Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtisi olabilir mi???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mrvaziz2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
77
42
38
Kızlar mrb ben yeni katıldım çok fazla kullanmayı bilmiyorum şimdiden kusura bakmayın.
2 buçuk aylık evliyim ve çocuk istiyoruz. Benim normalde adetten önce göğüslerim ağırırdı fakat bu ay çok farklı bişey oldu. Adetin 5. Günü ilişkiye girdik o gece kasığım baya bi acıdı ondan bikaç gün sonra belim ağrımaya başladı ve hala da ağrıyo. Ondan da bikaç gün sonra ciddi derecede göğüslerim adet olacakmışım gibi acıyo hiç olmazdı böyle. Bikaç gündür başım dönüyor (inşallah bana öyle gelmiyodur) bugün de farkettim ki göğüslerimde damarlar belirgin hale gelmiş acaba hamile miyim. Eğer öyleysem bu kadar erken belirti olur mu ki. Bu arada adet olalı 20 gün oldu henüz test de yapamam

belirtiler yanıltmazsa tabiki gebelik belirtisi gibi adetine kaç gün kaldı erken gebelik testi bazen erken döllenmelerde sonucu gösteriyor.

belirtiler yanıltmazsa tabiki gebelik belirtisi gibi adetine kaç gün kaldı erken gebelik testi bazen erken döllenmelerde sonucu gösteriyor.
Evlendikten sonra iki kez adet oldum. İlki 35 gün sonra, ikincisi 38 gün sonra..
O yüzden şimdi test yapasım gelmiyor hastaneye gitsem kanda gözükür mü

Evlendikten sonra iki kez adet oldum. İlki 35 gün sonra, ikincisi 38 gün sonra..
O yüzden şimdi test yapasım gelmiyor hastaneye gitsem kanda gözükür mü
canım şimdi tam emin değilim adetin 5. günü ilişki oldu demişin sadece o ilişkiye göre düşünürsek çıkar ama 35 günde bir adet oluyorsan yumurtlama zamanın o kadar erken olmayabilir. eger ki bu saydıkların daha önce olmadıysa tabiki ihtimal var. biraz da olsa hcg degerin yükselmiştir ki belirti yaşıyosundur eger beklemek istemiyorum diyorsan kan verebilirsin tabi.

Belirtilerin gebelik gbi anlattıkların bnde adetime 5 gün kala tüm belirtiler heyecan ile okumuştum biri kipriklerin rimel sürmüş gbi birleştini yazmıştı bende öleyim şaşırdım test silik çıkdı ve hamileym

Ne güzel ya inşallah bana ve bütün isteyenlere de nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…