Evet bir hafta hatta bir buçuk hafta öncesinden başlamıştı yanında ekstra belirtilerimde olmuştu ama ağrının bu kadar erken başlaması suphelendirmişti beni doktora gitmiştim hcg 0 yok dedim kesin var inanmadım bir hafta sonra tekrar gittim 33 ile gebe olduğumu öğrenmiştimHanımlar adet öncesi birebir adette yaşadığı ağrıyı yaşayan fakat hamile olan var mı?
Diğer belirtileriniz neydi pekiEvet bir hafta hatta bir buçuk hafta öncesinden başlamıştı yanında ekstra belirtilerimde olmuştu ama ağrının bu kadar erken başlaması suphelendirmişti beni doktora gitmiştim hcg 0 yok dedim kesin var inanmadım bir hafta sonra tekrar gittim 33 ile gebe olduğumu öğrenmiştim
Göğüslerde şişkinlik hassasiyet regl ağrısı gibi ağrı vardı ama mesela geçiyordu arada ev işi yapıyordum ağır bişey kaldırdığını an çat diye ağrı giriyordu. Bel ağrısı bel altından dize kadar vuran ağrımda oluyorduDiğer belirtileriniz neydi peki
Cok fazla adet ağrım vardı benimde ben yeni ogrendim hamileligimi 5 haftalık falan şuanda hâlâ ara ara adet ağrısı gibi ağrım oluyorHanımlar adet öncesi birebir adette yaşadığı ağrıyı yaşayan fakat hamile olan var mı?
Başka belirtiniz var mıCok fazla adet ağrım vardı benimde ben yeni ogrendim hamileligimi 5 haftalık falan şuanda hâlâ ara ara adet ağrısı gibi ağrım oluyor
Cok fazla adet ağrım vardı benimde ben yeni ogrendim hamileligimi 5 haftalık falan şuanda hâlâ ara ara adet ağrısı gibi ağrım oluyor
Göğüslerim de hassasiyet oldu koltuk altından doğru yayılan bı ağrı adet ağrısı kasıklarda ağrı bı de akıntıBaşka bir belirti var mıydı
Göğüs ağrısı kasik ağrısı adet ağrısı ve akıntı hâlâ hepsi devam ediyor 4-5 haftalık şuanBaşka belirtiniz var mı
Ben de öyleyim şu an sadece göğüs ağrım yok vardı 5 6 gün önce hem de aşırı şiddetliydi duramıyordum azaldı sonra yarın test yapacağımGöğüs ağrısı kasik ağrısı adet ağrısı ve akıntı hâlâ hepsi devam ediyor 4-5 haftalık şuan
Hatta adet olcam sanıp ilaç icecektim o derece emindim
Göğüslerim de hassasiyet oldu koltuk altından doğru yayılan bı ağrı adet ağrısı kasıklarda ağrı bı de akıntı
Ben zaten adet öncesi hep bunları yaşadığım için ihtimal vermemiştim açıkçası ama yumurtlama tarihi üzerinden bir gün geçince şüphelenip test yapıp öğrendim daha 4 -5 haftalık sanırım şuan
Ama hâlâ ara ara kasik ağrısı ve adet ağrısı devam ediyor
İnşallah vardırBen de öyleyim şu an sadece göğüs ağrım yok vardı 5 6 gün önce hem de aşırı şiddetliydi duramıyordum azaldı sonra yarın test yapacağım
Evet evet hatta bikac kez kıvranıp kaldım benAma böyle sanki rahmime bir şey saplanıyor gibi aniden çok yoğun sancılar giriyo
Aynen ben de öyle oluyorum kıvranıyorum kısa süreli de olsa ama sadece saydam akıntı oluyo kanama olmadı. 1 senedir çocuk istiyorum ben olmuyor geçen ay doktorum vitamin verdi yumurta için 1 buçuk aydır kullanıyorum bu ay yumurtlama günümde kanamam oldu lekelenme şeklinde 2 3 saat sürdü diğer aylardan tek farkı buyduEvet evet hatta bikac kez kıvranıp kaldım ben
Eşinize de baktirdiniz mi? Bizde 6 aylık evliyiz ben hic vakit kaybetmeden özele gittim herseyime baktırdım çok şükür bende bişey çıkmadı eşimde sperm şeklinde ufak bı sorun çıktı ikimize de vitamin verdi bir de ben rahim filmi çektirdim doktor tüplerin kapalıysa ne yaparsan yap olmaz dedi onda da sıkıntı çıkmadı ama rahim filmi cekildikten hemen sonra hamile kaldımAynen ben de öyle oluyorum kıvranıyorum kısa süreli de olsa ama sadece saydam akıntı oluyo kanama olmadı. 1 senedir çocuk istiyorum ben olmuyor geçen ay doktorum vitamin verdi yumurta için 1 buçuk aydır kullanıyorum bu ay yumurtlama günümde kanamam oldu lekelenme şeklinde 2 3 saat sürdü diğer aylardan tek farkı buydu
Merhaba ben de özele gittim ancak bana da bir sene deneyin dedi doktor. Sadece alttan muayene yaptı onun harici kan değerlerime dahiliyede baktırmıştım. Ek olarak size ne baktılar?Eşinize de baktirdiniz mi? Bizde 6 aylık evliyiz ben hic vakit kaybetmeden özele gittim herseyime baktırdım çok şükür bende bişey çıkmadı eşimde sperm şeklinde ufak bı sorun çıktı ikimize de vitamin verdi bir de ben rahim filmi çektirdim doktor tüplerin kapalıysa ne yaparsan yap olmaz dedi onda da sıkıntı çıkmadı ama rahim filmi cekildikten hemen sonra hamile kaldım
Doktor rahim filmi çekildikten sonra 3 ay şans çok yüksek serbest bırakıyorum olmazsa aşılama yaparız dedi direkt oldu
Devlet Hastanesi'ne gitmiştim ilk önce bir sene deneyin dedi vitamin verdi gönderdi başka bişey yapmadı o yüzden özele gittim ben inşallah sizinde olmuştur bu ay
MerhabaMerhaba ben de özele gittim ancak bana da bir sene deneyin dedi doktor. Sadece alttan muayene yaptı onun harici kan değerlerime dahiliyede baktırmıştım. Ek olarak size ne baktılar?
Ay inan ki ben anestezi almadan çektirdim hiç ağrı sızı yasamadim çok korkuyodum ama korktuğum gibi olmadı iki dakika bile sürmeyen adet ağrısı gibi bişeyİnşallaheşime baktırdık bir sorun çıkmadı. Benim bazı hormonlarımda yükseklik çıktı, pcostan şüphelendi. Biraz da kilom var kilo ver dedi. Ben de bu ay adet olursam özelde rahim filmi çektircem çünkü devlet aneztezili çekmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?