- 29 Ağustos 2024
- 20
- 4
- 26
-
- Konu Sahibi senanrodbs
Şuan sadece şişkinlik var saydığım belirtiler gittievet malesef istediğimiz için düşünüyoruz ama kafanı başka şeylerle meşgul etmeye bak. Hayırlısı olsun senin için inşallah güzel haberini alırızbaşka belirtileriniz yok mu
Kahvemsi leke geldisabahtan beri ara ara böyle saniyelik gelip giden sancım vardı normalde regl zamanı başlarsa 2. Güne kadar sancırdı ama bilmiyorum çok korkuyorum
Sanırım regl oldum malesefCanım bekle bakalım lekenin devamı gelmezse yerleşme kanaması da olabilir
Aynen valla psikolojikse de çok gerçekçi oluyorHani stres yapıyor hepsi psikolojik desem değil yani dibine kadar hissedip yaşıyorum cumartesi regli günüm bakalım eğer olmazsam erken gebelik testi yapacağım sende gebelik var mı yani canım
Kanamaniz yogunmu bende aynı durumdayım kahverengi lekelerin var dünden beriSanırım regl oldum malesef
Sabah başladı reglKanamaniz yogunmu bende aynı durumdayım kahverengi lekelerin var dünden beri
Sanırım bende oluyorum çok açık bir lekem benimde varSanırım regl oldum malesef
Valla sağlam belirti yaşadım ama sanırım oluyorum çok açık lekem var yarım saate falan regliye döner karnımda ağrıyorAynen valla psikolojikse de çok gerçekçi oluyor
Geçen ay olmadı işte. Bu ay da denedik bakalım 6sı adet tarihi. Haftaya erken gebelik testi yaptırırım ben de. Bu sefer de hiçbi belirti hissetmiyorum değişik
Eğer regln yarınsa erken testi bugün yapsan da yüzde yüz doğru çıkar. İyi beklemişsin valla
Belki yerleşme kanamasıdır. Reglni takip et bakalım kaç gün sürecek lekelenme şeklinde mi gidecek diye. Eğer kısa sürerse vs kanda baktırırsın canım. Rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip etsin hepimizeValla sağlam belirti yaşadım ama sanırım oluyorum çok açık lekem var yarım saate falan regliye döner karnımda ağrıyor
Amin canım cümlemize ama sanmıyorum reglideki gibi doluluk hissediyorum karnımda sağlık olsun artık ne diyelim pes etmek yok denemeye devam :)Belki yerleşme kanamasıdır. Reglni takip et bakalım kaç gün sürecek lekelenme şeklinde mi gidecek diye. Eğer kısa sürerse vs kanda baktırırsın canım. Rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip etsin hepimize
Öyle güzelim. Sağlıkla gelsin konsun rahmimize bebişimiz inşallah. Ben de gün sayıyorum test yaptırmak için. Ne kadar beklersem o kadar iyi diye. Pes etmeden denemeye devamAmin canım cümlemize ama sanmıyorum reglideki gibi doluluk hissediyorum karnımda sağlık olsun artık ne diyelim pes etmek yok denemeye devam :)
Birde şu ovulasyon testi ile denicem bu ay ben normalde pepap uygulamasına göre yapıyorum gerçi orda da hiç o günde yapmadım hep iki gün öncesi iki gün sonrası bu ay bakalım ovulasyon günü mü bulmaya çalışacağım test ile birlikteÖyle güzelim. Sağlıkla gelsin konsun rahmimize bebişimiz inşallah. Ben de gün sayıyorum test yaptırmak için. Ne kadar beklersem o kadar iyi diye. Pes etmeden denemeye devam
Ben ovülasyon testini beceremedim anlayamadım. Oyüzxen normal regl takvim uygulamasındaki günlere göre 2 günde 1 denedik. Doktorum şey demişti zaten. 12-13-14-15. günler önemli ama önü ve arkası günlerde de dene geç döllenme olabilir diye. Ben de 13-15-16-18-20 de denedim. Bakalım olduysa olmuştur. Bu ay olmazsa gelecek ay deniycem ovülasyon testini ben deBirde şu ovulasyon testi ile denicem bu ay ben normalde pepap uygulamasına göre yapıyorum gerçi orda da hiç o günde yapmadım hep iki gün öncesi iki gün sonrası bu ay bakalım ovulasyon günü mü bulmaya çalışacağım test ile birlikte
Dimi evet benim reglim düzene girdi çok şükür 28 günde bir olmaya başladım son 2 aydır bakalım kısmet bu ay test alıp birde şansımı öyle deneyeceğim burdan yine haber veririmBen ovülasyon testini beceremedim anlayamadım. Oyüzxen normal regl takvim uygulamasındaki günlere göre 2 günde 1 denedik. Doktorum şey demişti zaten. 12-13-14-15. günler önemli ama önü ve arkası günlerde de dene geç döllenme olabilir diye. Ben de 13-15-16-18-20 de denedim. Bakalım olduysa olmuştur. Bu ay olmazsa gelecek ay deniycem ovülasyon testini ben de
Güzel haberlerini bekliyorummDimi evet benim reglim düzene girdi çok şükür 28 günde bir olmaya başladım son 2 aydır bakalım kısmet bu ay test alıp birde şansımı öyle deneyeceğim burdan yine haber veririm
Benim de başladı regl maalsefSabah başladı regl
Sağlık olsunBenim de başladı regl maalsef