Hamilelik belirtisi olabilir mi ?

senonif

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2024
12
3
25
Selamlar kızlar,
2 senedir evliyim ve 1 yıl 2 aydır bebek deniyoruz.
2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Ve bu ay ovülasyon takibi yaparak yumurtlama günlerimi değerlendirmeye çalıştım.
Yumurtlamamın üzerinden 8 gün geçti. Evde yaptığım erken gebelik testleri henüz negatif. Ama ben birkaç belirti olduğunu düşündüğüm şeyler yaşıyorum. Mesela göğüs ucu ve çevresi hassasiyeti, karında batma hissi, bel baş ağrısı gibi. Özellikte karında batma hissi dün akşamdan beri duruyor. Sizce hamile olabilir miyim ? Eğer öyleyse testte ne zaman pozitife döner sizce ?

benim ilişkiden 13 gün sonra batmalar ve regl sancısı başlamıştı. ama erken de başlayabilir. döllenmeden 5-6 gün sonra yerleşme başlar. yerleşme döneminde de batma hissi olabilir

Yani test negatif olsa da yerleşiyor olabilir o yüzden hamilelik ihtimali var hala değil mi
hcg hormonu zaten embriyo tutunduktan sonra artmaya başlar. yani olabilir. ilişkiden en erken 12 gün sonra idrar testinde görülür zaten.

hcg hormonu zaten embriyo tutunduktan sonra artmaya başlar. yani olabilir. ilişkiden en erken 12 gün sonra idrar testinde görülür zaten.
Şimdi yine bir test yaptım daha 2. Dakikasındayken çektim bu şekilde neyse beklicem 4 gün daha inşallah yerleşiyordur

Eklentiler

• IMG_5193.jpeg
    108,1 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…