- 7 Kasım 2019
- 5.709
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.355
- 198
- Konu Sahibi Riemann Hipotezi
-
yok trolune soruyolar artık ınanmıyorum zatenHAHAHHAHA aynen yazevk suyunda sperm yokki sperm yokkk cildirtmakmi istiyorsunuz yookkk diye bagirasum var su yazanlara
Arkadaşlarım ve ablalarım biliyorum bana bu yazdıklarımdan sonra kızacaksınız. Ne deseniz haklısınız ama kime soracağımı bilemedim. Erkek arkadaşımla reglim bittikten 10 gün sonra sürtünme yoluyla yakınlaştık ne yazık ki korunma olmadı. Bu olay bugünden 12 gün önce oldu. Herhangi bir birleşme durumu olmadı. Vajene de boşalma olmadı ama zevk suyundan çok korkuyorum. İki gündür psikolojik mi bilmiyorum ama belim çok ağrıyor. Alt tarafım da tuhaf gibi. Reglime 9 gün
Yerlere attim kendimi koptum ya hahahahahhsyok trolune soruyolar artık ınanmıyorum zatenbırı 70 gun mu ne gecmıs surtunmesınden sonra 2 kere adet olmus 3. su yolda 7 8 kere test yaptırmıs kanda olmamıs evde yapmıs negatıf yagmuru ısrarlaa hamıle mıyım dıyordu.. breehhhhh brehhhhhh ne azim allahım yarabbım can sıkıntısı ellaamm
Abla emin misiniz zevk suyunda sperm olmadığına? Bu olay yaşandığından beri doktor sitelerinde vs. araştırıyorum. Bilimsel araştırmaya göre de %27 oranında zevk suyunda sperm olabileceği ortaya çıkmış. Ha olmaması benim işime gelir ama troll değilim.Yerlere attim kendimi koptum ya hahahahahhsbiz amuda kalkıyoruz denemedigimiz yontem kur kalmadi bunlardaki azme bak
Dalga geçilecek bir durum yok buraya size danışmak için yazdım, umarım dediğiniz doğrudur ama korkularım olduğu için fikrinizi merak ettim. Benim olmaması işime gelir dediğim gibi ama yaptıgım hata beni strese soktu. Umarım tez zamanda evladınız olur.yok trolune soruyolar artık ınanmıyorum zatenbırı 70 gun mu ne gecmıs surtunmesınden sonra 2 kere adet olmus 3. su yolda 7 8 kere test yaptırmıs kanda olmamıs evde yapmıs negatıf yagmuru ısrarlaa hamıle mıyım dıyordu.. breehhhhh brehhhhhh ne azim allahım yarabbım can sıkıntısı ellaamm
Tatlım ovulasyon gunun degildiyse ve erkek arkadaşınla tam iliski de bulunmadiysaniz oyle bisey mumkun bile degil. Bi arastr bak burdaki kadinlar neler yapiyorda hamile kalamiyor. Surtnme ile kalanida gormedim duymadim. Stres yapip adetin gecikirse daha kotu olursun sabret bekle adet oncesi halen kuskuluysan bi gun once test yap ama dedigim gibi..Abla emin misiniz zevk suyunda sperm olmadığına? Bu olay yaşandığından beri doktor sitelerinde vs. araştırıyorum. Bilimsel araştırmaya göre de %27 oranında zevk suyunda sperm olabileceği ortaya çıkmış. Ha olmaması benim işime gelir ama troll değilim.
Sakince reglini bekle canim regli olmazsan eger kan testi ver bakArkadaşlarım ve ablalarım biliyorum bana bu yazdıklarımdan sonra kızacaksınız. Ne deseniz haklısınız ama kime soracağımı bilemedim. Erkek arkadaşımla reglim bittikten 10 gün sonra sürtünme yoluyla yakınlaştık ne yazık ki korunma olmadı. Bu olay bugünden 12 gün önce oldu. Herhangi bir birleşme durumu olmadı. Vajene de boşalma olmadı ama zevk suyundan çok korkuyorum. İki gündür psikolojik mi bilmiyorum ama belim çok ağrıyor. Alt tarafım da tuhaf gibi. Reglime 9 gün kaldı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Devlete gidip de kan testi de yaptıramam. Adetimi mi beklemeliyim? Lütfen bana yardımcı olacaksanız yazın. Hatamın farkındayım, berbat hissediyorum. Geceleri uyku girmiyor. Bu ağrıların sebebi ne olabilir?
Haklısınız abla ama işte okuduğum bir yerde şu yazıyordu.Tatlım ovulasyon gunun degildiyse ve erkek arkadaşınla tam iliski de bulunmadiysaniz oyle bisey mumkun bile degil. Bi arastr bak burdaki kadinlar neler yapiyorda hamile kalamiyor. Surtnme ile kalanida gormedim duymadim. Stres yapip adetin gecikirse daha kotu olursun sabret bekle adet oncesi halen kuskuluysan bi gun once test yap ama dedigim gibi..
Tamam abla ama sence bu ağrılar psikolojik olabilir mi veya regl ile bağlantısı olabilir mi? Çok stres oldum, sakin olmaya çalışıyorum :/Sakince reglini bekle canim regli olmazsan eger kan testi ver bak
Psikolojik olabilir soyle bisey var acaba hamilemiyim stresiyle herseyi hamilelige yorabilirsin rahat ol sakin ol kan verebilirsen saglik ocagina yada acillere kan testi ver cikar zaten ama surtunmeyle hamile kalma ihtimali cok cok cok dusuk merak etmeTamam abla ama sence bu ağrılar psikolojik olabilir mi veya regl ile bağlantısı olabilir mi? Çok stres oldum, sakin olmaya çalışıyorum :/
Amin inşallah.Haklısınız abla ama işte okuduğum bir yerde şu yazıyordu.
"Stephen Killick, Christine Leary, James Trussell ve Katherine Guthrie tarafından yürütülen “Sperm content of pre-ejaculatory fluid” isimli çalışmada 27 denek üzerinde inceleme yapıldı. 27 yetişkin erkeğin 10’unda makul düzeyde canlı sperme rastlandığı belirlendi. Dolayısıyla zevk suyunun içerisinde % 37 oranında canlı sperm hücresi bulunabileceği literatüre geçti."
Pepapp'e göre o gün doğurganlığım zaten zayıftı ve tam birleşme de asla olmadı. Umarım dedikleriniz doğrudur. Çok sağ olun. Allah umarım isteyenlere tez zamanda bebek nasip eder.
Çok sağ olun cidden stresten olabilir. Kan vermeyi isterdim ama reşit bile olsam yine de sağlık ocağı biraz riskli. Aile hekimim anneme söylerse vs. Korkarım. Biraz bekleyeyim olmazsa özelde bir şekilde deneyeyim kan testiniPsikolojik olabilir soyle bisey var acaba hamilemiyim stresiyle herseyi hamilelige yorabilirsin rahat ol sakin ol kan verebilirsen saglik ocagina yada acillere kan testi ver cikar zaten ama surtunmeyle hamile kalma ihtimali cok cok cok dusuk merak etme
Eczaneden erken gebelik testi alirsin kuzum ama yoktur psikolojini rahatlat adet olabilesin adetin gunun gecerse tesst alip yap simdi rahat ol ama strese girmeki adet ol.Bizler cocuk icin ne pzisyonlara giriyoruz 10 ay sonunda suan ikizlerime suan hamile kalabildim kolay olmiyor pek sen merake tmeÇok sağ olun cidden stresten olabilir. Kan vermeyi isterdim ama reşit bile olsam yine de sağlık ocağı biraz riskli. Aile hekimim anneme söylerse vs. Korkarım. Biraz bekleyeyim olmazsa özelde bir şekilde deneyeyim kan testini
Çok sağ olun cidden sizin adınıza çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı ömürler nasip etsin inşallaaaaaah. ❤Eczaneden erken gebelik testi alirsin kuzum ama yoktur psikolojini rahatlat adet olabilesin adetin gunun gecerse tesst alip yap simdi rahat ol ama strese girmeki adet ol.Bizler cocuk icin ne pzisyonlara giriyoruz 10 ay sonunda suan ikizlerime suan hamile kalabildim kolay olmiyor pek sen merake tme
Saol bitanemEmin bisey cikmicak merak etme ❤❤Çok sağ olun cidden sizin adınıza çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı ömürler nasip etsin inşallaaaaaah. ❤
İçim rahatladı, bir daha böyle bir hata yapmayacağım. Yarın bir erken gebelik testi soracağım eczanelere. Çok sağ olun gerçekten biraz olsun rahatladım
❤❤❤❤❤Saol bitanemEmin bisey cikmicak merak etme ❤❤
dalga gecmıyorum :) daha once bu soruları 50 kere sordular gene olmuyo demek ıstedım gucenme hemen. saol ıyı dıleklerın duaların ıcın . zevk suyunda var sperm . her sekılde 1 tane sperm ulassa yumurtalıga doller. lakın surtunme dedın sen . vajına ortamı ayrı bacaga gobege degen menıdekı spermın hareketlılıgı ayrı? sen dersen kı surtunme sonrası hamıle kalabılır mıyım bız de olmaz derız. ama ılıskı oldu ve dısarı bosaldıysa evet hamıle kalabılırsın tabıkı .yarın bı test al ve dene . stres ıcınde koca hafta gecırecegıne testle sonuca ulas ve kurtul . dollenmeden 12 gun sonra testte sılık de olsa cıkar. kesın sonuc ıcın adetın gecıkmesını beklemen stress ıcınde bı kac gun daha demek .Abla emin misiniz zevk suyunda sperm olmadığına? Bu olay yaşandığından beri doktor sitelerinde vs. araştırıyorum. Bilimsel araştırmaya göre de %27 oranında zevk suyunda sperm olabileceği ortaya çıkmış. Ha olmaması benim işime gelir ama troll değilim.
O zaman öncelikle özür dilerim, büyüklerime saygısızlık yapmayı asla istemem. Dediğim gibi birleşme olmadı, boşalma oldu ama vajen kısımlarına değil sadece sürtünürken -bu kadar detay yazmak istemiyorum ama- illaki sıvı geldiği için ondan şüphelendim.dalga gecmıyorum :) daha once bu soruları 50 kere sordular gene olmuyo demek ıstedım gucenme hemen. saol ıyı dıleklerın duaların ıcın . zevk suyunda var sperm . her sekılde 1 tane sperm ulassa yumurtalıga doller. lakın surtunme dedın sen . vajına ortamı ayrı bacaga gobege degen menıdekı spermın hareketlılıgı ayrı? sen dersen kı surtunme sonrası hamıle kalabılır mıyım bız de olmaz derız. ama ılıskı oldu ve dısarı bosaldıysa evet hamıle kalabılırsın tabıkı .yarın bı test al ve dene . stres ıcınde koca hafta gecırecegıne testle sonuca ulas ve kurtul . dollenmeden 12 gun sonra testte sılık de olsa cıkar. kesın sonuc ıcın adetın gecıkmesını beklemen stress ıcınde bı kac gun daha demek .
adet oncesi yapilcak testler sabah ilk idrarda daha kesin sonuc. Gun icersinde sivi tuketeceginden idrardaki bhcg seyreleceginden varsa bile negatif cikmasina neden oluyo cogunlukla ama yarin 13. Gun olmus olcak idrardaki deger ortalama sonuc olarak 30 ustunde olur ve testte cikar.. buyuk ihtimal otesi hamile degilsin icin rahatlasin maksat.O zaman öncelikle özür dilerim, büyüklerime saygısızlık yapmayı asla istemem. Dediğim gibi birleşme olmadı, boşalma oldu ama vajen kısımlarına değil sadece sürtünürken -bu kadar detay yazmak istemiyorum ama- illaki sıvı geldiği için ondan şüphelendim.
Yarın gidip erken gebelik testi araştırayım. Ertesi gün sabah yapmam daha mı doğru olur peki? Günün herhangi bir saattinde yapsam da gerçeklik payı yüksek midir?
Anladım, büyük ihtimal testi yarın alır salı sabahı uygularım. Bu da 14. güne tekabül ediyor. İnşallah değilimdir, şu bel ağrısı falan o kadar canımı sıktı kı psikolojik veyahut reglidense derin oh çekeceğim. Yürürken alt taraflarımdaki ağrı kayboluyor, sadece oturunca ağrı hissediyorum. Belki üşütmüşümdür. Herhangi bir kanama vs de yok. Yerleşme kanaması dediklerinden. Çok sağ olun. Zaten burayla büyük ihtimal paylaşırım...adet oncesi yapilcak testler sabah ilk idrarda daha kesin sonuc. Gun icersinde sivi tuketeceginden idrardaki bhcg seyreleceginden varsa bile negatif cikmasina neden oluyo cogunlukla ama yarin 13. Gun olmus olcak idrardaki deger ortalama sonuc olarak 30 ustunde olur ve testte cikar.. buyuk ihtimal otesi hamile degilsin icin rahatlasin maksat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?