• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik belirtisi olabilir mi

adakizi1907

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
190
2
16
34
Balıkesir
Merhaba arkadaşlar ben 2 senelik evliyim hic korunmadik ve bebel sahibi olamadık her neyse 2 aydir klomen kullaniyorum ilk ay cvp vermedi bu ay 25 mm yumurtam olustu sol tarafta bat 10 mayis fakat belirti var gibi hissediyorum belirtilerim sunlar bel ağrısı sırt ağrısı mide yanması kasık sancisi igne gibi goguslerimdede damarlar var yesil yesil bilgisi olan yardim edebilirmi

Merhaba arkadaşlar ben 2 senelik evliyim hic korunmadik ve bebel sahibi olamadık her neyse 2 aydir klomen kullaniyorum ilk ay cvp vermedi bu ay 25 mm yumurtam olustu sol tarafta bat 10 mayis fakat belirti var gibi hissediyorum belirtilerim sunlar bel ağrısı sırt ağrısı mide yanması kasık sancisi igne gibi goguslerimdede damarlar var yesil yesil bilgisi olan yardim edebilirmi

canım bunlar gebelik belirtiside olabilir adet belirtiside yanlız 2 yıldır sende bi sorun yok anladığım kadarıylada eşinde tahlil yaptırdımı

sirt agrisi mide yanmasini bilmiyorum ama kasik sancisi ve bel agrisi oluyo regliden birkac gun once, aslinda bir kan tahlili yaptirsan hemen cikar hamile olup olmadigin, bir labratuara gdip kendin de yatirabilirsin, insallah hamilesindir, Allah hayirlisiyla tez zamanda nasib etsin amin :49:

sirt agrisi mide yanmasini bilmiyorum ama kasik sancisi ve bel agrisi oluyo regliden birkac gun once, aslinda bir kan tahlili yaptirsan hemen cikar hamile olup olmadigin, bir labratuara gdip kendin de yatirabilirsin, insallah hamilesindir, Allah hayirlisiyla tez zamanda nasib etsin amin :49:

Canim adada yasiyorum burda tahlil yapmiyolar yarin gidicem kismetse doktora

Esimde sorun yok bende yumurtlama sorunu var yumurtam gelismiyodu bu ay gelisti doktor igne vurmadi bu ay catlamssaa igneyle catlatiriz dedi bat 10 mayis

ozamn gebelik ihtimalin büyük gibi gözüküo inşallah canım ama bana kalırsa ne kan tahtili yaptır nede idrar bekle 4 gün geçsin idrarda çıkıo zaten ama belirtilerede takılma sora hayat kırıklığına uğrama rabbim inş nasip etmiştir.

En çok belirti göğüs te oluyor gece sizisindan uyandigim bile oluyordu belirtileri adet belirtisi gibi kasıktaki batma olayı farklı aşırı sızı yapıyor

Back
X