• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik belirtisi olabilir mi

Benimde agrim cokk igne batar gibi oksurdugum zaman dahada beter sag tarafta belimde sirtimda cok agriyo bide göğüslerim damarlandi yesil yesil
Oksurdugunde ki kramp bu batma olayı durup dururken olan bişey hem bişey cirpiniyor gibi hem bıçak saplanir gibi göğsümde ki hassasiyetten eşime sarilamiyordum ben

tüp bebek yaptırdım kızlar iki adet ortA kalite embriyo transfer ettiler benim gibi orta kalite embriyoyla hamiş kalan varmı

Canancim ben sana bir sey sorucam tup bebegini devletin karsilamaai icin oncesinde iki kez asilamami yaptirsin boyle bir mecburiyet var mi merak ediyorm gidip ben asilama segilde tup bebek istiyorm diyemezmiyim

Esinde asil sorun vardi canim bnmde esimde aorun var hem sperm hareketliliginde hemde morfolojide morfoloji yuzde iki cikti asilama yaptirdm sonucu bekliyorm

inşallah tutar canım bizdede varikosel var sperm değerleri normal fakat hareketliliği zayıf morfolojide bizde yüzde 3 yani bizimde pek parlak sayılmaz

Canancim ben sana bir sey sorucam tup bebegini devletin karsilamaai icin oncesinde iki kez asilamami yaptirsin boyle bir mecburiyet var mi merak ediyorm gidip ben asilama segilde tup bebek istiyorm diyemezmiyim

yasemincim bi kere sunu söylemek istiyorum tüp bebek yaptırmadan önce prosüdürleri çok fazla inceledim bi kere devletin tüp bebegi ödemesi için bi kagıt alman lazım ama o kagıdı alana kadar insana atla karayı seçtiriyolar .tüp bebek zaten çok zor bi süreç aşılama ile ilgili bildiğim kadarıyla üç aşılama istenitor.sonuç alınmazsa die biliyorum
sevgiler

Back
X