda yakaladım pik önceden artimed kullanmıştım onda tutmadı mesela hatta atayım pik yakaladığım günü
Canım eczaneden aldım ben hatırlamıyorum şu an adını. Valla akıntı şüpheye düşürdi beni de normalde de akıntım olur benim de ama uzayan bugün dahil geldi. Az önce çok özür dilerim iç çamaşırımda beyaz akıntı gördüm ben de baya kıvam almış, şeffaf değil bakalım ya hayırlısı. 24 ü beklenen adet tarihim 20 si test yapmaya başlıycam bu ay. Geçen ay adet geçmesini bekledim regl söküldü çünkü

Canım eczaneden aldım ben hatırlamıyorum şu an adını. Valla akıntı şüpheye düşürdi beni de normalde de akıntım olur benim de ama uzayan bugün dahil geldi. Az önce çok özür dilerim iç çamaşırımda beyaz akıntı gördüm ben de baya kıvam almış, şeffaf değil bakalım ya hayırlısı. 24 ü beklenen adet tarihim 20 si test yapmaya başlıycam bu ay. Geçen ay adet geçmesini bekledim regl söküldü çünkü
Hadi inşallah :)

Beklenen adet tarihinizden kaç gün sonra gittiniz acaba bende kan vereceğim bugün adet günümdü ilk gebeliğimi daha sonradan öğrenmiştim yarın kan versem çıkar mı sizce
Ben reglime iki gün kala gitmiştim öğrenmiştim ama değişen bir durum bu da belki çıkabilir baktırın sonuca ve duruma göre sonra yine baktırsınız

Kızlar selam. SAT 25 Şubat. 10 Mart’ta ise günde birkaç damla olacak miktarda kahverengi lekelenme başladı. 5 gündür devam ediyor. Sızı şeklinde günlerdir geçmeyen kasık ve bel ağrım da var. Özellikle ayakta durunca şiddetleniyor. Gebelik planım yok. Dkh ile korunuyorum. Yumurtlama döneminde böyle uzun lekelenme ve ağrı yaşayan var mı?

Hanımlar adet öncesi birebir adette yaşadığı ağrıyı yaşayan fakat hamile olan var mı?
Adetten 10 gün önce başladı ağrım akıntım hiç olmadı adete 5 gün kala akıntı problemi yaşadım kabızlık iştahsızlık yorgunluk uykusuzluk göğüs ağrısı ve şişlik koku hassasiyeti sol kasık batması problemi yaşadım

Adetten 10 gün önce başladı ağrım akıntım hiç olmadı adete 5 gün kala akıntı problemi yaşadım kabızlık iştahsızlık yorgunluk uykusuzluk göğüs ağrısı ve şişlik koku hassasiyeti sol kasık batması problemi yaşadım
Hamileyim canımm 🥲🥲

Back
X