- 29 Ağustos 2024
- 20
- 4
- 26
-
- Konu Sahibi senanrodbs
Canım aynı belirtiler ateşlenme vs hepsi geçen ay bende de oldu. Aslında gebelik belirtilerindenmiş ama bikaç gün sonra regl oldum maalesef. Muhtemelen tutunmaya çalışıyor bebiş. O yüzden diye düşünüyorum. İnşallah gönlündeki gibi sonuç olur. Yoksa dediğin gibi onların hepsi gebelik belirtisiKızlar tecrübe sahibi olanlar bana bi yardımcı olabilir mi son adet tarihim 3 Ağustos regli olmama 2 gün kaldı fakat ben bu yaşıma kadar göğüs hassasiyeti hiç olmadım geçen ayda olunca çok umutlanmıştım ama regli oldum bu ayda öyle fakat bu ayda çok erken başladı göğüs hassasiyetim dokunamıyorum bir de üç gece öncesi ateşim çıktı üşüme geldi ve inanılmaz bel ve karın ağrısı çektim dedim herhalde erken olucam sonra miğdem yanmaya başladı o sadece bir gün sürdü bunlarla birlikte idrarımda da biraz kötü koku olmuştu hiç olmayan şeyler bunlar korkuyorum test yapmaya bana bi yardımcı olur musunuz benim gibi yaşayıpta hamile kalanlar oldu mu
Benimde sat: 3 ağustos dün bi anda acayip karın ağrısı sırtıma bıçak saplanıyor hissi üşüme terleme gaz sancısı gibi regl olcakmışım gibi oldu benimde regl günüm yarın aha dedim regl oluyorumKızlar tecrübe sahibi olanlar bana bi yardımcı olabilir mi son adet tarihim 3 Ağustos regli olmama 2 gün kaldı fakat ben bu yaşıma kadar göğüs hassasiyeti hiç olmadım geçen ayda olunca çok umutlanmıştım ama regli oldum bu ayda öyle fakat bu ayda çok erken başladı göğüs hassasiyetim dokunamıyorum bir de üç gece öncesi ateşim çıktı üşüme geldi ve inanılmaz bel ve karın ağrısı çektim dedim herhalde erken olucam sonra miğdem yanmaya başladı o sadece bir gün sürdü bunlarla birlikte idrarımda da biraz kötü koku olmuştu hiç olmayan şeyler bunlar korkuyorum test yapmaya bana bi yardımcı olur musunuz benim gibi yaşayıpta hamile kalanlar oldu mu
Hep aynı marka test ilk kez böyle çıktı yarım saat fln önce yaptımKızlar tecrübe sahibi olanlar bana bi yardımcı olabilir mi son adet tarihim 3 Ağustos regli olmama 2 gün kaldı fakat ben bu yaşıma kadar göğüs hassasiyeti hiç olmadım geçen ayda olunca çok umutlanmıştım ama regli oldum bu ayda öyle fakat bu ayda çok erken başladı göğüs hassasiyetim dokunamıyorum bir de üç gece öncesi ateşim çıktı üşüme geldi ve inanılmaz bel ve karın ağrısı çektim dedim herhalde erken olucam sonra miğdem yanmaya başladı o sadece bir gün sürdü bunlarla birlikte idrarımda da biraz kötü koku olmuştu hiç olmayan şeyler bunlar korkuyorum test yapmaya bana bi yardımcı olur musunuz benim gibi yaşayıpta hamile kalanlar oldu mu
Hani stres yapıyor hepsi psikolojik desem değil yani dibine kadar hissedip yaşıyorum cumartesi regli günüm bakalım eğer olmazsam erken gebelik testi yapacağım sende gebelik var mı yani canımCanım aynı belirtiler ateşlenme vs hepsi geçen ay bende de oldu. Aslında gebelik belirtilerindenmiş ama bikaç gün sonra regl oldum maalesef. Muhtemelen tutunmaya çalışıyor bebiş. O yüzden diye düşünüyorum. İnşallah gönlündeki gibi sonuç olur. Yoksa dediğin gibi onların hepsi gebelik belirtisi
Silik çizgi mi var ben mi yanlış görüyorum:)Hep aynı marka test ilk kez böyle çıktı yarım saat fln önce yaptım
Silik çizgi bende gördümHep aynı marka test ilk kez böyle çıktı yarım saat fln önce yaptım
inşallah ama sanki regl oluyorumSilik çizgi mi var ben mi yanlış görüyorum:)
inşallahhhhh çoookkk aminnnnSilik çizgi bende gördüm
Ay inşallah sağlıklı bir şekilde oluşur valla rabbim isteğimizi hayırlı kılsın bende çok istiyorum bebiş 6 aylık evliyim 3 aydır deniyoruz birde bir sorum daha olucak kızlar ben biç sivilce nedir bilmem çenemde 4 5 tane inanılmaz sivilcelenme oldu bu hamilelik belirtisi midir acabaSilik çizgi bende gördüm
Bence yarın bir kan ver canım bthcg kesin çıkarinşallah ama sanki regl oluyorumBakmaya korkuyorum
inşallahhhhh çoookkk aminnnn
Amin canım inşallah en doğru zamanda sağlıklı bir şekilde olurAy inşallah sağlıklı bir şekilde oluşur valla rabbim isteğimizi hayırlı kılsın bende çok istiyorum bebiş 6 aylık evliyim 3 aydır deniyoruz birde bir sorum daha olucak kızlar ben biç sivilce nedir bilmem çenemde 4 5 tane inanılmaz sivilcelenme oldu bu hamilelik belirtisi midir acaba
Yarın sabaha kadar regl olmazsam test yapcam tekrarBence yarın bir kan ver canım bthcg kesin çıkar
Evet gerçekten öyle ne kadar stres yapmıyoruz desekde insan düşünmeden edemiyor benim 2 gün kaldı cumartesi regli günümAmin canım inşallah en doğru zamanda sağlıklı bir şekilde olurçene sivilceleri hormonlardan kaynaklı olabilir regl önceside hormonlar biraz değişken olduğundan kesin ondan demek doğru olmaz. Ya en kesin belirtisi adet gecikmesi. Kendimizi belirti hissetmeye şartlandırmamalıyız yoksa her belirtiyi hisseder oluyoruz inanın ki. Adetinize kaç gün var
Hadi bakalım inşallah gönlünce olsun bende pazartesi yapıcam inşallah regli olmazsamYarın sabaha kadar regl olmazsam test yapcam tekrar
İnşallah seninde vardır benimde kuzum inşallahhhhHadi bakalım inşallah gönlünce olsun bende pazartesi yapıcam inşallah regli olmazsam
İnşallah amin burdan yazarız haberleşelimİnşallah seninde vardır benimde kuzum inşallahhhh
evet malesef istediğimiz için düşünüyoruz ama kafanı başka şeylerle meşgul etmeye bak. Hayırlısı olsun senin için inşallah güzel haberini alırızEvet gerçekten öyle ne kadar stres yapmıyoruz desekde insan düşünmeden edemiyor benim 2 gün kaldı cumartesi regli günüm
Neden regl olacağını düşünüyorsun ki? Sancı varsa bu gebeliktende olabilir çünküYarın sabaha kadar regl olmazsam test yapcam tekrar
Olur haber ederim ama regl olcam sanırım kahvemsi bi leke geldi peçeteye silinceİnşallah amin burdan yazarız haberleşelim
Kahvemsi leke geldiNeden regl olacağını düşünüyorsun ki? Sancı varsa bu gebeliktende olabilir çünkü