• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi olabilir mi?

cansin001

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2024
878
236
18
Yumurtlama dönemim Perşembe günü bitti ve yapışkan uzayan akintimda bitmişti. Üç gün geçti üzerinden fakat haftasonundan beri yapışkan uzayan akıntım var yumurtlamada gelen gibi şeffaf yapıskan.. reglime 7-8 gün var. Bazı yazılara denk geldim hamilelik belirtisi olabilir yazıyor doğru mu bu? Başka belirtim yok arada üşütmus gibi kasıklarda hafif ağrı gelip gitti o kadar.

Yumurtlama dönemim Perşembe günü bitti ve yapışkan uzayan akintimda bitmişti. Üç gün geçti üzerinden fakat haftasonundan beri yapışkan uzayan akıntım var yumurtlamada gelen gibi şeffaf yapıskan.. reglime 7-8 gün var. Bazı yazılara denk geldim hamilelik belirtisi olabilir yazıyor doğru mu bu? Başka belirtim yok arada üşütmus gibi kasıklarda hafif ağrı gelip gitti o kadar.
Bendede var bu belirtiler 2 sefer uzayan akıntım geldi ama regle 11 gün var 🙈

Selam kızlar benim de ilk 26 ocakta geldi uzayan akıntı 4 gün sonra gene geldi birkaç gün sonra gene geldi derken aralıklı şekilde 6 gün boyunca geldi bu sabah kalktım baktım gene gelmiş bende anlayamadım normalde yumurta çatladığı gün 1 kere gelirdi bu böyle olunca yumurtlamamı da anlayamadım ne zaman regl olucam bilmiyorum normalde reglimde düzensizdir acaba gebelik belirtisi olabilir mi ya bende internetten aynı şeyi okudum :)

Selam kızlar benim de ilk 26 ocakta geldi uzayan akıntı 4 gün sonra gene geldi birkaç gün sonra gene geldi derken aralıklı şekilde 6 gün boyunca geldi bu sabah kalktım baktım gene gelmiş bende anlayamadım normalde yumurta çatladığı gün 1 kere gelirdi bu böyle olunca yumurtlamamı da anlayamadım ne zaman regl olucam bilmiyorum normalde reglimde düzensizdir acaba gebelik belirtisi olabilir mi ya bende internetten aynı şeyi okudum :)
İnanın bende bilmiyorum yaşayıp görücem☺️ reglime 7 gün kaldı

ama öyle olsa çoktan bitmesi gerekti 16 gündür 2 3 günde bir geliyor sürekli o akıntı
Canım hevesini kırmak istemem ama beyaz akıntı içinde gebelik belirtisi dediler benim yumurtadan sonra sürekli hem şeffaf hem beyaz akıntı geldi regle 3 gün kala yani dün yaptım test kocaman bir negatif gördüm🥹 inşallah seninki gebeliktendir

dün bende dayanamadım yaptım böyle silik çıktı bugün yaptım hiç biişey çıkmadı bilmiyorum ya
1739364890216.png

birde beyaz renkte akıntı sürekli gelen bişey belki o karıştırılabilir ama bu uzayan parlak akıntıyı hiç böyle görmemiştim tiksinmezseniz eğer peçetede fotoğrafını çektim atabilirim

dün bende dayanamadım yaptım böyle silik çıktı bugün yaptım hiç biişey çıkmadı bilmiyorum ya Eki Görüntüle 3543645
Testinizin markası ne acaba ? Bazı markalar yalancı pozitif çıkartabiliyor çok yaşadım. Bide bozuk gibi test içi kirmizilanmis ya ilk yaptığınızda çektiniz ya da bozuk olduğu için böyle çıkmış bilemedim.. akıntı da gebelikte en belirgin belirtiymis sanırım. İnşallah usutmedik gebeliktir.. ben reglime 4 gün kalaya kadar erken gebelik testi yapmam beklicem zaten öyle aşırı bir regl belirtim dahi yok

aslında testim prodoctor idi kırmızılanma da yoktu fotografı kararttıgım için öyle karartmadığım hali böyleydi bende normalde test vs yapmıyordum 1 yıldır istiyorum bebek olmuyor artık bunaldım yapmıyordum ama şu akıntı garip geldi bu ay işte hiç durmuyor 2 3 günde bir geliyor o yüzden yaptım dün inşallah vardır artık ya birde benim belim aşırı ağrıyor ve sol kasıklarımda batma oluyor sürekli
1739366688226.png

aslında testim prodoctor idi kırmızılanma da yoktu fotografı kararttıgım için öyle karartmadığım hali böyleydi bende normalde test vs yapmıyordum 1 yıldır istiyorum bebek olmuyor artık bunaldım yapmıyordum ama şu akıntı garip geldi bu ay işte hiç durmuyor 2 3 günde bir geliyor o yüzden yaptım dün inşallah vardır artık ya birde benim belim aşırı ağrıyor ve sol kasıklarımda batma oluyor sürekliEki Görüntüle 3543663
Gebelik belirtileri var sizde silik de olsa çizgi var kaçıncı gününüzde yaptınız acaba

Back