• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi olabilir mi???

haticehd

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
37
10
18
Ankara
Merhaba arkadaşlar evleneli bir ay oldu bugünlerde adet olmam gerekiyodu ama hala adet olmadım... Evlenmeden önce adet ağrılarım çok olmazdı ama 4-5 gündür kasıklarımda çok ağrı oluyo hatta bazı geceler dahada şiddetleniyo hamilelik belirtisi mi acaba ????

Merhaba arkadaşlar evleneli bir ay oldu bugünlerde adet olmam gerekiyodu ama hala adet olmadım... Evlenmeden önce adet ağrılarım çok olmazdı ama 4-5 gündür kasıklarımda çok ağrı oluyo hatta bazı geceler dahada şiddetleniyo hamilelik belirtisi mi acaba ????

valla ben de aynı deli sorularla geziyorum kaç gündür ama cevabını bilmiyorum ve hatta değildir diye ümitenmek istemiyorum :(

Bende hazır hissetmiyorum şu anda kendimi inşallah değildir diye ümit ediyorum bir iki gün daha bekleyip test alıcam bende hakkımızda gönlümüze göre hayırlısı olur inşallah...

Regl tarihiniz geçsin öle test yapın sonu hüsran olmasın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bebek düşünmüyorsanız neden korunmuyorsunuz yada korunupta yine de korkuyorsanız o farklı bi olay.

Evliliğin ilk zamanlarında olur öyle adet konusunda değişimler.
Ama benim anlamadığım neden böyle şüpheyle gezmektense korunmuyorsunuz?

Korunuyoruz tabikide ama ikinci birleşmede eşim korunmamıştı ondan dolayı bu endişem... Farkında olmadan hata yapmış olabiliriz. Bir haftaya yakın kasılarımda ağrı olduğu için sizinle paylaşmak istedim acaba hamilelik şüphesi olabilir mi diye.

Back